90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема VIII

• 27 339
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Май всички имаме по един такъв познат мъж Joy

# 436
Според мен просто не искат да приемат истината такава каквато е.  Хвърлят се на слаби,стройни и привлекателни жени тип "инстаграм" , "плеимейтка" . От всякъде щъкат такива ТВ, социални мрежи и т.н. И в музикални клипове само киборги прекалено шпакловани. Аз поне такива наблюдения имам ,колкото и да казват: "виж я тая каква е разголена"  . Винаги ще  се загледат в такава жена (всъщност и при двата пола е така по мои наблюдения) .

# 437
Хм, и аз харесвам много актьори, но като ги гледам във филм или сериал, не значи, че искам такъв мъж за себе си (аз дори не ги възприемам като хора, с които бих могла да общувам).

# 438
На същото мнение съм като вас относно Ед, момичета. Не се вижда, ами тръгнал някакви нимфетки да преследва. Толкова да няма реална оценка за себе си.. Имам и аз един приятел стар ерген, който също се мята все на манекенки и на поне 20 години по-малки от него, та чак на тийн години, и все се чуди защо не го сайдисват. Ние му казвамв, той обаче не, та не. И ако момичето в малко по-нормално в телосложение, а не анорексично слаба, дебела била, на прасе приличала. 🤣 Болна работа.

Е.. Митьо Пищова какъв е? Да си види годините и телосложението..... но над 20 годишни момичета и над 45 кг не признава Grinning  Тоест харесва пълната противоположност на себе си

# 439
Обаче плаща. Има жени, за които това е важно. А Ед смяташе, че 50 долара са страшно много пари и направи проблем за тях. Ако и той започне да плаща, но не без нищо (като Сизър и Дейвид), а при уговорени условия, ще си намери секси приятелка.

# 440
  • Sunshine state
А, именно - не стига, че няма ни пари, ни външност, ами и претенции. Той да не си мисли, че някой заради единия му характер, който и той не е цвете, ще го залюби??
Моят приятел поне се поддържа, ама пак няма файда - плаща си за ласки, понеже от таргет групата му никоя не се е хванала за сума ти години. Жалка история.

# 441
Е за мен пък стиснатостта е едно от най-отблъскващите качества у мъжете. Не казвам, че трябва да харчиш като луд, ама да се правиш за 10 лева... особено пък във фазата когато ухажваш една жена. Наскоро моят познат се оплака, че трябвало да купува цветя за 8-ми март за колежките (2 на брой). Той не искал принципно, ама не знам какво там било станало в офиса, та се почувствал задължен.. Ами с това отношение успех!

# 442
# 443
Нещо си е позабърсала носа Паола

# 444
  • I want it all and I want it now.
Не знаех, че Паола е с нов мьж.

# 445
Паола не е с нов мъж. Това горе са Ариела и Биниам. Те все се оплакват един от друг, а после постват такива снимки.

# 446
Здравейте! Напоследък повече ви чета, за да научавам новини, отколкото да следя епизодите по тв.
Следя и инстаграмите на някои от участниците.
Лорън на Алексей е бременна с второ.
https://www.instagram.com/p/CMxPmipHins/?utm_source=ig_web_copy_link

# 447
  • София
На мен все пак най-приятни са ми Ариела и Биниам. Може да имат бъгове, особено той, но са по-поносими, има да пораства на акъл още. Но като цяло оставам с впечатление, че имат подкрепата на семействата си.

# 448
  • Sunshine state
И на мен са ми много приятни Бини и Ариела. Мисля, че наистина се обичат и са изгладили първоначалните различия.

# 449
Олга и Стивън са в Русия в момента.
Незнаех че Майк (на Натали) е бил женен преди, днес видях снимка от сватбата му.

Общи условия

Активация на акаунт