90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема VIII

• 26 959
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
На мен ми се струва, че нейният нос е клюнест и сега. Пак е по-добре от Камелия (и Лариса, и Майкъл Джексън...). Може би Натали е била по-слаба в лицето и затова носът изглежда по-голям.

При Джови и Яра е цяло стълпотворение - преди, като гледах епизода не обърнах внимание колко народ са си довели:

# 691
А уж не искаха никого !!!!
Наталия пък три пъти омъжване толкова не можа да се спогоди с някой мъж не се ли усеща че проблема може да е в нейния телевизор ..

# 692
  • Sunshine state
Явно са им свършили парите и си е потърсиша нов гостоприемник. 😅

# 693
Най-вероятно няма да й е за последно - другия път може да си вземе рокля от Клайнфелд и да се ожени на брега на океана Wink

Като гледам Ребека, си мисля, че за някои жени това е като хоби.

# 694
  • Sofia
Ами, в Щатите разводите са си нещо супер често срещано. Не е като при нас – като се разведеш, и едва ли не, да ти лепват дамга на челото. Simple Smile

# 695
Колкото и да е често срещано, повечето хора изглежда се ограничават до един-два. Ребека е имала проблем заради разводите -  дъщеря й Тифани разказа в интервюто, че в един или друг момент Ребека е била в лоши отношения с всяко от трите си деца и от години не говори с голямата си дъщеря. Децата й също почти не общуват помежду си.
И това е свързано точно с факта, че не одобряват любовния й живот.

# 696
  • Sunshine state
Тук се развеждат за живо и умряло, образно казано. Ребека определено има проблем с остаряването и не може да приеме този факт, което си е една причина за провалените й връзки. Отделно се мята на мъже от различни култури..

# 697
  • Sofia
Ами, аз смятам, че е по-добре множество провалени бракове, отколкото един функциониращ, но сложен на кислородно дишане. Това, последното, винаги ми се е струвало като истинска агония.
А и сега разводите се случват много по-лесно, отколкото допреди 20-30 г.

# 698
Може да съм споменавала - напоследък четох коментари, че Ребека предпочита значително по-млади мъже от консервативни култури, защото ще имат по-малко критики към нея, заради ограничения си опит с жените. Може и да има нещо вярно...

Изглежда и преобладаващото мнение за Ед е такова - след Роуз той се опита да свали 28-годишната американка Лиз. Реакциите в момента са преобладаващо негативни. Първоначално някои хора, включително водещата Шоун Робинсън, предложиха да се пробва с жени на неговата възраст, но сега много зрители смятат, че той се насочва към младите жени, защото има по-добри шансове с тях (колкото и да са малки). Защото младите са по-неуверени и наивни, и по-лесно изпадат в зависимост; като по-възрастен той може да има авторитет пред тях и да ги манипулира.

П.п. Аз смятам, че е по-добре нито един брак, отколкото множество провалени. Хората живеят години наред заедно и без да се женят, а при развод нещата стават сложни (от чисто материална гледна точка).

# 699
  • Sofia
Според мен, Ед е трагичен случай (по ред причини), но Ребека си е готина мацка (като за годините, на които е). По характер ми се струва разумна и сговорчива. Не мога да си представя, че не е способна да си намери читав американец на нейната възраст, с когото да са щастливи. Дори и мъжът ми, който е с почти 20 г. по-млад от нея, отбеляза, че Ребека е симпатяга и не напряга. Мисля, че единствено може да си позволи да свали десетина килограма и ще е топ.
Явно, обаче, си има фетиш към млади момчета. По-скоро това е проблемът, а не невъзможността за намиране на подходящ партньор.

P.S.: По въпроса за брака – там, според мен, няма какво да се обсъжда, защото или си му фен, или – не. Simple Smile Аз лично много държа на гражданския брак и не мога да си представя да съжителствам дълго време с мъж, без да планираме тази крачка.

# 700
Планира се само ако хората са убедени, че няма да се разведат. Ако ще се развеждат и ще се почват делби, спорове и дела за издръжки и т.н., по-добре да са си стояли без брак. Имам чувството, че някои хора години наред са сгодени, женят се и при най-малката сръдня искат развод, за да докажат колко са решителни и горди. Това е огромно количество пари, хвърлено на вятъра. И много нерви.

# 701
  • София
Едва ли някой се жени, планирайки да се разведе, но се случва. 😀

# 702
Понякога твърде лесно. Сещам се за хора, които са се развели, защото единият от тях прекарва твърде много време във Фейсбук (българи, относително млади). Не че е флиртувал или нещо подобно; партньорът, който подава молбата за развод се е дразнел от това, че другият непрекъснато зяпа ту в компютъра, ту в телефона. А това се е случвало и преди брака, да беше обмислил по-добре какво го дразни, преди да се жени...

# 703
  • През девет планини в десета...
Някой може ли да ми даде линк за 14 епизод, бях заета в събота и не можах да гледам, благодаря 😊

# 704
Аз ги гледам в групата във Фб, но не мога да давам линкове, защото телевизията ги открива, когато се споделят, и ги блокира.
За епизодите преведени на български, нямам представа къде могат да се гледат. Освен по телевизията.

Общи условия

Активация на акаунт