90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема VIII

• 27 034
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • Sunshine state
Напира и още как, като повечето украинки.
Тази поне се е иредила с някакво шоу, ама повечето живеят ей такъв живот без любов, заради идеята да са омъжени за американец/канадец и тн.

# 316
  • Sofia
Направих още една галерия със стари снимки - този път са малко по-малко.
https://90dnidosvatbata.wordpress.com/2021/03/14/%d0%bf%d0%be%d0 … 0%b0%d1%81%d1%82/

Този път, за разлика от миналия, повечето едвам ги познах. Наталия е била далеч по-атрактивна преди, докато Яра доста се е разхубавила към настоящия момент.

# 317
Според мен Майк се е усетил. И тя май осъзнава, че той не мо е да и даде искания от нея стандарт. Ми да си се връща.

# 318
  • София
Наталия е много досадна, като стара мома в критическата е. Не зная Майкъл как я търпи.

Стефани ми става все по-отблъскваща. Какво се е разкудкудякала, и без това спи и с братовчед му! Ще речеш, че е светица.

# 319
Да, и аз това се чудя. След като тя му е кръшкала с братовчед му, с какво право му държи сметка на Раян той дали кръшка, та му проверява и телефона, ц ц ц ц ... С какви очи?

А от линка със старите снимки, не разпознах никого... ц ц ц, много съм зле

p.s. Започва Маминото детенце, да видим...

# 320
Тази Анет ми прилича на Даниел (на Мохамед) и ми е много неприятна.

П.п. Кратка статия за пластичните операции на Лариса (има нейни снимки по бански, за всеки случай предупреждавам): https://90dnidosvatbata.wordpress.com/2021/03/15/%d0%b8%d0%bd%d1 … b4%d0%bd%d0%b8-3/

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 11:13 от pppqqq

# 321
Не ми харесват промените в Лариса, нито в Ерик. Не става по-хубава.

# 322
Одобрявам това, че е отслабнала, защото в един период беше с наднормено тегло и носеше прилепнали дрехи. Устните й са горе-долу добре, но носът е смешен (Майкъл Джексън). Това с фалшивите плочки е нелепо.

# 323
Фалшивите плочки са голям смях, иначе изглежда по-добре, отколкото преди.

# 324
Неслучайно има такава теория, че хората избират партньори, които приличат на тях; имаше го и в епизод на Брейн геймс Simple Smile

Направих още една галерия със стари снимки - този път са малко по-малко.
https://90dnidosvatbata.wordpress.com/2021/03/14/%d0%bf%d0%be%d0 … 0%b0%d1%81%d1%82/

Скрит текст:
Иска ми се да видя снимката на Пол с по-добро качество (прекалено е пикселизирана), но я няма никъде...
Невероятна галерия! Браво млада госпожице♥😀Удоволствие е да отварям блога ти, винаги има приятна изненада, мерси!

# 325
Много мило, благодаря Simple Smile

# 326
  • Sunshine state
И на нен снинките винаги са ми много интересни. Прекрасно свършена работа, браво!

# 327
Някой следи ли "Обичам мамино синче"? Интересно ми е какви са ви коментарите? Или не в тази тема...

# 328
Аз ги гледам, преди писах, че най-неприятна ми е Анет (или нещо друго с А, не им помня имената). Тази, дето иска да танцува страстно танго със сина си, на сватбата. Той даже спомена, че майка му щяла да захапе роза по време на танца, не съм сигурна, че се шегуваше.

# 329
А да, тази пълничката майка с очилата, която пееше I love you, I love you на сина си. А за Лейла, майката на Шекиб какво ще кажеш? Направо кърти тази жена

Общи условия

Активация на акаунт