Липса на цикъл

• 908
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте на 16 години съм от 2 месеца вече не ми идва цикъла и почвам да се притеснявам но пък имам болки в корема и не знам какво да направя бихте ли ми дали някакъв съвет ☹️

# 1
Посети гинеколог.

# 2
Не се притеснявай и на мен ми се е случвало...
Отиди на гинеколог

Здравейте на 16 години съм от 2 месеца вече не ми идва цикъла и почвам да се притеснявам но пък имам болки в корема и не знам какво да направя бихте ли ми дали някакъв съвет ☹

# 3
Ако водиш полов живот трябва да си направиш тест.
Във всички случаи ще трябва да посетиш гинеколог.
Прични за закъснението може да са много, а на твоите години почти всичките са безобидни.
Лекарят ще ти направи преглед с видеозон, за да види да няма кистички по яйчниците. После ще ти изпише лекарства, които ще пиеш 5 дни и след 10 дни ще ти дойде цикъла.
Няма страшно Simple Smile
Поговори с майка си и двете решете към кой лекар да се насочите.

# 4
Полов живот водиш ли?

# 5
Здравейте цикъла ми закъснява вече 15ти ден,правих два теста и двата отрицателни.Единия го направих на 7мия ден от закъснението (shurechek) а другия на 13тия ден. (be-live) Имала съм полов контакт без презерватив едва 3-4 пъти от края на последния ми цикъл(17юли) но през овулационната седмица не съм правила нищо. Имам записан час за гениколог чак след седмица и се притеснявам,има ли шанс всъщност да съм бременна? Цикъла ми е закъснявал с толкова само първите 2 години след като ми дойде са пръв път.От една гоидина на сам макс ми е закъснявало със седмица.Или възможно ли е цикъла ми да се мести? понеже попринцип ми идваше в края на месеца (26-27) ,но февруари ми закъсня с 7 дни и ми дойде на 3 март и от тогава лека полека идва пак към края на месеца,този месец трябваше да ми дойде на 13-14. Какво е вашето мнение

Общи условия

Активация на акаунт