Промоции на книги - тема 9

• 42 091
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
  • Чукарландия
Честит Празник! 🌹

Имах намерение нищо да не вземам от днешната промоция на Сиела, защото попрекалих напоследък с книги и други неща, но не можах да се въздържа. 😉
Скромно, но от сърце! ❤️

# 226
Много ми хареса "Момчето, което чуваше всичко", но всъщност дойдох да кажа, че вчера в книжарницата на Витошка зареждаха с много книги. Имайте го предвид, защото чета, че онлайн някои са изчерпани вече

# 227
  • София
Отидох в Сиела Дъ Мол и беше супер заредено, малко хора, спокойно човек да разглежда. Имаше няколко клиенти с готови списъци и само трупаха е кошниците.
Аз се сдобих само с тези, но съм доволна

За всеки по нещо - за децата, за мен (Фредрик Бакман), за таткото (Тери Пратчет) и Отбивките за цялото семейство 🙂

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 13:17 от Earth80

# 228
  • Варна
И аз се разходих до книжарницата във ФК. Имаше хора, но беше заредено, книги изчерпани в сайта имаше доволно бройки, служителите упътваха, доволна съм. Отидох за 4 книги, взех 6. Ето тези:

# 229
Ето ги и моите книги; всичко беше наред с пазаруването Simple Smile

https://rasnineshta.blogspot.com/2021/03/blog-post.html

# 230
  • Разпиляна във въображението
Взех си всичко набелязано от книжарницата - "Малки жени", "Добри съпруги" и Науката и Фолклора на Тери Пратчет.

# 231
Аз Фолклора го взех още миналата година. Сега ще стискам палци втората част на Науката да излезе преди 24-ти май Simple Smile
Не намерих Български народни приказки от Македония, тя също остава за тогава.

# 232
  • Варна
Около 24 май пак ли има такава промоция? Една  е-книга исках, изчерпана в сайта. Как може е-книга да свърши?

# 233
Хайде да се похваля и аз Wink И аз ходих до варненската Сиела на ФК, всичко беше точно.

# 234
Да, мисля че на 24-ти май имаше същата промоция. А миналата година я имаше и през есента, но не помня точно кога.

# 235
На Сиела промоциите са на 3 март, 24 май, 6 септември/ 22 септември, 1 ноември.

# 236
Миналата година пуснаха и около 20 и някой август, без повод сякаш. Промоцията мисля, че не важи за е-книги.

# 237
  • Бургас
Този път от Сиела бях по-скромна. Съжалявам, че още предния път не взех и двата тома с разкази на Артър Кларк, сега уви беше останал само единия и то последната бройчица. Онлайн ги няма, изчерпани са. Мислих да взема и книгата за Judas Priest, но се отказах. Може би следващия път.

# 238
Това е и моята поръчка от Сиела. Успях да поръчам към 01:00 часа снощи, преди това промоцията още не беше стартирана. И аз имам 3.99 лв за доставка. Малко неприятна изненада, тъй като поръчката ми е над 60 лв, но все пак такова намаление си заслужава. И без това друго издателство не прави такива големи отстъпки, няма какво да недоволстваме. Simple Smile

# 239
Тези исторически книги ми напомниха за тази, която чета в момента -  "Антични светове", тя е на Бард. За начините, по които са взаимодействали античните общества и как са се формирали значими и в съвремието идеи (като демокрацията). Минала съм само стотина страници, но е по-интересно, отколкото мислех, че ще бъде.

Общи условия

Активация на акаунт