Седмокласници 2020/2021 - Тема 8

• 32 417
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
  • у дома с любимите си хора

И ако някой се интересува - отворили са записването за следващите ПИ в Регалия, пратиха мейл.
Златна си! Благодаря за информацията.

# 271
Аз лично погледнах.Той е написал 40km/h и има Х , а отдолу 40 km/h дадат като верен отговор 😀 По този начин не са му признати 7 т. , но все пак е ПИ , важно е да знаем дали подобно недоразумение може да се отрази на реалния изпит.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 20:59 от red_violet

# 272
  • Варна
Гретел, съгласна съм с теб. Стресът определено трябва да е по-малко. И точно това ми беше мисълта - да се случва постепенно през трите години. Децата знаят, че от тях се иска учението да върви.
Dive, на ПИ по математика към МГ ли ще сте уикенда?

# 273
  • София
Я не се спичайте, вино няма ли?!
Налегнали са ме едни служебни неволи и хич не ми е до смях, но пък сутринта NJoy ме разсмяха в 8 ч. с новините (пътувайки към работа) - споменават НВОтата/ДЗИтата и ваканциите (слагам го умишлено скрито):
Скрит текст:
т.е. новината са актуалните приумици на, както го нарече Дидева, многоуважаемия гос'син Стаматов коментират за предстоящите НВОтата/ДЗИ и цитират следните класове " 4, 6 и..." Викам на мъжО: Размина ми се второто НВО7, 6класниците ще правят две поредни години за да са подготвени догодина Joy  Той отвръща: Някой спи още, не е ясно водещият или подалият текста Joy

Продължавам след редакция.

Аз съм против даде взимат 3те години и това при положение, че девойката е с по 2*6 миналите години.

И аз редовно прилагам "метода с чорапите"  на Добри (на баткото), като "чорапите" може да са много различни неща - пирати, дрехи, учебници ..., трупам върху клавиатурата и няма начин да не се забележи, не ме интересува колко е ценна (след като знам колко е) и познайте дали някой смее да каже и копче.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 21:03 от Desem

# 274
  • Варна
Лилла, не на МГ, на Вектор ще си ходи (тя си е там на школа, не съм я записвала допълнително).
Ред, а точките отстрани на задачката как са? Както писах, и при дъщеря ми е точно така 40км/ч (даже на БГ ги е писала) и има червено хиксче, вместо зеленото тикче за верен, но точките са правилно сумирани. Ако не е така, обадете се на Регалия, вярвам ще отреагират бързо.
Десем, наздраве Wink

# 275
Това за шести клас вчера приятелка специално ми го изпрати с линк. Явно шества и из електронните медии.

# 276
Можете ли да ми кажете след като се влезе в прозореца на ел.изпит на Рвгалия напр. по математика дали може да се принтира или може само от екрана да се гледа?

# 277
Dive, права си , има Х , но са му дали точките 'остават си 67. Пак си сипвам винце!🤣

# 278
Може да се принтира изпита на Регалия.

Иначе по отношение на мерните единици и при нас са без интервал и излизат като грешни, но в полето с верните отговори излиза следният текст и са присъдени всички точки:
Маркерите за грешен отговор в задачата до всяко поле не означават непременно неверен отговор. Те са поставени автоматично от системата и индикират дали посоченият отговор съвпада точно с ключа. След това задачата е проверена от преподавател и броят точки – коригиран.

# 279
  • Варна
Вивиан, не вършат ли работа материалите в пощата? Тях можете лесно да принтирате, надявам се...
Ред, не е толкова зле положението, изчакайте статистиката, тя е по-важна.
А това за шести клас даже не съм го регистрирала...

П.П. Да не пиша 50ти коментар тази вечер, допълвам - евала на хората от Регалия! Току-що излезе и втория модул, с поправки, с точкуване, изключително прецизно! Възхитена съм от тях. От резултата не толкова (74.75т), но пък не беше изненада, така че - наздраве Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 21:57 от Dive

# 280
Dive,щом са отворили прозореца за пробните ,мислех да я запиша.Тя каза,че само,ако могат да се разпечатват би желала да участва. Болят я очите от компютъра,постоянно е с капки за очи,изписани от лекар и иска да ги решава на хартиен носител. Ако трябвало да се взира непрекъснато в екрана,отказва да я записвам.Затова питам. Предишните,които качи в пощата, съм ѝ ги разпечатала.

# 281
  • София
За наркотиците се бе пуснал един линк...чела съм за "случката" преди време и винаги съм се чудила дали можем да хванем навреме тревожните сигнали (мен в темата ме притесни и алкохола), но след като преди малко повече от година се случи една трагедия от друго естество с бивш съученик на баткото, мисля, че дори да сме на щрек, да са близки с децата някой от  родителите не може всичко да се предвиди (всичко отвън да изглежда наред)

# 282
  • София
страшни сте, благодаря на всички ви, а дидева- може би на лични, ама аз наистина не го виждам това като инфо, хем цъках къде ли не, вероятно вече тотал щета съм, наистина съжалявам, че не съм го видяла, та доспамих Sad
утре се водя в отпуск и  мисля да прегледам сайта на регалия за инфото, което сте пуснали за ПИ и да натисна тийна,  понеже както казах, не е ходил досега, и нещо мътно ми изглежда положението му по математика.
по БЕЛ, учудващо, пу-пу и пр. индиански танци, се справя, а така е и според госпожата му на уроците, макар и с адския си пубер-мързел да не помни всички стихотворения наизуст, както и доста текстове от прозата.
апропо, учителката на уроците го кара, а не в училище, да учи стихотворенията наизуст още от м. август. не знам как е при вас, но в училище като цяло май е доста по- лежерно, отколкото се предполага за тази важна за тях година.
по повод ученето наизуст, имаме една запомняща се случка в личен план на бъдни вечер- почти успя да разплаче баща си (който се правеше на дядо коледа за малкия и е актьор по професия) с рецитиране на "майце си" - цялото и наистина с чувство, с един вече мъжки, макар и младежки глас, и замалко гордия татко да се издаде с емоцията и радостта от това как сина му рецитира и да отиде легендата за дядо К. за дребното...
но пък тийна си има способността за запаметяване от малък, което от една страна е бонус, който обаче не може изцяло да компенсира налегналия го мързел ... та ще видим Simple Smile както гласувах и в анкетата, ще си сипя Simple Smile

# 283
Не знам и едно стихотворение да са го карали да учи на изуст. Нито на школата, нито в училище

# 284
При нас са им казали, че няма нужда да учат Опълченците на Шипка наизуст. Достатъчно било да го познават добре.
Дъщеря ми и На прощаване не научи .

На пробния на задачите със свободен отговор не е писала мерни единици и всичко е счетено за вярно. Трябва да й кажа на нво да чете какво се иска.
На втора част е изкарала 32.75, което е повече отколкото очаквах от обясненията й след пробния.
Също се сетих сега, че на изпита по БЕЛ беше писала На прощаване ПРЕЗ 1864 и пак беше счетено за вярно. На нво обаче сигурно няма да признаят такъв отговор.

Силно се надявам да не местят ваканцията.

Общи условия

Активация на акаунт