90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема VIII

• 27 052
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Е то в Европа има много други държави, дето не са в ЕС...  Швейцария, Норвегия, Исландия, Великобритания... и още поне десетина държави в Източна Европа (вкл. и на Балканите), но тях не ги броим. Най-пряк път ще има като лети на запад...  Какви са тия разходки от Франция до Сърбия, после към САЩ, нещо не схващам. А ако лети от ЕС няма да я пуснат в САЩ? Е каква е тази виза нейната?

# 376
  • София
Останах с впечатление, че ще се срещнат там.

# 377
  • Sunshine state
Избрали са си Сърбия, защото по едно време не пускаха от ЕС в САЩ заради пандемията. Не виждам проблем. За мен двамата изобщо не си подхождат и не разбирам как Амира изобщо му се е вързала, но няма да се учудя, ако и те са платени.

# 378
  • София
Забелязахте ли как обувките на Джови са закачени на вратата на спалнята? Маратонки, гумени, джапанки. Не мога да си представя как мирише в тази стая и изобщо мърсотията от подметките. Джови прилича на млад алкохолик и изобщо не е готов за семейство.
По социалките много се подиграват на Андрю колко е мръсен. Пускат снимки на черните му ръце, крака, мазна коса 😐

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 10:51 от Yellow_girl

# 379
Амира не е голяма работа. Естествено, Андрю е зле, но тя не е много над нивото му.
Той публикува преди време снимки от техни ваканции от преди шоуто - освен във Вегас я е водил и в Мексико. Потрошил е доста пари за нея, затова майка му я мрази.
Тези дни Андрю беше писал разни обидни неща за бащата на Амира. Той е беден (Андрю твърдеше, че е нещо като алкохолик и бездомник), реално не й помага с нищо, само си говорят. Когато е била малка, той е напуснал семейството и се е появил години по-късно. Според Андрю, Амира и баща й не са толкова близки, колкото ги изкарват и той няма право да го обижда. Но дали е вярно, не се знае.

# 380
  • София
Нито Андрю, нито Амира ми харесват. В тяхната връзка всичко изглежда изкуствено. Същото и със Стефани. Как уж обърка името на Харис с това на Раян. Не си прави голяма реклама, но много се излага.
Стана ми гадно за Юлия, че майка й не беше с нея за избора на сватбена рокля

# 381
  • sofia
Здравейте,
не мога да повярвам колко много харесвах Ребека в" преди срещата" и колко ме подразни сега!Реално този сезон го гледам заради рускинята и украинките .

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 14:25 от YANA1986

# 382
За мен Стефани беше пияна като отиде да се срещне с харис той пък толкова е мазен милия с тези заучени реплики ..Яра плаче че си е зарязала хубавия живот заради пиячката джоуви разбирам че хормоните я тресат но и розовите очила паднаха и вижда действителноста като не и харесва защо изобщо се е оставила да забременее в 21 век да нямаш елементарна сексуална култура си е направо обидно ...

# 383
  • София
Преди малко се загледах в серията с Пол и Карини и стигнах до извода, че са наели нещо в парк за каравани.

# 384
Те вече се установиха в Бразилия. Вчера Пол е писал в Инстаграм някакви тъпотии, че фенка на предаването (в САЩ) е приютила Карини миналата година, когато бяха разделени и тя е подала фалшивите оплаквания в полицията. Освен това същата фенка планирала да убие Пол.
Затова той вече щял да живее в Бразилия - страхува се за живота си Flushed
Хората коментират, че страда от параноидна шизофрения...

# 385
  • София
Скрит текст:

Попадна ми тази информация, че Майк и Натали са се разделили. Не знам дали е вярно.

# 386
Вчера споменах за това в скрит текст - видях да го коментират в Редит. Тъкмо гледах още инфо за Майк и Натали:
Скрит текст:
Оженили са се 2 дни след раздялата, която видяхме в новия епизод. Тяхна съседка го е споделила във Фейсбук. Освен това, в момента наистина са разделени, но един коментатор на предаването твърди, че ще участват в следващия сезон на И заживяха ли щастливо? - може да е фалшива раздяла, за драма.
Джови и Яра също ще участват.

# 387
  • Sunshine state
Ох, аман от тяхните раздели и събираници. Всичко най-вероятно е с цел да будят интерес. На мен взеха да ми стават досадни. Яра и Джоуви са си заедно и си живуркат добре, въпреки драмите им. На мен ми е интересно какво се случва с Джулия и Брандън и дали са се отделили да живеят сами. 😃

# 388
Сигурно и тях ще ги дават пак, щом с другите има сключен договор.

# 389
  • Sunshine state
Сега гледах видеото на Анджела при доктора за операцията на стомаха - ами много ми беше смешна. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт