Промоции на книги - тема 9

• 42 116
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Аз чакам Сиела...
От 10.03 имам мейл за товарителница, на 11 пишеше очаквайте доставка, днес отивам в офис - анулирана поръчка.
Не знам към спиди ли да се обърна, или към Сиела...

В профила ви в Сиела има ли все още някакъв статус, когато отидете на направената поръчка?  Първо се обърнете към издателството, според мен.

# 346
Подготовка от 8 март
Току що получих товарителница най-после...

# 347
Моята я готвят от 4ти

# 348
Подготовка от 8 март
Току що получих товарителница най-после...
И при мен.

Ако бях платила и с карта, можеше и още по-бързо да е, но и така е добре. Simple Smile
Не мисля, че това има значение, аз платих с карта. Според мен зависи от самите книги.

# 349
Има ли и други, които още чакат Сиела?
И аз, получих мейл вчера, че поръчката ми се подготвя за предаване на куриер, но днес я нямаше още в Еконт.. 🙄 Нямам идея на какво ниво е стигнаала Blush
П. С. Изчетох, че при повечето от вас е така, значи ще видим дали утре няма да е тук вече Blush

# 350
Получих си книгата от Лабиринт и съм много доволна .

# 351
И аз чакам Сиела. Поне ми върнаха имейл на въпроса защо нямям потвърждение. Е, потвърдиха поръчката и толкоз.

# 352
Аз май ще ги взема в понеделник, че иначе мъжът ми ще мрънка колко съм дала, вместо да оцени колко съм спестила....

# 353
  • в сърцето на един мъж...
И моята пусната на 3ти рано сутринта още е в подготовка, никаква я няма

# 354
  • Mostly in my mind
А в имейла на подготовката не ви ли пише и номер на товарителница? Понеже при мен да, но нищо не излиза на този номер.

# 355
Нямам аз меил, никакъв. Ама не се "притесних", защото те не винаги пускат.

# 356
  • София
А в имейла на подготовката не ви ли пише и номер на товарителница? Понеже при мен да, но нищо не излиза на този номер.
Вторник не излизаше нищо, сряда вече да.

# 357
При мен не. До сега нито веднъж не е имало товарителница. На всяка поръчка ми пише статус подготовка. И идват след известно време, без да ме уведомяват.

# 358
Емас имат ли щанд на някоя от борсите и правят ли отстъпка при покупка на няколко книги?

# 359
Арт плюс имат промоция 5 книги на цената на една
https://artplus.bg/books/5-knigi-na-cenata-na-1/?utm_source=%D0% … mc_eid=768d07a7c6

Ето ги всички от разпродажбите
https://artplus.bg/sale/

Общи условия

Активация на акаунт