90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема VIII

• 27 048
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Да и според мен Ариела и Бини са готини. Там тя ми беше някак дразнеща, а той симпатичен, но са по любов. Личи им.
Нещо последните епизоди на настоящия сезон ми доскучават. За съжаление вече наблягат на сценарии повечко. В първите сезони с кеф гледах всички двойки.

# 451
  • Sofia
Бразилката Джес-бившата на Колт 🤮
Скрит текст:

# 452
Мале, мале... егаси бронтозавъра (BBW)

# 453
  • Sunshine state
Е, хайде сега бронтозавър.. Че е едричка, едричка е, ама то не може всички да са фиданки. Само че не ми харесва, че всички са се юрнали да правят еротични сесии.. Ами пошло е.

# 454
  • София
При нея всичко е меко. Но си има самочувствие. Ако аз бях с такъв вид нямаше да посмея да се покажа по този начин.

# 455
  • Швейцария
И аз и завиждам на самочувствието. Изобщо не ми харесва.

# 456
  • София
Кръгличка е жената, но така се харесва. Тя знае, че с тези снимки ще отнесе много хейт. Не е лошо да имаш самочувствие. При нея е малко в повече, но какво пък.
Бини и Ариул са ми сред любимите, както и Лорънри Алексей. То е без това от предаването няма големи любови да се случват

# 457
Джес е нещо като Никол, но поне се старае повече.

# 458
Сега да очакваме ли същатата фотосесия и от Никол Grinning

# 459
Имаше една снимка от преди няколко дена, но не я сложих в темата, за да не разсърдя модераторите. Изглежда като Богинята майка, ако сте виждали праисторически статуетки...

# 460
  • София
Олга и Стивън не бяха ли разделени?

Щом са заедно в Русия, явно са се сдобрили.

# 461
Имаше една снимка от преди няколко дена, но не я сложих в темата, за да не разсърдя модераторите. Изглежда като Богинята майка, ако сте виждали праисторически статуетки...
Не знам дали съм готова за това

На какво са готови хората за слава. Потресена съм. Масово всички се изредиха да се събличат.

# 462
И аз видях снимки, но не пише нищо конкретно.

# 463
Мале, мале... егаси бронтозавъра (BBW)

Като че ли не беше толкова едра!?

# 464
  • Швейцария
Е ще може ли все пак някой да ми ги прати тези снимки на Никол на лични или линк към тях, че ме гложди любопитсвото.

И да, и на мен Джес ми се струва наедряла и то доста.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 12:32 от JennyBG

Общи условия

Активация на акаунт