Промоции на книги - тема 9

• 42 065
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Според мен трябва да се пише на Orange, все пак от там е поръчана.
 Преди години ми липсваха или се повтаряха страници от някаква книга и я върнах на сайта, от който съм поръчвала. Замениха ми я безплатно.

# 136
Книги на цена от 1 лев на избрани заглавия от издателство Рива в онлайн книжарница Сиела: https://ciela.com/knigi/promotsii/promotsiya-knigi-na-riva

# 137
https://ciela.com/aprilskata-veshtitsa.html
"Aприлската вещица" ви препоръчвам. Много силна книга.

# 138
  • София
Най-голяма промоция на книгите на Книгомания евентуално от Озон ли мога да очаквам? 😀

# 139
Здравейте, реших да послушам sea.sea и писах направо на Orange. Да ги похваля, че реагираха бързо и след като изпратих снимка на дефекта се свързаха с мен по телефона, за да ми кажат, че ще ми заменят дефектната бройка с нова. Макар вината да не е в тях, а в изданието на издателство Егмонт, Orange се оказаха супер точни!

# 140
  • под звездите
Понеделник пристигнаха, а вчера ги взех от DPD книгите, които поръчах на 14.02 от Българска книга за граница. Опаковани безупречно, с подарък мартеничка и книгоразделител.
Скрит текст:

Жалко, че не правят често намаления, бих поръчвала редовно от тях. И цените са в евро, с леко увеличение спрямо редовната цена. Но пък с безплатна доставка над 50 евро, за разлика от бг пощи, чиито цени са космически. Последният пакет от тях дойде със закъснение и в окаяно състояние, разкъсан, влажен, допълнително облепен с тиксо за да не се разпадне съвсем. Пристигнал тук, DHL го бяха сложили в техен картон. Иначе книгите бяха в относително състояние, влажни, на места с разкъсана корица, измачкани. Въпреки това се радвам, че поне пристигнаха. Можеше и да е по-лошо.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 15:50 от Preria

# 141
Много се колебая дали да не сложа в кошницата "Златната книга на шоколада" - от Книгомания. Някой дали има отзиви за нея?
Аз я имам, рецептите са от слакиш, мъфин, тарт, чийзкейк, торта - основни от типа на "опера", "шварцвалд"..... , бонбони, напитки, бисквити с участието на шоколад.
Рецептите са от лесни до средно трудни, в смисъл направени да са изпълними в домашни условия.

На път съм, иначе бих снимала от нея за по-нагледно.

# 142
Кога се очаква по-голямото намаление на Сиела?

# 143
На 3 март - 50% на книги на издателството и Дежабук.

# 144
  • Mostly in my mind
Последните пъти го правят в рамките на 2, 3 дни, не само 3ти март, ама да видим как ще е сега. Нищо не са обявили още.

# 145
Кодовете в Озон отново са активни. Аз днес получих 4 книги от Бард и се чудя дали да пусна още една поръчка, че  промоцията е до края на месеца.

# 146
  • София
Получих си поръчката от последната промоция на Ориндж (код Марсоход 20% на всичко в сайта). Имаше подаръци мартеничка и пакет с различни видове инстантни кафета на Нескафе.

Пия такива много рядко, по скоро по изключение. Но подаръкът винаги си е гъдел Blush

# 147
Аз пък имах поръчка за 50 лв с код Валентин и не ми изпратиха подарък. Нещо не ме харесват тези сайтове за книги.

# 148
  • София
Аз пък имах поръчка за 50 лв с код Валентин и не ми изпратиха подарък. Нещо не ме харесват тези сайтове за книги.

За първи път ми е. Досега само филми сме получавали от Озон и май само един сме гледали.

# 149
Скрит текст:
Понеделник пристигнаха, а вчера ги взех от DPD книгите, които поръчах на 14.02 от Българска книга за граница. Опаковани безупречно, с подарък мартеничка и книгоразделител.
Скрит текст:

Жалко, че не правят често намаления, бих поръчвала редовно от тях. И цените са в евро, с леко увеличение спрямо редовната цена. Но пък с безплатна доставка над 50 евро, за разлика от бг пощи, чиито цени са космически. Последният пакет от тях дойде със закъснение и в окаяно състояние, разкъсан, влажен, допълнително облепен с тиксо за да не се разпадне съвсем. Пристигнал тук, DHL го бяха сложили в техен картон. Иначе книгите бяха в относително състояние, влажни, на места с разкъсана корица, измачкани. Въпреки това се радвам, че поне пристигнаха. Можеше и да е по-лошо.
Скрит текст:

Preria, благодаря за споделеното мнение. Българска книга зад граница ще имат намаление за Трети март. До колкото разбрах, ще има и подарък към всяка поръчка.
Определено и за мен Бг пощи не е опция, щом има алтернатива...

Общи условия

Активация на акаунт