Бременна съм, мъжът ми гледа филми за възрастни...

• 10 690
  • 218
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ох, стига вече с това бебе. Станалото, станало. Не знам какво искате да постигнете освен намилане на канчето, което е безмислено.
Например следващо бебе от следващия непознат, защото на 26г. сексуалната й култура е колкото на 3 годишно.

# 151
Ами.. В началото беше друго.. Обръщаше ми повече внимание и не поставяше нищо над мен.. Не пафкаше джойнт, междудругото. Започна след рождения му ден, т.е. към края на септември. Толкова много ме обсипваше внимание, веднага след работа бързаше да дойде да ме види, не спираше да ми пише. Връзката ни започна на 20 юни, на 15 август ми предложи да се преместя при него и за мен беше истинско удоволствие. Като се преместих навсякъде ходехме вечер заедно.. И така беше до преди два месеца.. После започна да ми се лежи повече и да се отдавам на почивка..

# 152
  • София
Ами..
Скрит текст:
В началото беше друго.. Обръщаше ми повече внимание и не поставяше нищо над мен.. Не пафкаше джойнт, междудругото. Започна след рождения му ден, т.е. към края на септември. Толкова много ме обсипваше внимание, веднага след работа бързаше да дойде да ме види, не спираше да ми пише. Връзката ни започна на 20 юни, на 15 август ми предложи да се преместя при него и за мен беше истинско удоволствие. Като се преместих навсякъде ходехме вечер заедно.. И така беше до преди два месеца.. После започна да ми се лежи повече и да се отдавам на почивка..
т.е предложил ти е да се преместиш, след като е разбрал за бебето, и е бил ок с отношението преди бременноста да ти проличи? Това говори много за него.

# 153
Ами..
Скрит текст:
В началото беше друго.. Обръщаше ми повече внимание и не поставяше нищо над мен.. Не пафкаше джойнт, междудругото. Започна след рождения му ден, т.е. към края на септември. Толкова много ме обсипваше внимание, веднага след работа бързаше да дойде да ме види, не спираше да ми пише. Връзката ни започна на 20 юни, на 15 август ми предложи да се преместя при него и за мен беше истинско удоволствие. Като се преместих навсякъде ходехме вечер заедно.. И така беше до преди два месеца.. После започна да ми се лежи повече и да се отдавам на почивка..
т.е предложил ти е да се преместиш, след като е разбрал за бебето, и е бил ок с отношението преди бременноста да ти проличи? Това говори много за него.

заживях с него на 15 август, а бебето е заченато около 8 септември. Аз разбрах от профилактичен преглед на 27 октомври, че съм бременна

# 154
Прочетох до шеста страница и ми стана лошо. Първо, тоя мъж го познаваш от по-малко от година и се опитваш да го промениш коренно. Не, не, не. Не се прави така! Ти си бременна, ти усещаш детето в теб, ти си се променила. За това реагираш по този начин и искаш същото от него. Но той не се е променил. Може би мисли за бебето, обаче физически и емоционално живее стария си живот, защото не е свикнал с новия и не усеща нещо в себе си, което да го подтикне към компромиси, както е при теб. Другият проблем е, че имаш страшно много комплекси и емоционален багаж, дето те води до параноични състояния. А тези състояния, липсата на доверие без повод, ровенето, разпитването и грубото навлизане в личното пространство, не са здравословни за никоя връзка. Аз самата не бих те изтърпяла, ако ми беше приятелка и щях да те избягвам, камо ли ако ти бях мъж. Младежа определено има проблем също — Прекалено затворен е, не споделя и не обича да го притискат. Когато го правиш, той влиза в отбранителна позиция и започвате да се карате, което не води до нищо добро. Явно толкова си му омръзнала вече и толкова го дразниш, че предпочита да прави каквото и да е друго, пред това да е с теб. И ти си виновна за това му състояние, не зная дали го разбираш. Хубаво е да се поставиш на мястото на другият човек, преди да тропаш с крак и да викаш "искам", да ревеш или да се тръшкаш. Осъзнаваш ли, че ти постъпваш по същият начин, по който и той? Явно и двамата не харесвате подобен подход, защо тогава не спрете да го практикувате? Като за начало ще ти кажа да се кротнеш малко, понеже ти също имаш проблем и преди да съдиш другите (или да ги подозираш), е хубаво да си оправила или поне асимилирала собствените си бъгове. Не забравяй, че твоето мислене, пак казвам, се е променило толкова много, защото ти носиш това беше и ти се налага. Той не е видял нищо още и продължава да СВИКВА, защото сте заедно от по-малко от година, а ти искаш да промени начина си на живот от последните 30 години. Това изисква време, не редове. Държанието ти е отблъскващо и токсично. Накрая човека (който също не е цвете) ще те остави. По-големият проблем е, че ако не осъзнаеш и поправиш себе си, ще се случи същото и със следващия.

