90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема VIII

• 27 040
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Според мен държанието на майката на Шекиб е нагласено.

# 331
  • Sunshine state
То цялото шоу е супер нагласено, аз за това и спрях да го следя. Абсурдни са повечето неща.

# 332
А и той спомена, че е разведен, което ме изненада. Ако беше толкова зависим от майка си, нямаше да се разведе без нейно съгласие. Нали тя е избрала първата булка...

# 333
  • София
Гледах някакъв клип на Наталия как плаче и нарежда, че Майк категорично е отказал да се ожени за нея и сватба няма да има.

Оплакваше се на някаква приятелка по телефона, ама така жално хлипаше, че чак се задъхваше от емоции.

# 334
Тя по принцип си е за психиатър. Стана ми ясно още в предния сезон, където беше завела Майкъл в "Печерская лавра"в Киев и го задължаваше да ходи на църква занапред

# 335
В новия епизод Майкъл отмени сватбата и уж тя ще се връща в Украйна.  

П.п. Ребека е докарала мебелите (и тя се колебае за сватбата):

Това жилище ми харесва повече от апартамента на Джови, въпреки че е прекалено отворено, няма уединение и сигурно е студено... Ако пък не е студено, отопляването е скъпо. Wink

# 336
Те всички се колебаят и изскачат драми, и накрая пак се женят, та...ще видим.
На мен пък ми е малко жал за Наталия.

# 337
Това помещение ми изглежда огромно. Не ми е ясно как става отопляването

# 338
Изглежда и скъпо. А Ребека продава сандвичи.

# 339
  • Sofia
В Щатите много често битовите сметки са включени в цената на наема.

# 340
  • Sunshine state
Токът обикновено не е включен, но не е и проблем - с климатик са почти навсякъде и сметката е смешна. Ние охлаждаме (тук не отопляваме по ясни причини) двуетажна къща без климатикът да спира и сметката ни за ток е 70$ месечно. Водата ни е включена в таксите за асоциацията, която плащаме на тримесечие.
Тази неделя излъчиха впизода, в който Майк се отказва от сватбата в деня на сватбата. Все повече се убеждавам, че при тях е нагласвно, защото Натали се обади на сватбената агента хлипайки и изведнъж се успокои и съвсем спокойно й разказа всичко, дори очите не й бяха зачервени.. Според мен правят драма за рейтинг, а тя е просто добра актриса и за това й се връзваме.

# 341
Днес не трябваше ли да има повторение на серията от неделя?

# 342
От коя неделя? Ако говориш за осмия сезон на "90 дни", там новите серии са в събота

# 343
# 344
Майкъл е в шок, нали? Няма ги големите форми и вече не прилича на дойна крава

Общи условия

Активация на акаунт