90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема VIII

• 27 039
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Да, странна история. Ако това го бяха давали в предаването, щеше да изглежда фалшиво...

# 481
# 482
Какъв обрат само в живота докато си бил с някого че и се жените и изведнъж на другия бряг ужас !!

# 483
  • Швейцария
pppqqq, благодаря ти за снимката. Честно казано очаквах Никол да е още по-зле. Не, че е добре, но не е като тези с по 300 кг.

# 484
  • София
Никол изглежда кошмарно. Толкова ли е зякъсала за пари

# 485
Имам чувството, че откакто Стефани (младата, която беше с Ерика) се похвали, че печели луди пари от голи снимки, половината участници й завидяха и решиха и те да опитат да правят същото.

# 486
  • Sofia
Колхозничката  Юлия 😁

# 487
  • Sunshine state
Леле, бившата на Майк с жена си, която е и чернокожа..😳
Никол е нямам думи. Отива към 200кг.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 14:01 от Pupitka

# 488
При Майк по-лошото е, че ако се вярва наклюкарските сайтове, те са били поне 3 години заедно, преди сватбата. Толкова да не е усетил, че е от другия бряг... Можеше да се спаси по-навреме.

# 489
Аз нещо изпуснах... коя е тази дебеланка на скрития линк? Нищо шокиращо няма в снимката. Но по лицето не можах да я разпозная. Как се казва, с кого е била двойка?

# 490
  • Sunshine state
Може да в била биселсуална и да не го е заявила, или пък да е знавл, но да го е приел. 🤷🏼♀ Иначе тя ми е симпатична.

# 491
Никол, приятелката на Азан е на снимката от линка. Твърди се, че си е направила Онлифанс, за да печели пари с такива снимки. 

# 492
По принцип много араби харесват такива жени, с точно такива форми. Имам и познати араби, които точно такива си харесват. (фризьорът ми е луд фен). И въобще не ги вълнува кое е вредно за здравето и кое не. Не помните ли как Анджела като каза, че ще си прави липосукция и че ще й режат стомаха и т.н., да отслабне с 40 кг и Майкъл щеше да изпадне в истерия (не, че той е арабин де), ."не, недей, моля те!" ... той си иска пищните форми. А това, че жената може да има високо кръвно, сърцебиене и може да си навлече куп болести с тия килограми, грам не го вълнува

# 493
За съжаление Азан въобще не я хареса, даже се опита да я води на фитнес...

# 494
Не е попаднала на Майкъл или на някого от Близкия Изток, хаха

Общи условия

Активация на акаунт