Промоции на книги - тема 9

• 42 090
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Аз посетих книжарницата в Mall of Sofia към 16 ч. Имаше 5-6 човека. Реших да съм скромна и взех само 2 книги от набелязаните 5-6. Нека има и за 24.05. Grinning:
Скрит текст:

# 241
  • под звездите
Около 24 май пак ли има такава промоция? Една  е-книга исках, изчерпана в сайта. Как може е-книга да свърши?
Коя е книгата?
Звучи наистина странно. Както и това, веднъж да пуснат електронни книги на няколко класически издания и след известно време да ги спрат. Имам предвид книги на ИК Персей.

# 242
  • Варна
Джийвс и сватбените камбани. Стои в любими с намаление 50% и пише Няма наличност. Нямам против да не участва в промоцията, но да няма наличност? Изненадах се.

# 243
  • Euskal Herria
Когато са тези промоции, секцията "Е-книги" я махат. Само хартиените издания продават на - 50%.

# 244
  • Чукарландия
По повод начислената доставка от Сиела, на сайта им пише:
ВАЖНО! По време на кампания -50% на книгите на Сиела и DejaBook безплатната доставка в Ciela.com за всички стоки отпада за срока на промоцията! - текста е в червено.

# 245
От книжарницата им на Графа получаването е безплатно!

# 246
  • под звездите
Джийвс и сватбените камбани. Стои в любими с намаление 50% и пише Няма наличност. Нямам против да не участва в промоцията, но да няма наличност? Изненадах се.
Може би е станала някаква грешка и да изглежда без наличност. В момента не мога да отворя сайта им защото разчистват, но потърсих същата книга в Хеликон и я има електронна. Само хартиеното издание не е налично.
https://m.helikon.bg/192642-%D0%94%D0%B6%D0%B8%D0%B9%D0%B2%D1%81 … %D0%BD%D0%B8.html
Намалени електронни книги в промоция съм виждала само веднъж, в Изток-Запад. Беше, ако не се лъжа миналата година и се изненадах, че са попаднали в тази промоция. По принцип не ги намалят.
Иначе някои електронни издания биват редуцирани след като измине известно време след издаването им, особено в Колибри, доста ги намалят.

# 247
  • Варна
В Колибри намалят, обаче техните са несъвместими с Киндъл, което е... доста тъпо, предвид, че право или криво това е най-разпространената марка четци. На Сиела ми харесва това, че ги предоставят в два формата, единият от които моби.
п.п. днес вече е налична книгата, с 20% надолу, явно наистина просто е била премахната за момента. Ще я помисля още малко Grinning

# 248
  • Бургас
Ако е за Джийвс и сватбените камбани не си заслужава на тази цена. Това е мое лично мнение и не искам да влияя на никой. Авторът не е така колоритен в изказа си, както е Удхаус. Ако много държите може да видите във физическите книжарници. Аз съм я засичала на много места в секциите за намалени книги, бях си я взела от Букпойнт за 5лв. В нашата книжарница на Сиела също съм я виждала при трайно намалените.

# 249
Същата тази книга (на хартия) се продаваше за 5 лв или по-малко в един от големите сайтове за книги. Не помня Ориндж или Озон.

# 250
В Сиела сега книгата Джийвс и сватбените камбани е 2 лв., но ако се търси само ел вариант, това едва ли е важно.

# 251
От книжарницата им на Графа получаването е безплатно!
Обадиха се да кажат, че е станала грешка - нямали наложен платеж от книжарницата и затова безплатно ще ми я доставят до вкъщи Simple Smile

# 252
  • Варна
В Сиела сега книгата Джийвс и сватбените камбани е 2 лв., но ако се търси само ел вариант, това едва ли е важно.
Не, търся евтиния вариант Grinning Благодаря, Ани, изобщо не бях забелязала, чак не ми се вярва онзи ден да е била тази цена, уж гледах тогава. За 2 лева я вземам, ама пак трябва да ходя до Сиела hahaha

# 253
В Колибри намалят, обаче техните са несъвместими с Киндъл, което е... доста тъпо, предвид, че право или криво това е най-разпространената марка четци.

В какъв формата са електронните книги на Колибри? Мисля, че всичко може да се конвентира до mobi

# 254
  • Варна
По принцип да, но тези на Колибри са с някаква защита, която аз лично като прост потребител не знам как да разбия. В epub формат са.

Общи условия

Активация на акаунт