Промоции на книги - тема 9

• 42 008
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Озон за политиката им на ценова защита. Някой имал ли е случай с подобно обръщане към тях?

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 00:13 от alen mak

# 511
  • София
Май ще се оплаквам тук от Озон за политиката им на ценова защита, която е май само на думи. Няколко пъти им писах за книга, която купих без отстъпка и след няколко дни видях на сайта им с голяма отстъпка. Беше преди няколко дена и все още нищо. Някой имал ли е случай с подобно обръщане към тях?
Къде им пишете? Аз съм писала в чата и минути след като приключихме имах разликата възстановена във виртуалния портфейл.

# 512
Май ще се оплаквам тук от Озон за политиката им на ценова защита, която е май само на думи. Няколко пъти им писах за книга, която купих без отстъпка и след няколко дни видях на сайта им с голяма отстъпка. Беше преди няколко дена и все още нищо. Някой имал ли е случай с подобно обръщане към тях?
Къде им пишете? Аз съм писала в чата и минути след като приключихме имах разликата възстановена във виртуалния портфейл.

Много благодаря, сега видях и аз, че са ми възстановили, не съм разбрала процедурата явно. Коригирам се.

# 513
  • София
Много бързо отговарят по принцип. Онази вечер им писах след полунощ, извиних се за часа и очаквах отговор на следващия ден, а те ми отговориха след 1 минута. 😮

# 514
И аз съм им писала в чата по нощите и веднага са решавали въпроса, май си имат дежурни.

Дали ще има великденски намаления? Smiling Imp

# 515
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Озон за политиката им на ценова защита. Някой имал ли е случай с подобно обръщане към тях?
Аз имах преди седмица май беше. Писах им в чата, че сега книги които съм купила преди 4 дни са на по-ниски цени. Много любезен младеж ми поиска да кажа кои книги и ми преведоха сумата от разликата в профила ми. При мен беше 6 лв. Така, че пиши!

# 516
По повод по-ниските цени. В началото на сегашната им кампания една от книгите ми в Любими беше с 39% намаление, сега е с 45%, случайно видях. Значи, ако увеличат отстъпката на 50%, ще ме принудят да си я купя Grinning Grinning Grinning

# 517
  • Варна
Тези дни получих мейл "нови по-ниски цени в голямото разчистване" или нещо подобно. Ми не, нищо друго не е намалено от моите любими, освен първоначалното. Не съм доволна от тях аз Crazy

# 518
Тези дни получих мейл "нови по-ниски цени в голямото разчистване" или нещо подобно. Ми не, нищо друго не е намалено от моите любими, освен първоначалното. Не съм доволна от тях аз Crazy

Да не забравяме все пак , че "голямото разчистване" обхваща не само книги, ами и много други стоки Simple Smile

# 519

Да не забравяме все пак , че "голямото разчистване" обхваща не само книги, ами и много други стоки Simple Smile
Дам, аз този път поръчах за детето играчки, доста намаление и книжки Дора Изследователката за по 1.50-1.60.

# 520
  • Варна
Е тъй де, имам предвид, че нещата, които ме интересуват не щат да ги намалят. А малкият има толкова много книги, че изобщо не гледам детската секция вече, има да чете до пълнолетие Crazy

# 521
# 522
Здравейте, има ли някакъв активен код за отсъпка в Озон?

# 523
Сега забелязах, че съм вече "Група Сребро" в Озон..
Освен -5% и безплатна доставка ли има за тази група независимо от стойността на поръчката? Защото сега се опитах да поръчам книга /17,10лв крайна цена/ и не ми начислява доставка..

# 524
Сега забелязах, че съм вече "Група Сребро" в Озон..
Освен -5% и безплатна доставка ли има за тази група независимо от стойността на поръчката? Защото сега се опитах да поръчам книга /17,10лв крайна цена/ и не ми начислява доставка..

На мен ми начислява.

Общи условия

Активация на акаунт