Промоции на книги - тема 9

• 42 116
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
Аз от Озон моите книги ги взех вчера но одеве отворих кашона, защото все нямах време и неприятно се изненадах защото Едната ми книга е малко по-голяма от кашончето и съответно Книгата е прегъната и има скъсано ъгълче. Няма да се занимавам да я връщам,но ако беше за подарък със сигурност! За пръв път съм разочарована от тях и бъбъл нямаше но то кашончето толкова малко ,че изобщо незнам как са ги набутали. Иначе имаше пак бисквитки.
Този път нещо с тези кашони не ми върви 😄

# 316
  • Euskal Herria
Аз и да имам бисквитки, докато си взема книгите... Simple Smile  Ще разбера през лятото какво и как е положението.

# 317
Напоследък и аз получавам книги, на които все им има нещо и ме дразни това, доста се чудих дали да не им пиша, след последния отворен.

# 318
Случайно да има код за 10 % за Озон.
Дебна си уж да намалят някога една книга  , която навсякъде намалена с доставка ми излиза на същата цена.
За момента не мога да поръчвам нещо повече.
 Тези дни прекалих с книгите втора ръка / пак /

# 319
DK19 не работи ли вече?

# 320
DK19 не работи ли вече?
Благодаря .
Аз като проверявах нищо не сработваше . Днес вече - да.

# 321
Сигурно е имало голямо намаление и затова са били деактивирани.

# 322
Сигурно е имало голямо намаление и затова са били деактивирани.
Имаше книги , които не бяха включени във въпросното намаление - 15 % мисля беше .
Досега не ми се беше случвало.
Но пък уж добро намаление в сайта на издателството и с доставка например 7 лв . И всичко се обезсмисля - а реално искам да купувам от издателя например . Но не ми е изгодно .

# 323
Лабиринт отново имат намаление на избрани книги - поръчва се във Фейсбук и доставката е безплатна:
Скрит текст:
добри книги за ИСТИНСКИ ДАМИ
След страхотната игра, която си направихме, имате възможност да поръчате на ЦЕНИ КАТО ЗА ПРИЯТЕЛИ книгите, от които победителят можеше да избира.
30% отстъпка, безплатна доставка до офис на СПИДИ - възползвайте се
1. "Три ябълки паднаха от небето", твърди корици 
     --- корична  цена 17.90 - вашата цена 12.50 лв.
2. "Пиранези" на Сузана Кларк
     -- корична цена 16.90 - вашата цена 11.80
3. "Жената, която има план" на Мей Мъск
    -- корична цена 15.90 - вашата цена 11.10 лв.
4. "Последното пътуване. Мария Калас"
5. "Най-красивите приказки от 1001 нощ" с рисунки на Олга Дугина
     --- корична цена 19.90 - вашата цена 13.90
6. "Вещицата фея" с рисунки на Карл Кнот
    -- корична цена 19.90 - вашата цена 13.90
Предложението ни важи до полунощ в събота срещу неделя
Поръчките пишете направо тук, в лично съобщение, а аз ще потвърдя, че сме ги приели

# 324
Лабиринт отново имат намаление на избрани книги - поръчва се във Фейсбук и доставката е безплатна:
Скрит текст:
добри книги за ИСТИНСКИ ДАМИ
След страхотната игра, която си направихме, имате възможност да поръчате на ЦЕНИ КАТО ЗА ПРИЯТЕЛИ книгите, от които победителят можеше да избира.
30% отстъпка, безплатна доставка до офис на СПИДИ - възползвайте се
1. "Три ябълки паднаха от небето", твърди корици 
     --- корична  цена 17.90 - вашата цена 12.50 лв.
2. "Пиранези" на Сузана Кларк
3. "Жената, която има план" на Мей Мъск
    -- корична цена 15.90 - вашата цена 11.10 лв.
4. "Последното пътуване. Мария Калас"
5. "Най-красивите приказки от 1001 нощ" с рисунки на Олга Дугина
     --- корична цена 19.90 - вашата цена 13.90
6. "Вещицата фея" с рисунки на Карл Кнот
    -- корична цена 19.90 - вашата цена 13.90
Предложението ни важи до полунощ в събота срещу неделя
Поръчките пишете направо тук, в лично съобщение, а аз ще потвърдя, че сме ги приели
Би ли споделила линк , защото не откривам такова на страницата им във Фейсбук .Пиранези бих си купила веднага .

