Бременна съм, мъжът ми гледа филми за възрастни...

• 10 650
  • 218
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Е тук си права Елора. Като си права - права си. Ние си говорим, те си правят каквото си знаят. Кучетата си лаят, кервана си върви.

# 166
Afrodita, какво става с теб? Чела съм те и преди, защо сега така грубо и безцеремонно? Тръскане, праскане, нищо свято не остана..
Нещо си без настроение и вилнееш или темата те настъпва по някой мазол?

# 167
  • София
Afrodita, какво става с теб? Чела съм те и преди, защо сега така грубо и безцеремонно? Тръскане, праскане, нищо свято не остана..
Нещо си без настроение и вилнееш или темата те настъпва по някой мазол?
Ами какво да й кажа? Масово раждат едни дечица, които остават без бащи и се подмятат по баби, чудят се кой да ги гледа, щото сам е трудно. И защо? Защото мама решила да си прави кефа без презерватив (или дрга котрацепция). За мен не е нормално да родиш от непознат наркоман и то на 26г., айде да беше на 38-40г. по щях да я разбера, ама на 26 не. С нейния акъл, след някоя година ще роди така и от следващия непознат.

# 168
Четох коментарите на авторката. Явно мъжа е искал да си поеме ангажимента по детето, но успоредно с това получава скандали, тръшканици, ревове, цупене и какво ли още не. В момента единственото спасение за него са излизанки с приятели и телефона. Казал и е в прав текст, че няма да спазва правилата и, че няма да се съобразява с нея, с надеждата тя да си събере багажа и да се махне, но не става.
Единствения шанс е жената да се кротне и да се опита да водят ежедневни разговори и да го ангажира със себе си, бебето, какво да подготвят за раждането и т.н. И да забрави за всички драми. Може пък тогава мъжът да е по отзивчив към нея.

# 169
Към това бих добавила да прекрати с разговорите, защото мен ме натоварва само като чета за драмите и изпълненията и изискванията и претенциите към таткото на детето й, а дори не я познавам.

Афродита, принципно съм на 100% съгласна с теб, но жената обясни, че въобще не е очаквала да може да забременее. Така, че това дете е малко дете-чудо, а не недомислено дете от недомисляща майка.

За нивото й на зрялост на 100% съгласна. Ниво тинейджърка, която гледа сапунки и си мисли, че взаимоотношенията са такива.

Още нещо ще я посъветвам - да даде рязко назад. Да се откаже от всякакви напъни да същие смейство като от бляновете й, защото ще загуби и това, което има.

И да се фокусира върху детето. А с мъжа - по малко по малко да намерят общ език. Иначе няма да стане. Добър-лош - ще му писне натягането й и истериите. 

# 170
Тя 100% си е взела вече поуката за безотговорното предходно сексуално поведение и на двамата - и нейното, и на бащата на детето ѝ. Няма какво повече да ѝ се начуква канчето - това няма да промени положението. А за бъдещето тя със сигурност си има обеца на ухото. И то не заради това, че някой тук е успял да я "поучи", а защото самата ситуация я е научила. Животът я е научил, не коментарите на хора, които тук се изживяват едва ли не като велики ментори. Нека има всякакви коментари - и положителни, и неутрални, и отрицателни, но едно е да даваме мнения и съвети - каквито и да са, ако ще и да не са положителни, друго е да сме нападателни и язвителни. При настойчивите нападателни коментари се отключват по-дълбоки нива на самия коментиращ, а не се дава просто някакъв коментар по някаква си тема в Интернет. Що се отнася до детето на авторката - предвид предходното ѝ състояние, то определено ѝ е подарък, на който би трябвало да се радва. И все ще успее да го отгледа. С желание, план и ясни действия ще успее да уреди живота си и този на детето си (а защо не и на децата си, мн. ч., в бъдеще). Не говорим за футболен отбор, а за едно дете. Така че донякъде и по-добре е станало, че е забременяла. Въпросът е как да си нареди живота оттук-нататък. Да, нека не забравяме, че имаме само нейната гледна точка и то представена по начина, по който успява да я представи. Но ние не сме живели нейния живот и не сме на нейно място, съответно самата тя най-добре си знае за себе си какво е положението и как се чувства самата тя в съответната връзка. Така че да постига мир със себе си и околния свят, да огледа ситуацията от всички ъгли, да взема решение и да действа. Докато го имаме и го живеем, животът продължава по един или друг начин. Аз лично ѝ пожелавам късмет, успех (във всички аспекти), дълголетие, добро здраве, сила, смелост, любов (във всички аспекти), много положителни емоции и ситуации, овладяване, контрол и преодоляване на негативните емоции и ситуации (за съжаление са неминуеми в живота, но нека бъдат колкото е възможно по-малко), осъзнаване (във всички аспекти), разумни действия (също разумни бездействия!) и душевно равновесие! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 18:33 от Fortuna Spirit

# 171
Никой не те напада, просто ти обясняваме, че си постъпила адски безотговорно, още повече, с нередовна менструация, нямаш идея кога ти е овулацията (не че пазенето в тия вероятни няколоко дни е надежден метод). Факт е, че си си легнала от самото начало без предпазни средства с човек, когото не познаваш, а сега бременна го опознаваш и виждаш, че не му пука нито за теб, нито за бебето, преди да се е родило дори. Не те понася и предпочита да не говорите. Предпочита френдовете и да си пафка джойнта, пред това да обърне внимание на бремнната си приятелка. И всичко това само защото не си ползвала презервативи. Пак се радвай, че ти е натресъл бебе, а не някоя зла болест. И т.к. все пак си решила да му родиш дете на тоя наркоман, остава да си прецениш искаш ли детето да расте в тази среда или не.

