90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема VIII

• 27 063
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Sunshine state
След вчерашния епизод съм напълно убедена, че историята на Майк и Натали е абсолютно изфабрикувана и ще обясня защо :
Скрит текст:
Значи в деня на сватбата, Майк отменя всичко и й казва, че не иска да се бракува с нея, след което тя започва с двата реда сълзи и сополи и звъни на куцо, кьораво и сакато. Идва съседката имТамара и тя й казва да я закара на хотел, понеже Натали е решила да се връща с Украйна, а Майк й е купил билет. Двете тръгват и по средата на пътя се сещат, че за резервацията в хотела им трябва кредитната карта на Майк , което е пълна глупост.И сега идва моментът, в който вече всичко изглежда супер нагласено, защото от хотела отказват да потвърдят резервацията с карта на друг човек и Натали се връща при Майк. Извинявайте, ама кой нормален след толкова перипетии уж ще иска отново да се върне при този човек??? За мен историята е измислена и не вярвам грам. В целия епизод всички от двойките бяха ден преди сватбата и всички до една се колебаеха и едва ли не не искаха да се бракуват. Отделно Майк си поиска пръстена, а Натали каза, че го искала за спомен?! Амира не се качи на самолета и заряза нейния, прибра се във Франция. Там също нещата замирисват яко. Обхванала я паника уж.А Хейзъл разказва на родителите си, че била бисексуална. Защо, нямам идея.. Отделно една приятелка на Тарик и самият Тарик й организираха ергенско парти с някаква стриптизьорка. Много пошло.Ребека в край на сметка се нави да се омъжи по-бързо за Зиед, но хич не беше доволна от този факт.

# 406
Само при Амира и Андрю е истинско - след тези ужасни коментари в Инстаграм - не вярвам, че той е толкова глупав да се излага така заради пари. А и майка му й писа обиди.
Ще видим какво ще стане със Стефани - тя твърди, че ще съди предаването (хаха).

# 407
  • Sunshine state
Амира се отърва от този навлек с мазна коса. Отвртителен е.
Скрит текст:
Във вчерашния епизод като разбра, че Амира не се е качила на самолета за САЩ, започна да си иска пръстена обратно и започна да смята колко пари е похарчил за нея.. Ами ужасен тип! 😆

# 408
  • София
На мен ми е интересно да разбера как точно снимат всички сцени в предаването- някой оператор стои над леглото им и снима или са измислили някой по-практичен начин?
Примерно двама се гушкат в интимна поза или се събуждат рошави заедно... Някой стои с камерата до леглото, за да снима ли? Как мислите, че се случват нещата?

# 409
  • Sunshine state
Просто им казват And action и така.. Сега направете така, погледни учудено и тн.

# 410
Снимат по гаден начин, затова много участници се оплакват, че парите са малко. Според изтекла информация, едни и същи сцени се снимат 9-10 часа на ден, като екипът е със съответния участник и настояват да повтаря едно и също по няколко пъти. Според Стефани не са им давали и време за обяд и тоалетна (но дали може да й се вярва?).
Няма писан сценарий, но е възможно насочване - примерно човек от екипа да каже "не се ли чувстваш така" и да слага думи в устата на съответния участник - и ако той се върже, после се преекспонира и се набляга на това. Понякога им подхвърлят реплики - примерно в историята на Ани и Дейвид - когато приятелят на Дейвид каза, че искал Ани да му прави масажи - това е казано по предложение на екипа, уж за да стане по-интересно (и съответно зрителите го помислиха за перверзник). И със сигурност ги карат да се преструват за някои неща - например това, че всички се колебаят до последния момент преди сватбата.
Но има и натурални изцепки - например поведението на Пол и Карини е естествено, Сизър твърди, че историята му е 100% истинска и др.

Смс-ите на Адрю (снимка от Редит):

Пише (свободен превод):
"даде ти се ти достачъно въже да се обесиш, така че от теб зависи. Децата от детската градина (на майка му) са по-добри отборни играчи (от Амира). Ти избираш. Ти сама се застреля в крака. Ако имаш нещо да ми казваш, направи го сега. Времето ми е ограничено! Минаха 30 минути от първото ми предложение да ти помогна. Останаха ми 60 секунди. 5..."

Куку!

# 411
  • Sunshine state
Пише, че й е дал достатъчно шансове, но тя е направила своя избор(по-глупавия според него) и е пропиляла шанса си. Изразите за въжето и крака са тяхни образни и се използват често. Доста неприятен тип.

# 412
Амира сега е писала, че не е осъзнавала колко токсична е връзката им и й се иска Андрю и майка му да престанат да я тормозят.

# 413
# 414
Сутринта го гледах (Тим, заедно с Вероника), във видео на Фб групата. Има нова приятелка, колумбийка, която сто пъти повтори, че го обича. Тя май е със 17 години по-млада, но каза, че според нея, той е млад и красив.

# 415
Аз пък имах чувството че този Тим е на другия бряг ..

# 416
  • Sunshine state
И на мен ми прилича на гей. 🤷🏼♀

# 417
Джови на тъмно е като от филм на ужасите (снимка от Редит).
Скрит текст:

Яра сигурно спи на запалена лампа.

# 418
  • Sofia
Прилича ми на "това нещо":

Grinning

# 419
Джови се усмихва като Жокера от анимационния сериал за Батман Open Mouth

Малко снимки - Тим и новата му колумбийка Линда:

Това е от епизода - родителите на Брандън на сватбата им (майката трябваше да предложи тази рокля на Юлия, щеше да е забавно):

Ерик и злата Лида все още са щастливи заедно - не знам дали на снимката има филтри, но изглеждат много по-добре:

Общи условия

Активация на акаунт