Седмокласници 2020/2021 - Тема 8

• 32 314
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Десем, Честит празник! 🌺
Да е щастливо детето.

Попеа, съгласна съм, че в този смисъл е добре, че е свален някакъв материал.

# 631
  • гр.Варна
И аз съм съгласна да се съберем варненки и се наоплакваме от нашите прекрасници Simple Smile
Бих се радвала ако успеем да организираме и по-машабно събитие Wink
И при нас има резултати вече от 1 модул Вектор-задача 19 и 20.
От втори модул-НИЩО!

# 632
Аз имам чудесни форумски приятелства( от един друг форум) с варненки, които поддържаме вече 13 години. Даже с най- близката ми дружка планираме мое ходене във Варна това лято, така че ще се радвам да се видя и с Вас.

# 633
  • София
Да споделя инфо за предстоящи, доколкото разбрах - присъствени, ПИ:
Скрит текст:
За първи път ги чувам тези, но като има различни възможности за ПИ, защо пък не.

# 634
Desem, да ти е жива и здрава рожденичката. Много късмет й пожелавам и много успехи тази година, пък и занапред!

# 635
Десем, много здраве и сбъднати мечти на детето желая! Много поводи за радост и гордост!  🌻🍀

# 636
  • България, София
Desem, честито да ти е порасналото момиче! Да бъде жива и здрава, много обичана и щастлива, да бъде обградена с добри приятели, с лекота да постига целите си и да сбъдва мечтите си Simple Smile
На теб - бързо оздравяване Hug

Напоследък повече чета, отколкото пиша.
Девойката свиква в новата среда. Каза, че госпожата по математика обяснява много добре и разбира, за разлика от предишната. По АЕ също е много доволна от госпожата. По - добра била от предишната. Дано и резултатите се подобрят.
Дотук е решила два пробни изпита. Единия ми го даде съседка, която е учителка по математика, за да се пробва.
 Чакам да ми каже какъв е резултатът. Другият е от частните уроци. Баш на 03.03.2021г. беше на урок и го остави учителката да го проверява. Тъй като имам верните отговори, доколкото видях, на първи модул нямаше много грешки. Ще видим общия брой точки.
Като прави ПИ в къщи и не към някоя школа, двата модула ги прави в различни дни, но за определеното време. Може би не е много ОК така, но в последните дни нещо не може да събере времето накуп.

# 637
Desem, живо и здраво да ти е момичето, много късмет и радост да има.
Още не съм давала у нас ПИ по МАТ, ако остане време тази неделя, мисля да им дам от пощата. Благодаря на споделящите!
Уроците им по МАТ стават присъствени от другата седмица и дано там им правят.
Скрит текст:
Така ми е уморено вече от всичко. Винпром Търговище сигурно само за мен работи.
А на какъв хубав къмпинг ни е караваната, как хубаво се четат книжки в хамака... Къде остана юли

# 638
  • Бургас
Desem, честита рожденичка! Много да е здрава, щастлива и трупа успехи с лекота!
При нас нищо ново. Само ми спомена, че се е записала на Европейско Кенгуру. Малко се учудих ама щом иска.

# 639
  • София
Честит рожден ден на момичето ти Desem! Да е здрава, много успехи и сбъднати мечти й желая!
И ние сме с лична карта от 3 дни, зарязала я е в един портфейл, който никога не носи в себе си 🤔 Изненадах се, че срока на първата ЛК е 4 години. Бях останала с впечатление, че на 16 години се вади нова, а то на 18 било.

# 640
  • София
Някой винце, море, среща ли каза? Пишете ме и мен Hug
А в заветните 2 дена на НВО може Дидева да ни спретне по един ПИ на нас - иначе ще се поболеем докато излязат дЯцата Joy
Моят чака с нетърпение момента с личната карта, умува подписа си - бил много важен Joy

# 641
Desem, да е здрава и устремена щерката ви и уверено да изпълнява целите си!
При нас (не сме в БГ в момента) децата досега си бяха плътно на училище от септември, но от тази седмица ги пуснаха две седмици онлайн (завишение на случаите), което впоследствие премина в извънредна ваканция за втората седмица, която ще се отучва когато/ако се върнат в училище...та, нелогични решения се взимат посвеместно. Докато бяха ДО поне до 15 ч. бяха заети, а сега като са свободни могат да се шляят и не виждам как ще се ограничи разпространението на заразата така, но...
valeriq.k, как е вашето момче?

# 642
  • София
А в заветните 2 дена на НВО може Дидева да ни спретне по един ПИ на нас - иначе ще се поболеем докато излязат дЯцата Joy
Ама нашият ПИ идва от думата "ПИене", нали? Защото другия не го щЪ ... Joy

# 643
  • София
Благодаря за пожеланията.
Hug
Девойката е доволна, изкарва (все още) следобяда с приятелчета.
Татито си доработва и докато му кажат да тръгне, за да закара две от децата до къщите им.
Пък после ще празнуваме с торта и сок Joy

Утре има школа по БЕЛ, не е пипнала.
За личната карта съм и разказала версията на Добри какво може да я прави Joy естествено с подробността за глобата и таксата.

Кали, добра идея. Значи за нас също ще е важно да сме здрави по това време, за да можем да участваме присъствено Joy

# 644
  • София
Kally May,  който може ще е на ПИене, а на който не му понася - ще бори задачите и БЕЛ. Аз мога да пия, записана съм в първия списък Joy

Общи условия

Активация на акаунт