Време е за ИКЕА! - Тема 33

• 49 659
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Имах ей този, разду се след две години по ръбовете, въпреки че не е мокрен директно. После го смених със същия, поради вече разпробито и тн.. и той изкара толкова някъде.

# 526
  • Разпиляна във въображението
Хм. Харесах си това - https://www.ikea.bg/products/bathroom/vanity-units/bathroom-sink … medzheta/09023441

# 527
Скрит текст:
Имах ей този, разду се след две години по ръбовете, въпреки че не е мокрен директно. После го смених със същия, поради вече разпробито и тн.. и той изкара толкова някъде.
Имаме същия шкаф,но от Баня стил. ПВЦ. Пантите му ръждясаха,иначе материала държи. И се мокри директно.

# 528
  • София
това купихме преди половин година.
засега няма проблеми, не се мокри директно, но след баня си е мокро от парите.
 имаме и лиланген в другата баня, понеже е малка си пръска водата директно, забърсваме го и вече година няма поражения.

# 529
И при нас няма да се мокри директно. Благодаря!

# 530
  • София
Имаме същия в една баня. Не знам вече от колко години - може би около 5. Не се мокри директно, но е точно до душ пространството и е отделен само с една завеса за баня от него. Не е мръднал, нищо не е раздуто или разлепено.

# 531
ние сме с лиланген серията и една много симпатична ръбата мивка, която вече май я няма. имаме шкаф за мивка, висок шкаф и стенен шкаф. не се мокрят директно. няма никакви поражения за момента (повече от година). в банята има вентилация и не е особено влажно. аз съм доволна.

избрах тази серия заради възможността да се комбинира с конкретната мивка (в която просто се влюбих като я видях), заради размерите на различните шкафове и също така много добрата цена

# 532
Момичета, някой обзавеждал ли е баня от ИКЕА и от кои мебели сте доволни?
Годморгон мивка с шкаф. Сив гланц. Не е мръднал, въпреки влагата и известни пръски

# 533
  • In transit
Скрит текст:
Имам същия в банята, вече трета година. Не е мръднал, като нов си е. Не се мокри директно, но след всяко къпане в банята е влажен. Нямаме прозорец, но винаги проветряваме добре.

# 534
Ще трябва да се разходим до ИКЕА. Толкова различни мивки, комбинации. Мислих да се размина с една поръчка по интернет. Отида ли във физическия магазин и ще умножа по две това, което първоначално съм решила да похарча Simple Smile

Какво ви е мнението за мивките върху плотовете? Трудно ли се поддържат? А плота?

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 22:14 от Miriel

# 535
Ikea GODMORGON + мивка ODENSVIK + огледало GODMORGON със стъклена поставка.
Не се мокрят директно, няма никакви щети по тях за 6 години, но жилището не се ползва целогодишно.
Красиви, практични и удобни и на много добра цена от Икеа.
Скрит текст:

# 536
Събота нападам Simple Smile Много ниски ми идват тези смесители. Нашите са на стената.

# 537
На етажерка Kallax могат ли да се сложат плъзгачи и пластмасови кутии, както е Trofast ?

# 538
Моля,кажете ми какви документи изискват при получаване на онлайн поръчка в центъра за поръчки. Как може друг вместо мен да я получи? Благодаря!

# 539
  • Бургас
Само номера на поръчката искат. Попълва се на място един протокол и я дават. Моите винаги го взима мъжа ми. 🙂

Аз търся мнение за скрин HAUGA https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/chest-of-drawers/ … 38x84-sm/00407269
Нама го в центъра в Бургас и няма как да го видя на живо. Колебая се дали да го поръчам на сляпо. На всяка информация ще съм благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт