90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема VIII

• 27 340
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Sunshine state
Определено имат заглаждаши и блър филтри. Майката на Брендън е досущ като него и в профил и анфас. 😬 Тим явно има фетиш към колумбийки. 🤓

# 421
  • Sofia
Ерик и злата Лида все още са щастливи заедно - не знам дали на снимката има филтри, но изглеждат много по-добре:

Тя е със тъмносини лещи, което доста омекотява чертите на лицето. Не знам защо азиатките – както в шоуто, така и по принцип – си умират да носят светли контактни лещи.
Той пък ми изглежда отслабнал, но може и от снимката да е.
Абе, и двамата са ми супер неприятни.

# 422
И двамата изглеждат отслабнали. Освен това, тя е много сериозно избелена, но това се постига и с грим.

# 423
Тим може да има фетиш към колумбийки, но дава ли си сметка, че колумбийките ще искат консумация на отношенията? Не изглежда като голям консуматор...Да не кажа, че в затвора нарочно ще изпуска сапуна.

# 424
Тим занесе много скъпи подаръци на Дженифър и беше готов да поеме всички нейни разходи. Не знам за какво му е жена, след като вече да си гей вече не се приема за нещо особено, но очевидно си търси такава с дете (за да не иска тя нищо от него) и е готов да плати добре. Много жени биха се съгласили.
Между другото, той твърди, че има голям (т.е. пълнолетен) син от предишна връзка, но не е потвърдено.

# 425
  • София
Тим е толкова женствен, че не знам как някой изобщо ще повярва във влечението му към която и да е красива жена.
Най-добре да се ориентира към някой колумбиец. Simple Smile

# 426
То неговото представяне беше толкова абсурдно тя само му се сърдеше че няма консумация а той се правеше на ощипан,а тя беше мацка кой би се въздържал че и в едно легло спаха ...

# 427
# 428
Чичо Бо не е много възрастен, може и на него да му намерят годеница...
Гледах Ед в Сингъл лайф - сега страда, че Лиз не го харесвала... Не знам какво трябва да стане с тези хора (като Ед и Даниел на Мохамед), за да разберат, че специално на тях ще им е по-трудно да си намерят партньори от на останалите хора... Би трябвало да се радват, че в миналото някой им се е вързал...

# 429
Незнам но има някакво безумно самочувствие и вяра в себе си в тези хора аз имам един колега пак така нито на визия го докарва нито на интелект да не кажа че е доста неугледен,фасадата на усмивката ужас косата като на чичо бо косми по цялото тяло като орангутан и все се вайка че не му върви в любовта ми той все на манекенки се хвърля буквално много слаби и добре изглеждащи момичета Незнам...

# 430
Точно в това е разковничето, че се насочват към хора, които са много по-привлекателни от тях.
Веднъж Ед обиди Дарси (задочно) - в интервю в Bares all, каза, че онлайн го сваляли все жени, които приличат на нея. Еми, в сравнение с него, тя е Мис Вселена!

# 431
Лошото при такива хора е, че се опитват да надскочат нивото си, но много рядко се получава. Като се огледам около себе си, то всички близки двойки до мен, са сходни един на друг. Сходен социален статус, визия, излъчване. Колко често Пепеляшка среща принца? Богаташи при богаташи, плеймейтки при футболисти, ограничени при себеподобни и тн и тн...Не е случайна приказката за жабата и гьола.
Та не знам какво искат да получат като нищо не дават остреща

# 432
Абсолютно!

Предните дни гледах малко епизоди на Лав геймс - забравих да споделя нещо забавно - в единия епизод с Георги и Дарси, той се оприличи на Джейсън Момоа Joy Каза, че той бил същия тип мъж, като него.

# 433
  • Sunshine state
На същото мнение съм като вас относно Ед, момичета. Не се вижда, ами тръгнал някакви нимфетки да преследва. Толкова да няма реална оценка за себе си.. Имам и аз един приятел стар ерген, който също се мята все на манекенки и на поне 20 години по-малки от него, та чак на тийн години, и все се чуди защо не го сайдисват. Ние му казвамв, той обаче не, та не. И ако момичето в малко по-нормално в телосложение, а не анорексично слаба, дебела била, на прасе приличала. 🤣 Болна работа.

# 434
И аз имах такъв колега. Гърбав, плешив, с очила, зъби с кариеси, космат, обличащ се зле, неподдържан и все се заглеждаше по хубави жени, ако му покажем някоя по-обикновена и простичка на вид, той се цупеше. Никога не го видях с приятелка. Едва ли и днес нещо се е променило. Как тези хора нямат реална преценка за себе си. Аз винаги съм излизала със себеподобни като визия, професия... С приятелките ми също съм на едно ниво. Не мога да очаквам да ме загледа Брат Пит, като аз не съм Анджелина Джоли.

Общи условия

Активация на акаунт