Седмокласници 2020/2021 - Тема 8

• 32 329
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
rodi_r, в школите, които (не) подготвят за изпита.
Потърсих в мрежата, но не открих нищо конкретно. Имам впечатления от Регалия, но не съм чул те да провеждат такива изпити.

# 601
  • София
Потърсих в мрежата, но не открих нищо конкретно. Имам впечатления от Регалия, но не съм чул те да провеждат такива изпити.

"подготовка за американски колеж" в google и ще ги видиш

# 602
Роди, в Лого3, но той мина вчера. И на Лого3 пиши или звънни, защото мен приятелка ми каза, че там ще има и малко в последния момент се записахме.
Също Кортезов, но там не знам дали е точно едно към едно с реалния изпит. На него може да му пишеш на мейл. Май и още едно място ми отговориха в темата за АК, но го забравих.
И на нас не ни е цел АК, само за проба, ама си беше голям шок. Предимно за мен какви бисери се пишат на есето Scream

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 18:18 от Дъждец

# 603
  • София
desita, моля те да ми изпратиш някакъв мейл, за да ти пиша или да разрешиш ЛС временно Simple Smile

zazu, аз пидписах петицията. Уж я прочетох цялата, ред по ред. Възможно ли е в 15ч да е липсвало последното изречение, за бойкот на ДО? А сега си го пише, както потребителка е обърнала внимание по-горе? Нямам мнение в момента за евентуален бойкот. Но натиск трябва.

# 604
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ЗаСлон,  знам за
магнет и лого 3

нямам лични впечатления.

# 605
  • Varna
Роди, ето информация за последните пробни и курсове за АК на Кортезов:

Кутия
Класиране АК курс 7r 17.2 + допълнителен Зуум курс
От:Ivaylo Kortezov
До:undisclosed-recipients:;
Здравейте,
......
2) Поради молбите на няколко родители, а и защото го намирам за
целесъобразно предвид освобождаването от училище на децата им през
последните две седмици преди изпита и леко сгъстената програма от
заключителни онлайн тестове, разместих часовете си с останалите
класове и ще направя допълнителен Zoom Channel k21 (отделен от
настоящия а21) с 6 занятия с обичайната продължителност (40+5+40+5+40
минути всяко) в следните дни:
- неделя, 7.3, 17:50-20:00;
- вторник, 9.3, 15:30-17:40;
- четвъртък, 11.3, 17:50-20:00;
- неделя, 14.3, 17:50-20:00;
- вторник, 16.3, 15:30-17:40;
- четвъртък, 18.3, 17:50-20:00.
При последното от тези занятия ще дам и допълнителни инструкции за
самия изпит; такива ще дам и на занятието в обичайния Channel в петък.
Допълнителните занятия са основно за учениците, които изпитват
трудности с тестовете; тези, които се справят с лекота, могат спокойно
да ги пропуснат. Възможно е включването и в само отделни занятия от
горните.  
 Ивайло Кортезов
Благодаря за съветите за езда около Варна, но идеята ми е да поживее 1 седмица в някое ранчо и да се грижи за животните. Тя много обича животни и това винаги й е било мечта...
А последният ПИ на Вектор по математика има ли го някъде...

# 606
Подписах писмото.
Искам да слезна вече от това влакче на ужасите.

# 607
За съжаление няма да се случи да ги върнат на училище. Днес минавах покрай един наргиле бар- пълен с младежи, но иначе са ДО. Сбъркани приоритети има тази държава.

# 608
  • София
Благодаря ви момичета, много сте мили Heartbeat Разбира се, че няма да се откажа, много е трудно, но нямам право да се предавам. А и съм дала обещания на съпруга ми, които ТРЯБВА да изпълня.
Svetli, съжалявам, болката е голяма, но живота продължава и ние трябва да се справим и с това предизвикателство Kissing
ЗаСлон, мисля, че разреших съобщенията (а защо са били забранени нямам идея)
Моята дъщеря ще се пробва за АК. Това беше желанието на баща й, допреди два-три месеца беше и нейно желание, даже беше толкова ентусиазирана, че непрекъснато четеше, свързваше се с деца, които учат там, извади ми душата докато не отидохме да видим колежа. Но сега... не знам какво се преобърна в нея Worried Нямам никакви очаквания, но все пак ще отиде да се пробва. Пък дано като си види нивото реално да вземе и да се стегне... ех мечти!
Днес й дадох един изпит от 2017 г., реши до 13 задача и й писна - уморила се била...нямам думи.

# 609
  • Варна
Момичета, благодаря и аз  за информацията за Uni for Kids. Влязох да разгледам сайта и веднага си харесах програма за лятото на нашата третокласничка. И на нея много й допадна, а и датите в края на юни, началото на юли са точно кулминацията за батко й и покрай очакваното напрежение ще й бъде добре.
Споделяте, че искате вече да е юли и всичко да е приключило. То и аз така, но ме е страх какво ще се случи. Хем искам да минава, хем доста ми е притеснено.

Следях съседната тема относно писмото за връщане на всички ученици в ПО. Подкрепям и ще разпиша.

# 610
Де ми казахте за Вектор, та ходих да си сипя. Оценени са само 1ви модул и на двата изпита и резултата е по- зле от предните два. По БЕЛ е -3 по МАТ -8. От втори модул 3б е грешна поне половината заради объркан знак в изчисленията, а преразказа е мистерия. А смяташе, че 1ви модул на МАТ е бил по- лесен от предния. Има грешка за 5т. на  20 зад. и 3 т. от лицето на трапеца. Реално е добре, но са тъпи грешки от недоглеждане, а уж проверявала, времето и е стигнало. По БЕЛ- 2 неоткрити грешки в текста за редакция и -1т от тезата.  Нищо де, ако няма малко емоции ще вземе да ми артиса винцето и да стане зян. Мисли детето за труда на баща си.

# 611
  • Варна
Поли, точно заради тъпа грешка е -5 на 20та и точно трапеца, го сметнала като правоъгълник, щото не го чертала, ами на въображение... Но при щерката има и други тъпотии + недостиг на време. И благодаря, че каза за БЕЛ, та проверих - добре е Simple Smile На първи модул 3 неоткрити грешки в текста за редакция, теза 6т, преразказ 29. Общо 91. Като се замисля, че в началото на годината целехме 80 като един вид максимум, сега почвам да се чудя дали пък не съм я подценявала.
А за виното - нито за миг не съм си представяла, че ще ми стане зян. Май се събрахме съпруги на винопроизводители и може покрай седмокласните вълнения да намерим още общи теми Wink
Та в този ред на мисли, Варненска среща кога ще има? Simple Smile

# 612
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
лятото? за да дойда и аз. Simple Smile
новината излезе официално ваканция 3-11 април. Sad защо обявяват 11 дена ваканция, като са 4 почивни дни и само 5 ваканционни дни?

# 613
Безкрайно съм доволна от ваканцията, защото резервирах почивка и щеше да е кофти да бяха измислили нещо друго.
Вино не пия, веднъж годишно една чаша, основно от страх от надебеляване.,.

# 614
  • София
И аз на това се чудя всеки път...

А тези 2 дни през май, които така нелепо стоят през 1-2 почивни, хората пак ще си ги вземат така или иначе, не знам защо не ги направиха ваканция и тях.

Общи условия

Активация на акаунт