Време е за ИКЕА! - Тема 33

• 49 658
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Само номера на поръчката искат. Попълва се на място един протокол и я дават. Моите винаги го взима мъжа ми. 🙂

Аз търся мнение за скрин HAUGA https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/chest-of-drawers/ … 38x84-sm/00407269
Нама го в центъра в Бургас и няма как да го видя на живо. Колебая се дали да го поръчам на сляпо. На всяка информация ще съм благодарна.

Ние го имаме този скрин от около два месеца вече и на мен ми харесва, особено като разпределение е много удобен, поне за нас, въпреки че ни ме побра целия багаж от стария скрин, който беше по- малък Simple Smile. Сложих от органайзерите на Икея и се получи добре.

# 541
А защо не побира всичко..плитък ли е, друго ли ?

# 542
Ами стария ни скрин беше с малки чекмеджета и отделно две крила с полици. В този горните две чекмеджета са плитки, но останалите са по- дълбоки и еднакви по размер. Може би в стария бях понатъпкала нещата 😁, а тук се притеснявам да не изтърбуша чекмеджета. Мнението ми е положително като цяло и ми е много красив на вид 😀

# 543
  • Бургас
Благодаря за мнението! Ние сега сме с голям Малм, с 6 чекмеджета и този със сигурност ще ни се стори по-малък. Но пък в новия гардероб ще има още един скрин, който мисля ще компенсира.
Ще чакам някоя оферта за скринове да пуснат, че трябва да взема за трите спални по един.

# 544
  • Бургас
Погледни в Юск. Имат одоста добри скринове на по-добри цени.

# 545
  • Пловдив
Влизам да се похваля с чисто нов Пакс.
Сглобявахме го двамата с мой колега …да не казвам колко часа.
Но си заслужаваше чакането и усилията.
Ще споделя снимки щом стаята позволява такива, че хаоса още е налице.

# 546
  • Бургас
Учудих се днес като ми дадоха ваучер за 10% от стойността на покупката ми, защото бяха мъниста Pyssla , но се оказа че от днес е в сила тази промоция https://www.ikea.bg/offers/every-week-something-new Та ако ви трябва нещо за детската стая, сега е момента Wink

# 547
  • Сред мелниците
Мнение за стифиращите легла?
https://www.ikea.bg/products/beds/single-beds/utaker-stifirashto … 3x205-sm/00360484
Това отгоре стабилно ли е, все ми се струва, че е много рисково да се спи отгоре?

# 548
  • Разпиляна във въображението
Взех шкаф с мивка, няколко етажерки и рамки за детската стая.

# 549
Здравейте харесала съм спалня Малм с 4 чекмеджета. Въпроса ми е ако някой я ползва от 2 години примерно спалнята разкърцала ли се е?
И един пъпрос за гардероб PAX. Харесала съм един черен гардероб с плъзгащи врати, но все не е наличен в сайта. През колко време се появяват онлайн забелязали ли сте?

# 550
малм легло 160см с 4 чекмеджета имаме май 7+ години. веднъж сме пристягали болтовете. нямаме проблеми със скърцане.

# 551
  • Пловдив
Здравейте харесала съм спалня Малм с 4 чекмеджета. Въпроса ми е ако някой я ползва от 2 години примерно спалнята разкърцала ли се е?
И един пъпрос за гардероб PAX. Харесала съм един черен гардероб с плъзгащи врати, но все не е наличен в сайта. През колко време се появяват онлайн забелязали ли сте?
Харесали сте готова конфигурация ли?
Защото обичайно такива ги дава, че не са налични. А в действителност отделните съставни части са налични (рамки и врати).
Отделно, че вътре може да го планирате спрямо нуждите и бюджета ви.

Ето го моят, така желан Blush
Скрит текст:

# 552
Ние първо купихме рамките с вътр. аксесоари, а сега предстоят и вратите. За съжаление в Пловдив от няколко месеца зоната с гардеробите се преустройва, а исках да видя вратите на живо. Спряла съм се на алуминиева рамка на която се слагат панели. Миролюба, вашите врати от този тип ли са? А, рамката ви какъв цвят е?

# 553
  • Пловдив
Ние първо купихме рамките с вътр. аксесоари, а сега предстоят и вратите. За съжаление в Пловдив от няколко месеца зоната с гардеробите се преустройва, а исках да видя вратите на живо. Спряла съм се на алуминиева рамка на която се слагат панели. Миролюба, вашите врати от този тип ли са? А, рамката ви какъв цвят е?
Да точно такива са.
https://www.ikea.bg/products/wardrobes/pax-wardrobes/sliding-doo … ampaign=AI_search

# 554
Здравейте, по време на последната акция за безплатна доставка в ИКЕА решихме да се възползваме и поръчахме кушетка с два матрака. Дотук добре. Поръчката пристигна бързо спрямо друг път, обаче…няколко часа след получаването видяхме, че един от кашоните е наранен по ръба и като се надигне забелената част се вижда, че част от самия материал на кушетката е изхабен (буквално остърган горен слой и задълбано надолу). Звъннахме до кол центъра, заведохме рекламация и две седмици имаше разправии кой какви снимки получил, не получил, колегите ги нямало, ама щели да разгледат….и т.н. През това време ние не смеем да разопаковаме нищо друго, нито матраците дори, защото ни казаха, че можело да се наложи да се върне цялата поръчка за замяна. Ок…обаче накрая след цялата разправия днес получаваме отговор на рекламацията, който гласи, че няма да бъде удовлетворена и да си задържим стоката така както е, били сме се разписали на протокола за предаване от куриерската фирма и един вид “пито-платено” (като са изредили един цял параграф с регламента им, според който излиза, че едва ли не трябва да разопаковам всеки кашон пред куриера и да оглеждам какво липсва/или не/ вътре в отделните кашони, дали има щети и прочие…което всички разбираме, че няма как да се случи. Най-малкото има максимално време за доставка/оглед на поръчка на адрес от самата транспортна фирма (макс 15 минути). Явно трябваше да се оглежда от-до, но това не е първа поръчка от ИКЕА, имали сме и друг път проблеми и винаги са ги решавали…А сега, при условие, че този “дефект” беше замаскиран от куриерите (конкретно този кашон беше качен с обратната страна на дефекта, а и самия факт, че картона беше пригладен предварително…) - добре, случва се да стане повреда при транспорта, ама защо за сметка на клиента се питам аз?!? Отказват и да се върне поръчката, щели да удържат за щетата…пак, да не сме виновни ние за тази щета?! И последното предложение беше - докарайте го до София, а пък ще видим…мхм, за поръчка от онлайн магазина с доставка в провинцията, и то на нещо, което не се побира в нормален автомобил…как точно се очаква да им го докарам. И така, моля за съвет и предложения как да процедираме. Видях, че на първа страница има имейл за оплаквания свързани с местния франчайз, чудя се там има ли смисъл да пиша? И не на последно място, няма ли някакъв директен телефон този отдел за рекламации, че така през кол центъра и по имейл много бавно се случват нещата. Писна ми и да седят кашоните в коридора и да не знам какво да ги правя, да не говорим за момента с надуваемите легла, докато чакаме решение Frowning

Общи условия

Активация на акаунт