90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема VIII

• 26 996
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Малко сватбени снимки:

И една Анджела

И Стефани явно е решила да се разголва
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 18:55 от Niya-

# 586
# 587
  • Варна
Здравейте. До сега само ви четях, без да пиша. Споделяте много интересна информация и снимки.
Нямаше как да не се включа при вида на една от моите любимки - Анжела. Тя е неузнаваема!Доста килограми е свалила и изглежда много добре.
Искам да ви питам нещо за семейството й. Може и да е обсъждано вече, но не ми е попаднало. Давали са няколко малки деца в къщата й. Това нейни внучета ли са? Тя само една дъщеря ли има?

# 588
Джени е страшна така, трябвало е да внимава повече с тази зелена боя... Знам, че е за Холи, ама си спомням от индийските сериали, че гледат да се цапат по по-привлекателен начин...

# 589
  • Sofia
Анджела има две дъщери и 6 внучета.

# 590
  • Варна
Анджела има две дъщери и 6 внучета.
Еха, затова явно у тях всеки път е пълно с дечица.

# 591
  • Sunshine state
Вчера им гледах сватбите в новия епизод - Ребека не могла да си купи рокля от магазин, ами я взела онлайн и й беше малка, та отгоре се е стиснала с корсет, но хич не й стоеше добре - изглеждаше сякаш ще се пръсне. Общо взето скука.
Скрит текст:
Драмата на Майк и Натали продължава - отказаха да й дадат стая в хотела, понеже не била на нейно име картата, с която стаята е платена и се върнаха в къщата при Майк, понеже Натали не можела да остане в къщата на Тамара - била пълна. На сутринта се започнаха пак обясненията с Майк, звъннаха и на адвокат да видят дали не може да удължат 90те дни, та с две думи хич не изглеждаха скарани.

# 592
Сега видях че тлс са публикували свидетелствата за подписване на брак на Майк и Наталия явно има съмнения по този въпрос от феновете ...

# 593
  • София
Джени с тези зелени очи е страховита.
Ребека ще се пръсне с този корсет, но мисля, че двамата със Зиед се обичат, та той ще преживее

# 594
  • Sofia
На мен пък Зиед ми е много подозрителен. Изобщо не вярвам, че само от любов по Ребека е хукнал към Щатите. Гледа да си уреди живота и той.

# 595
Джени е страшна така, трябвало е да внимава повече с тази зелена боя... Знам, че е за Холи, ама си спомням от индийските сериали, че гледат да се цапат по по-привлекателен начин...

Да, за Холи и Дивали има мацане... като за Diwali мисля, че е с куркума.. всички са жълти

Здравейте. До сега само ви четях, без да пиша. Споделяте много интересна информация и снимки.
Нямаше как да не се включа при вида на една от моите любимки - Анжела. Тя е неузнаваема!Доста килограми е свалила

Добре дошла! Ама тя не ги е свалила, а май са й ги махнали по оперативен път. Нали не мислиш, че е бъхтила във фитнеса Wink

# 596
  • София
Какви деца се получават от брак на чернокож и азиатка?

# 597
Имаше една мис Япония, която е наполовина чернокожа:

Аз съвсем сериозно харесвам азиатците и ми изглеждат по-привлекателни от много бели. Смесените, като Киану Рийвс изглеждат дори по-добре Simple Smile

# 598
Една от последните снимки на Лариса. Толкова е прекалила с корекциите, че е постигнала обратен ефект. Беше симпатична, вече е грозна.

# 599
Това може и да е от филтър - няма начин устата й да е толкова огромна.

Общи условия

Активация на акаунт