90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема VIII

• 27 049
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Юлия изглежда кошмарно. Може би аз съм сбъркана, но изобщо не ми харесват телата на жените в тези конкурси.
Странно е това да си зарежеш трите деца (Харис), за да хукнеш след някаква жена на средна възраст, с която само е спал. Нооо зелената карта може да му е мечта

# 361
Харис каза, че иска да отиде в Америка, за да помага финансово на децата си.
А Юлия на други снимки не изглежда мускулеста - тези мускули по принцип не личат толкова, само преди конкурсите, когато участниците са дехидратирани и са тренирали много.

# 362
Вярно Joy Интересно какво пише - първата буква май е М?

Ми не се чете, ама може да са някакви Terms and Conditions дето трябва да приемеш преди да преминеш към употреба Wink

# 363
Лорън е бременна! Да им е честито!

Скрит текст:

# 364
Браво на тях! Heart Тя до сега се прикриваше с широки дрехи, хората мислеха, че не е свалила теглото от първата бременност.

# 365
Казаха че го очакват през късното лято, а малкия скоро ще стане на 1 година. 😃

# 366
Бързаци са 🤗

# 367
  • София
Анджела ми се вижда обилно полята с фотошоп.

# 368
Да, заличили са й бръчките.

# 369
# 370
Това е от Сингъл лайф - Ед заведе новата си жертва Лиз (която е на 28 години и отново е по-млада от дъщеря му) на йога с кози. За сега са имали 2-3 срещи, той се притеснява, че е във френд зоната, Лиз пък му каза, че сърцето й е било разбито неотдавна и не иска да бърза.

П.п. Ед се епилира целия преди тази среща, даже майка му му помогна.

Допълвам с нещо, което видях в Редит:
Фенка на предаването се е снимала с чичо Бо (чичото на Майк) -
Скрит текст:
той твърди, че в момента Натали живее в Сиатъл, тя и Майк са разделени и тя не е била бременна. Ако е така, това, че тя живее в другата къща на Майк, се оказва лъжа. Пак някой в Редит го беше написал. Но може да са се оженили, щом е в САЩ?...

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 18:56 от pppqqq

# 371
@Doli, разсмя ме! Мъж-мечта, а?

# 372
  • Sofia
Тоооолкова са скучни всички в днешният епизод 😣

# 373
А аз не разбрах защо Амира трябва да лети непременно през Сърбия? Не става ли през друга държава? Във всяко изречение Сърбия, та Сърбия...

# 374
  • София
Защото Сърбия не е в ЕС?

Общи условия

Активация на акаунт