Промоции на книги - тема 9

• 42 097
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
И аз имам много книги, 20-30, не съм ги броила, плюс сигурно още толкова на четеца... В Ера ме заинтригуваха Филип Гуин Джоунс - "Изгубеният Монтеверди" и "По острието на изкуството", както и Антон Берг - "Осемнайсет". Но не съм ги чувала никога, не знам...

# 271
Здравейте, четящи!
Някой има ли потвърдителен мейл за поръчка от Сиела на 03 март? Или съм прекалено нетърпелива?

# 272
Здравейте, четящи!
Някой има ли потвърдителен мейл за поръчка от Сиела на 03 март? Или съм прекалено нетърпелива?
Аз нямам никакъв имейл от тях след направената поръчка, но забелязах, че 2 пъти се смени статуса и сега от "обработка" е на "подготовка".

# 273
  • Euskal Herria
Получих имейл, че поръчката ми е приета. Сега е отбелязана в профила ми като "Подготовка".

# 274
  • Sredets/Burgas
Аз също получих потвърждение веднага. Не съм проверявала на какъв етап е поръчката. Когато-тогава. Поръчах си всички налични томове от "Западноевропейска литература" на Симеон Ходжикосев, "Метаморфозата" на Кафка и "Четене и живот" от Цветан Тодоров.

# 275
  • Разпиляна във въображението
Снощи чаках да удари 12 ч., за да поръчам книгите, които исках от Ера. Моята алчна за книги душа услужливо е спестила информацията, че намалението ще е за избрани заглавия - т.е. нищо не поръчах Simple Smile

# 276
Здравейте, четящи!
Да, за направена поръчка

# 277
  • На изток от Рая
Получихте ли имейл от Сиела?
Моята поръчка стои като подготовка, но нямам имейл, да се притеснявам ли...

# 278
  • Варна
Получихте ли имейл от Сиела?
Моята поръчка стои като подготовка, но нямам имейл, да се притеснявам ли...

Имайте търпение. Не могат да обработят за 1 ден всички поръчки. Имейл не се получава винаги, но след като ви я подготвят, значи ще дойде.
За протокола - имам имейл за приемане на поръчката. И при мен е на етап "подготовка".

# 279
  • София
Ама вие дори поста над вас не четете...

Аз нямам мейл, но за мен по-важното е, че си имам номер на поръчка.

# 280
  • Бургас
Снощи чаках да удари 12 ч., за да поръчам книгите, които исках от Ера. Моята алчна за книги душа услужливо е спестила информацията, че намалението ще е за избрани заглавия - т.е. нищо не поръчах Simple Smile

И аз така. Тези, които си бях харесала не бяха от "избраните заглавия" Grinning

# 281
Поръчах от Озон на 03.03 в 23ч.  без проблем. Книгите са при мен. 🙂

# 282
  • Бургас

Аз нямам мейл, но за мен по-важното е, че си имам номер на поръчка.
И аз нямам, и ноември нямах, но поръчката я има в профила и съм сигурна, че ще я получа. Ноември /черен петък/ времето за доставка беше до 14 дни. Въоръжете се с търпение, допускам, че и сега ще е така, но ще си получим поръчките.
за Сиела става въпрос, че и други сайтове се обсъждат тук и да уточня.

# 283
  • Euskal Herria
Два имейла имам пратени сега - че поръчката ми е в "подготовка".

# 284
И аз имам 1 имейл за постъпила ново поръчка  а в профила ми пише,че е в подготовка . Изобщо не ги бързам,когато тогава.

Уважих и промоцията от Озон ☺

Общи условия

Активация на акаунт