Много е странно как говорите,че не я нападате,като вие я съсипахте.Напълно НЕнужно и НЕ на място!
Тя каква била,бащатата какъв бил,отношението му КЪМ нея,към детето след време ...Бля бля...
Факт,силни думи сте използвали,но с каква цел?
Осъзнаване,нараняване или подиграване? Не разбирам хора като вас-интелигентно груби и нагли!
Дерзайте,че не сте Вие на това място.Грешки се правят,хора сме...А вашето така силно и изразено мнение как се е затвърдило? С личен опит или ...?

# 172
Не съм адвокат на Афродита, но нещата, които ги е казала по-грубо не са неверни.

Приятелят пуши марихуана. Да, за 99.9% това не са наркотици, докато не се появи познат, който да изпадне в психоза. И тогава да видиш дали не са.

Авторката се е надявала на любов като по филм, но реално нещата са се получили като одеало от кръпки - не се познават, имат различни разбирания за връзка и интимност, различно прекарват времето си.

Детето - малко наивно е постъпила с нанасянето и секс без презпазни срества с някой който познава от вчера, но да предположим, че не е вярвала, че може да се получи дете и то толкова бързо и така.

Афродита може и да има пример пред себе си за жена, която ражда от един, после абортира от втори, защото той в последния момент решава, че няма да я признае за официалната, после от трети ражда - пак така: голяма любов, ама с фо пладне. И така - след време при поредния с пари, в поредните калкулации да роди от "любовта". Грешка, аз имам такъв пример. Та, един такъв пример да видиш и знаел накъде отиват нещата.

# 173
Не съм адвокат на Афродита, но нещата, които ги е казала по-грубо не са неверни.

Приятелят пуши марихуана. Да, за 99.9% това не са наркотици, докато не се появи познат, който да изпадне в психоза. И тогава да видиш дали не са.

Авторката се е надявала на любов като по филм, но реално нещата са се получили като одеало от кръпки - не се познават, имат различни разбирания за връзка и интимност, различно прекарват времето си.

Детето - малко наивно е постъпила с нанасянето и секс без презпазни срества с някой който познава от вчера, но да предположим, че не е вярвала, че може да се получи дете и то толкова бързо и така.

Афродита може и да има пример пред себе си за жена, която ражда от един, после абортира от втори, защото той в последния момент решава, че няма да я признае за официалната, после от трети ражда - пак така: голяма любов, ама с фо пладне. И така - след време при поредния с пари, в поредните калкулации да роди от "любовта". Грешка, аз имам такъв пример. Та, един такъв пример да видиш и знаел накъде отиват нещата.

Така е,хайде сега групово да върнем детето там откъдето е дошло.
Авторката изглежда ,че е с разума си (въпреки упреците ви и прилива ѝ на хормони)
 Мислите ли,че жена ,която си дава сметка за грешката си ще я повтори пак? И доколко е нормално да наричате правенето на деца “грешка “? Аз хич не го вярвам! Има деца,които са отгледани от един родител и са станали ХОРА! Някои изпаднахте в нечовешки размисли.
И да и аз я разбирам за секса,след качени кг и че е НЕпривлекателна за мъжО е нормално да е засегната и потисната 🤷🏼♀Факт,моят мъж с първата ми бременност също се отдръпна от мен и се “съвзе” ,когато видя детето (а бяхме и все още сме голяма любов) Процеса за тях е дълъг и трудно приемлив.
А относно това КОЙ,КОГА,КЪДЕ И ЗА КАКЪВ ПЕРИОД е направил дете НЕ Е ВАША/НАША РАБОТА.Гледайте вие да не сгафите!
А дали човека е подходящ то не показва ,само времето ,а проблемите.
Пожелавам на всеки любов,мир и доброта ❤
П.С цитирам приятелка,която е САМА и без дете на 40г (Заради дългото избиране и назландисване)
“Ако мога да забременея,дори и от секс за една вечер,ще го направя.Само дете да имам”

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 22:49 от Анонимен

# 174
Сама и без дете на преклонна 30-годишна възраст поради дълго избиране - ужас. Grinning

# 175
  • Варна
Горката приятелка. А ние, които сме забременели на по 35+, как не сме се сетили да го направим с еднократен секс... Колко невъзпитано от наша страна, че сме били традиционалисти и въпреки ужасно напредналата възраст все пак сме родили с мъж до нас.

# 176
Хора 40*,моя грешка

# 177
  • София
Доколкото си спомням, авторката беше казала, че има някакъв проблем, и са й казали, че вероятно ще й е доста трудно да забременее... това според мен променя малко перспективата върху ситуацията й.

# 178
Горката приятелка. А ние, които сме забременели на по 35+, как не сме се сетили да го направим с еднократен секс... Колко невъзпитано от наша страна, че сме били традиционалисти и въпреки ужасно напредналата възраст все пак сме родили с мъж до нас.
Едно е на 20 мама да гледа дете,едно е на 40 баба да гледа дете.

Представи си детето на бала си на 20,ти на 60 👏

# 179
Не сме малко така. Аз ще съм на 56. Е, и?

Общи условия

Активация на акаунт