Промоции на книги - тема 9

• 42 075
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
  • Mostly in my mind
Да знаете, че Сиела са вдигнали прага за безплатна доставка - 50 лв.
Аз се спрях на Добри съпруги, Фатална изповед, Моята прекрасна съпруга, Пропукване, Малки жени, Шепнещия мъж. Извинете, че нямам кавички. Досадно е през тел. Simple Smile)))
Искам да попитам, който е чел Пропукване, в Гудрийдс ми излиза, че това е втора част от някаква поредица. Коя е първата? Има ли я преведена?

# 181
Има я - "Триптих", но издадена още през 2009 г. и отдавна изчерпана.

# 182
  • Варна
То нали така или иначе няма безплатна доставка при тая промоция?

# 183
То нали така или иначе няма безплатна доставка при тая промоция?

Има, над посочената по-напред сума, засега.

# 184
  • Варна
Говоря за утрешната промоция. Това пише на сайта:
Цитат
ВАЖНО! По време на кампания -50% на книгите на Сиела и DejaBook безплатната доставка в Ciela.com за всички стоки отпада за срока на промоцията!

# 185
  • Разпиляна във въображението
Аз ще отида до книжарницата. Нямам книги, които да са ми на живот и смърт Simple Smile и ако ги няма - здраве да е, ще има отново промоции.

# 186
Цитат
ВАЖНО! По време на кампания -50% на книгите на Сиела и DejaBook безплатната доставка в Ciela.com за всички стоки отпада за срока на промоцията!

Това не съм го видяла. Май е за първи път? Стимул за посещение на място, може би.

# 187
  • Варна
Не знам, аз рових да видя колко им е по принцип доставката и попаднах на това. А доставката някъде другаде видях, че е 4.99 независимо от сумата. Защо не обединят информацията на едно място като хората?

# 188
Не знам, аз рових да видя колко им е по принцип доставката и попаднах на това. А доставката някъде другаде видях, че е 4.99 независимо от сумата. Защо не обединят информацията на едно място като хората?
Безплатна доставка на Сиела извън утрешната промоция е над 40 лв. Мисля да пропусна. Ло, може ли отзив за "Добри съпруги"?

# 189
  • Варна
Да, да, грешно се изразих. Мисълта ми беше, че доставката е фиксирана при поръчка до определена стойност, а не зависи от теглото и броя на книгите или сумата на наложения платеж.

# 190
  • Mostly in my mind
Цитат

Това не съм го видяла. Май е за първи път? Стимул за посещение на място, може би.
да, сега до прочетох и аз. ново е, явно за промоцията.

ален мак, не е  над 40 лв вече. и това е променено.

Защото всички клиенти на онлайн книжарница Сиела - Ciela.com, могат да се възползват от безплатна доставка за поръчки над 50 лв. в рамките на България. пише го най-долу на заглавната страница.

Тони, благодаря!

# 191
  • Варна
Друго, което забелязах е, че те реално не гарантират, че като си направил поръчката книгите ги има в наличност, понеже онлайн магазинът нямал склад. Чак на следващия ден проверявали и сортирали кое го има и кое не. То дотогава я камилата, я камиларят... Ще ходя на място и аз, две книжарници има в града, едната е в една посока, другата в обратната, най-много да се помотая хубаво между двете.

# 192
Ние нямаме Сиела в града(ако имахме щях на място да отида),и затова ако успея от сайта каквото има .. то едва ли ще пусна всички които съм набелязала.

# 193
  • Mostly in my mind
Сиела няма при нас, та искам не искам щее онлайн. пък каквото такова.

# 194
  • София
И все пак до сега не ми се е случвало да поръчам и да го няма налично. 😀

Общи условия

Активация на акаунт