Мнения за училища във Варна след 7-ми клас

• 87 866
  • 656
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Привет! Има ли вече обявен някъде минимален максимален бал по специалности?
https://ruo-varna.bg/index.php?option=com_content&view=artic … 40&Itemid=195
РУО Варна е мястото, но тази година са първенци по най-бавно публикуване, така че най-рано утре ги чакаме.

Излезли са баловете Simple Smile
https://ruo-varna.bg/images/files/2022/min-max.pdf

Успех на всички деца!

# 241
Доволна съм, че госпожицата предпочете 1-ва ЕГ. С немски език е и се надявам да има нормална присъствена година. Няколко години наблюдавам  как се самоорганизират за опознавателна  предваритвлна среща на класовете. Загадка е как разбират в кой клас са, но е факт Simple Smile.
Има ли вече такава група? 😀 Моят човек каза, че имало някаква в instagram на Първа, но била вече запълнена.... Явно не може да събере много потребители група в instagram 🙄

# 242
  • Варна
Предполагам, че сте открили информацията на сайта на Първа, но все пак да помогна: https://www.1eg.eu/priem.html

Успех на новите попълнения и едни незабравими 5 години!

# 243
Кога се съобщава в коя от двете паралелки ФЕ/АЕ е прието детето? За 4 ЕГ питам.

# 244
Кога се съобщава в коя от двете паралелки ФЕ/АЕ е прието детето? За 4 ЕГ питам.

Трябва да мине и второто класиране поне, да са сигурни, че всички бройки са запълнени и се знаят учениците

# 245
Скаридка, благодаря!

# 246
  • Варна
Записахме се днес ИЕ+АЕ, час и нещо с всичко Tired Face
За класовете - в началото на уч.година. Бележки за еднократната помощ дават веднага след записването.

# 247
Здравейте! Моля за информация за Руското училище /дисциплина, обучение и всичко което се сетите/. Класирането това ни отреди /Ел.търговия с немски/. Не може да реши да пробва ли на 2-ро класиране или да остане. По принцип желае да учи това, затова ще са ми полезни всякакви мнения и коментари за самото училище.
Много благодаря предварително!

# 248
  • Varna
По-назад в темата имаше писано за Руското. Доколкото знам е добре до 7-ми клас, но нагоре не е.Ние бяхме го включили в желанията след 10-то с Италиански.Важно е какво иска детето, ако му е мерак , ще му хареса.Така мисля.Успех!

# 249
  • Варна
Здравейте! Моля за информация за Руското училище /дисциплина, обучение и всичко което се сетите/. Класирането това ни отреди /Ел.търговия с немски/. Не може да реши да пробва ли на 2-ро класиране или да остане. По принцип желае да учи това, затова ще са ми полезни всякакви мнения и коментари за самото училище.
Много благодаря предварително!

Кои са предишните желания?

# 250
Предишни са Възобновяеми енергийни източници в новата компютърна гимназия и евентуално 4-та с френски и португалски. Иска езици или нещо с компютри, програмиране.

# 251
  • Варна
Предишни са Възобновяеми енергийни източници в новата компютърна гимназия и евентуално 4-та с френски и португалски. Иска езици или нещо с компютри, програмиране.

Погледнете учебните планове на Ел.търговия и Възобновяеми източници. Във "Възобновяеми източници" поне аз не виждам програмиране - линк

В плана на електронна търговия има програмиране, бази от данни, уеб технологии. Така че ако интересът е към ИТ, по-добре е Ел.търговия.

IV-та с ФЕ/Порт.Е ако е преди Възобновяеми, може да не успее да се класира там.

# 252
Лично мнение- ВЕИ в ТУ ПГ е по-добро като среда и знания от ел търговия в СУ па било то и Руско, изсмукана от пръстите специалност

# 253
 за мен по-добре е да участвате във второ класиране, какъв е бала?

# 254
Здравейте, ако участваш във второ класиране и те приемат на по-предно желание, отколкото си бил приет на първо класиране, но междувременно си размислил, може ли да се запишеш в паралелката, в която са те приели на първо класиране, въпреки, че на второ класиране са те класирали по-нагоре? Дано някой ме е разбрал какво питам...

Общи условия

Активация на акаунт