👜Нови придобивки в гардероба - 61

• 121 506
  • 709
  •   1
Отговори
# 450
Didnik, обувките са Манго, но поне преди половин година купувани, в момента виждам само опция за известие, ако се върнат в наличност. Ама дали наистина ще се върнат, нямам идея
https://www.mangooutlet.com/bg/women/shoes/heel-leather-shoes_53050619.html?c=99

# 451
Привет!
https://fashiondays.page.link/C9jDWGCQ3eeMQMqs7
Отговаря си номера, да, но моя мм носи 44 или по-скоро залага на 44.5, аз поръчах 45. Скосени са леко и от там според мен е добре да са по-големи. Аз имам дамска Nebula Geox 39, а нося 38 и са ми точно. Опасявам се, че ще бъде възприето като спам, но ако обувката се е харесала на някой още, да знае.
Скрит текст:
...... тези вчера пристигнаха за мм като подарък и е влюбен в тях.

Може ли линк за тези сладури и да кажеш дали си отговарят, че ММ е с много дълго стъпало.
Tualu, дънките ти стоят Убийствено, а да покажеш с каква обувка си под тях и от къде е.
Аз последно взех за малките от obuvki. bg

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 21:23 от bubanka

# 452
# 453
Чакам тези кожени Vans. Не знам какво да очаквам, понеже не съм проявявала интерес към марката досега.
Тези ми харесаха и реших да им дам шанс. Дано си отговарят на номерата.

# 454
  • Някъде там
Desuri, от къде са адидасите?
 Melisande, би ли споделила дънките ти от къде са. Търся си точно такъв цвят дънки Simple Smile
За да не е спам.
С код за отстъпка излязоха 86 лева
И няколко пандори, по късно ще снимам и ще покажа.

# 455
Чакам тези кожени Vans. Не знам какво да очаквам, понеже не съм проявявала интерес към марката досега.
Тези ми харесаха и реших да им дам шанс. Дано си отговарят на номерата.

Оле и на мен ми изглеждаха супер грозни Vans ,но и аз си харесах едни и сега им се чудя 😆аз нося и  converse също .Но тези vans ме кефят защото са шаренки и дават настроение чуда им се💚ето ги😜

# 456
  • Варна
Desuri, от къде са адидасите?
От  Обувки бг възползвах се от код SPORT мисля,че е още активен.

# 457
  • тук и там
Според мен някои модели на  Vans, Converse и Skechers са уголемени. Аз съм със широк крак и ми отичат краката ,и общо взето  ме  устройват-точни са ми,но когато купувам за децата примерно-вземам един номер по-малки от обичайното,ако са от тези марки.За мен най-удобни са Skechers.Чудя се още за едни такива.(имам подобни,но по-ниски и са ми най-удобните обувки)

И да не  е спам,една блузка на Pepe Jeans. Не е пристигнала,но ако е прозрачна(не мога да преценя от снимката),ще я върна.

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 17:19 от Kaisia

# 458
  • Стара Загора
Скромна поръчка на сандали:
1. Маслено зелени - много удобни
Скрит текст:

2. Лилави - отдавна им бях хрърлила око, но се колебаех дали да ги взема. Много се зарадвах, когато писаха няколко дами, че са удобни.
Скрит текст:

3. Сандали от ест. кожа, които са супер евтини. Малко ми идват ретро, но ще си ги нося. Smiley
Скрит текст:

# 459
Тениски

Пижама

# 460
  • Plovdiv, Bulgaria
Страхотна е, може ли линк?

# 461
  • София
И аз идвам с пижамка, подарък от приятелка за РД ми:)
Къса пижама тип гащеризон Hallie с шарка на сърца

# 462
Страхотна е, може ли линк?
Благодаря

https://www.bestsecret.com/product.htm?listName=Women%2FSearch%2 … amp;l=en&c=CY

Не змам дали се отваря линка, ако нямате регистрация в сайта ( сайта е с покани). Ако нямате, пишете ми и ще изпратя покана.

Допълвам се с едни очила

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 17:57 от blue75

# 463
  • Някъде там
Много исках розови гуменки Blush
Пробвах тези, но нямаше моето номерче а следващото ми беше голямо.

Накрая си взех ето тези удобни и много леки Simple Smile

# 464
Панталонът
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт