Промоции на книги - тема 9

• 42 130
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Аз си взех от Лидл 2 книги на Джонатан Баркър, по 8 лева всяка. Много съм доволна Simple Smile

# 391
Трябва да спра да следя тази тема!
От промоцията на Колибри току-що отнесох 4 книги, но в моя защита ще кажа, че се събират 35% намаление и си заслужава Innocent
Скрит текст:
    Алиса в Страната на чудесата - Луис Карол
    Любовникът - Маргьорит Дюрас
    Прекалено шумна самота - Бохумил Храбал
    Форсиране на романа река - Дубравка Угрешич

# 392
Аз искам само книгата на Майгул Акселсон, ама доставка 4.60.. Ще се почудя още малко.

# 393
# 394
Артлайн имат интересни кутии, с по няколко книги и подаръчета.

# 395
Кутиите не са лоши, но все с части от поредици. Замислих се за едната, обаче в момента не ми се дават 50 лв. Може би след 2-3 седмици.

# 396
И аз така
 Но като подход ми харесва много
Иска ми се и за нашия пазар да има такива разни дреболии Simple Smile, доста е приятно. Като идея е супер това с кутиите.

# 397
Има доста козметични кутии, но не ме блазнят особено (не че не купувам козметика, просто не по този начин и не ми изглеждат изгодни).
Но в случая и цената изглежда добра, и бонус материалите са интересни.

# 398
  • На изток от Рая
Да се похваля и аз с пристигнала поръчка от Сиела (от 3 март), книгите бяха опаковани добре, доволна съм.

Какво си взехте от Колибри?
Нищо че имам около 50 непрочетени книги, оглеждам се за още.

# 399
Майгул Акселсон "Не се казвам Мириам"
"На жените с обич" на Алиенде
И детски за начинаещия читател.

# 400
❗ 25% отстъпка за всички книги на "Вакон"
❗ От днес до 4 април, всички книги на сайта www.vakon.bg са с -25% отстъпка и безплатна доставка за поръчка над 25 лв.
❗ Използвайте код vakon25 или последвайте линка: https://---shoretner923-3tM2Hr5
------------------------

По случай Международния ден на детската книга (2 април) от 22 март до 4 април може да закупите всички детски книги на ИК „Хермес“ с 30% отстъпка!
Споделете радостта от четенето с децата! 👧👦
Доставката е безплатна при покупка над 30 лв.
https://hermesbooks.bg/knigi/knigi-na-izdatelska-kashta-hermes/d … a-literatura.html

# 401
Моля за препоръки за книги на издателство "Вакон". Хвърлила съм око на - "Съветистан" и "Пътеписи отвъд океана". Някой има ли впечатления от тях? "От Индия" също ми изглежда интересна.

# 402
Лабиринт пак имат същата промоция във Фейсбук, този път подбраните книги са детски. Имам Шумът навърбите - илюстрациите са хубави, текстът е съкратен и леко променен (предпочитам оригиналния, но книгата си струва заради илюстрациите).

# 403
Исках да поръчам от Ориндж още книжки, но кодът изтекъл.

# 404
Исках да поръчам от Ориндж още книжки, но кодът изтекъл.
Ще пуснат нов. Аз засега трупам предложения за 23 април, не че съм прочела старите..

Общи условия

Активация на акаунт