# 325
https://www.facebook.com/izdatelstvo.labyrinth/?__cft__
  • =AZXiiJjulUB7ZgSShi4F7FZTrqeNHj4feOUbqhoEzmkd4etj39QZlSOmWpHMUJenHulcsmDhXOr2laevlAEdBNLdo10JG3ttSt1UIChzVK-hh6LuNKvhJTqlC7xmsUyQnFU-olkRXQRRz5CZssmiXbr7&__tn__=-UC%2CP-R

Вторият пост на страницата. Аз мисля да си поръчам тази с приказките от 1001 нощ - илюстрациите изглеждат много красиво.

# 326
  • =AZXiiJjulUB7ZgSShi4F7FZTrqeNHj4feOUbqhoEzmkd4etj39QZlSOmWpHMUJenHulcsmDhXOr2laevlAEdBNLdo10JG3ttSt1UIChzVK-hh6LuNKvhJTqlC7xmsUyQnFU-olkRXQRRz5CZssmiXbr7&__tn__=-UC%2CP-R

Вторият пост на страницата. Аз мисля да си поръчам тази с приказките от 1001 нощ - илюстрациите изглеждат много красиво.
Аз съм отворила друга страница на Лабиринт - не знам защо са две .
Благодаря.

# 327
  • sofia

и аз я поръчах сега
с твърди корици е,голям формат и изглежда добре ...ще видим Simple Smile

# 328
Бард пак рекламират тази промоция - 4 книги за 20 лв,струва ми се, че са същите книги, които бяха преди.
https://www.bard.bg/promo/x-of-y/?id=298&fbclid=IwAR0XGIiNH9 … AZc686Wr3kpb89tyA
"Всички наши грешни дни" на мен ми хареса много, но не е за всеки вкус. Тя е за пътуване във времето и паралелни вселени, ще има сериал по нея.

От останалите имам (но не закупени от промоцията):
Скрит текст:
Хилядният етаж и Сияйни висини - тези са с лек фантастичен елемент, но не се забелязва много. Общо взето са за богати тийнове и драмите между тях. Има и убийства, както и мистерия, която не е разрешена, защото третата книга от трилогията не е издадена на български.
Град на стълби - хубаво написана фантастика, но не съм съгласна с автора по много въпроси (с идеологията, която прокарва - има силно либерално влияние). Втората част е Град на остриета, има още части, които не са издадени на бг (и сигурно няма и да бъдат). Авторът се сравняваше със Сузана Кларк в профила си в Туитър (може би цитираше американски ревюта, едва ли сам го е измислил, но според мен нямат нищо общо.
Централна станция - фантастика, не е лоша, но е някак хаотична и меланхолична. Поне не е част от поредица, на която да й липсват продълженията.
Атлантската чума е втора част (първата е Атлантският ген) - не е лоша, общо взето фантастика с елемент на екшън. Има трета част, за която също мисля, че не е издадена.
Кодът на болестта - разклонение на Лабиринтът, първите книги от тази поредица са наистина добри, разклоненията са малко ненужни. Иначе са добре написани, ако на човек му харесва да чете за такива неща (общо взето са депресиращи).

# 329
  • Варна
Ох, много тъпо, че не мога да кликна върху книгата и да ми зареди поне някакво резюме. Така... заглавия, картинки, непознати са ми, за да се ориентирам трябва да ги търся в гугъл. Иначе "Бодигард БГ" на Стефан Кръстев мога да препоръчам, доста ми хареса на мен. Малко екшън, малко история, малко мистика... и лИбов, естествено Grinning

Общи условия

Активация на акаунт