Промоции на книги - тема 9

• 42 091
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
  • Euskal Herria
Почти всички е-книги, които се предлагат по книжарниците у нас (epub формат), са с DRM защита. И си пише, че са несъвместими с Киндъл.

# 256
  • Бургас
Почти всички е-книги, които се предлагат по книжарниците у нас (epub формат), са с DRM защита. И си пише, че са несъвместими с Киндъл.
Така е, и много ме дразни освен, че не мога да ги чета на киндъл, че цената е пренебрежимо по-ниска от книжният вариант. Аз книги купувам много и не държа после да ми седят в библиотеката, а дарявам и подарявам и /доста по-рядко продавам/, но няма да дам за ел.вариант -2 - 3 лв по-малко. Питам се как в Амазон могат да струват от 1 до 5 долара, а при нас цените ...

# 257
Откакто имаме kindle, не сме купували книги, а и спряхме да следим за промоции.

# 258
Не е същото. Аз имам четец от десетина години, някои книги предпочитам да ги имам на хартия. А и напоследък книгите се цензурират, не се знае коя класика ще падне под ножа на либералите. По-добре е човек да си ги има, преди да са се променили до неузнаваемост.

# 259
Така и не можах да свикна да чета електронни книги. Може на мен нещо да не ми е наред, но усещането ми е хаотично и не ме увлича... Обичам да си разлиствам, да си я усещам.

# 260
  • София
И аз съм от старата школа. 🤣

# 261
  • Варна
Въпросът е, че някои книги изобщо ги няма в електронен формат. Няма как да чета само на четеца, защото това значи да не мога никога да прочета половината книги дето съм изчела на хартия. Или не излизат в ел.формат или излизат след няколко години. Има разбира се и книги, които на хартия не могат да се намерят, но ги има като файл. Та едното по никакъв начин не може да замени другото на 100%.

# 262
  • Бургас
Особено енциклопедиите и други подобни с много снимков материал няма как да се четат на киндъл.

# 263
Аз обичам да си мириша книгите 😃

# 264
На мен пък ми е все едно от какво чета. Важно ми е какво чета.

# 265
Аз да похваля Озон, вчера поръчах, а още снощи ми ги изпратиха и днес си получих книжлетата...

# 266
  • Варна
И моите така, обаче забравих да ги взема Joy

# 267
Ако са ви останали пари от днес почна промоцията с 50% намаление на Ера: https://www.erabooks.net/?action=promomart

Заглеждам ги, обаче имам 15+ книги непрочетени и не ми се трупат още Simple Smile

# 268
  • София
Чудя им се на Ера и аз имам достатъчно, чакащи книги. 😀
"Почти нормално семейство" съм я чела, други препоръки имате ли? 😀

# 269
  • София
Аз имам анти-препоръка за Браян Фрийман. Тотал щета е този автор, не се подлъгвайте.

Общи условия

Активация на акаунт