# 155
Например обича да излиза вечер, с мен или без мен. Прибира се късно, ляга си късно и на мен ми се налага да заспивам сама. И телефона.. От 24 часа в денонощието, поне 16 часа без да преувеличавам, той е на телефона си.
 Това чепкам в момента. Излизал И без нея, и? Стоял на телефона, да не работи от него? То, веднага може да си вдигне дърмите, спор няма за авторката, ама що ли я е поканил да живеят заедно? В съседната тема друга се чуди защо мъжът не искал да заживеят заедно, тук имаме заживяващи заедно, ама пак не му пукало, щот я оставил с влак да пътува, е, кое е правилото за пукизъм?

А сега разчепкай това:

Цитат
Дори спрях да се прибирам в родния си град, заради него и се дистанцирах от близките си( всеки уикенд моето голямо семейство се събира на село, това е традиция), вече си ходя по веднъж в месеца и ти без преспиване, за да му е добре на него, понеже не искал да се разделяме за повече от една нощ. И това уважавам..

Прочетох до шеста страница и ми стана лошо. Първо, тоя мъж го познаваш от по-малко от година и се опитваш да го промениш коренно.
Скрит текст:
Не, не, не. Не се прави така! Ти си бременна, ти усещаш детето в теб, ти си се променила. За това реагираш по този начин и искаш същото от него. Но той не се е променил. Може би мисли за бебето, обаче физически и емоционално живее стария си живот, защото не е свикнал с новия и не усеща нещо в себе си, което да го подтикне към компромиси, както е при теб. Другият проблем е, че имаш страшно много комплекси и емоционален багаж, дето те води до параноични състояния. А тези състояния, липсата на доверие без повод, ровенето, разпитването и грубото навлизане в личното пространство, не са здравословни за никоя връзка. Аз самата не бих те изтърпяла, ако ми беше приятелка и щях да те избягвам, камо ли ако ти бях мъж. Младежа определено има проблем също — Прекалено затворен е, не споделя и не обича да го притискат. Когато го правиш, той влиза в отбранителна позиция и започвате да се карате, което не води до нищо добро. Явно толкова си му омръзнала вече и толкова го дразниш, че предпочита да прави каквото и да е друго, пред това да е с теб. И ти си виновна за това му състояние, не зная дали го разбираш. Хубаво е да се поставиш на мястото на другият човек, преди да тропаш с крак и да викаш "искам", да ревеш или да се тръшкаш. Осъзнаваш ли, че ти постъпваш по същият начин, по който и той? Явно и двамата не харесвате подобен подход, защо тогава не спрете да го практикувате? Като за начало ще ти кажа да се кротнеш малко, понеже ти също имаш проблем и преди да съдиш другите (или да ги подозираш), е хубаво да си оправила или поне асимилирала собствените си бъгове. Не забравяй, че твоето мислене, пак казвам, се е променило толкова много, защото ти носиш това беше и ти се налага. Той не е видял нищо още и продължава да СВИКВА, защото сте заедно от по-малко от година, а ти искаш да промени начина си на живот от последните 30 години. Това изисква време, не редове. Държанието ти е отблъскващо и токсично. Накрая човека (който също не е цвете) ще те остави. По-големият проблем е, че ако не осъзнаеш и поправиш себе си, ще се случи същото и със следващия.
Май четеш по-диагонал. На 20 юни им е започнала връзката, а на 15 август заживяват заедно.
Това е безумно.
Колкото до останалите ти безумия вземи се замисли защо само тя трябва да прави компромиси, а той нито един.
Когато създаваш семейство се налагат промени. Няма как да си запазиш ергенския живот.
Тогава може ли и тя да ходи без него навънка, по срещи и с други мъже да флиртува? Щото така е свикнала примерно.
Или пък да пуши цигарки, да пие алкохолец.
И като я остави какво? Даже още по-добре.
Боклуците на никой не липсват.
Ох, стига вече с това бебе. Станалото, станало. Не знам какво искате да постигнете освен намилане на канчето, което е безмислено.
Например следващо бебе от следващия непознат, защото на 26г. сексуалната й култура е колкото на 3 годишно.
И какво като е на 3 годишно? Това си е нейна работа.
Ти каква си? Майка ли си и, баща ли, леля?
Какво предлагаш тогава?
Да се гръмне ли?
На всяка страница само едно и също нещо повтаряш.
Целта каква е?
И да направи още едно дете от следващ непознат, просто ще си отвори нова тема Grinning

# 156
Елора, това се чудя. Хем е саможив, хем не я отразява( според нея), хем и немож без нея.

# 157
Не иска с нейните хора, обръщал внимание  и излизали, напоследък (с напредване на бременността) тя не иска излизане толкова, той си продължава сам и тя се дразни.Това усетих.
Да си се прибира, ако му трябва ще я намери.Така да пътува, изморена, недоволна, съвсем ще влоши нещата.

# 158
Елора, това се чудя. Хем е саможив, хем не я отразява( според нея), хем и немож без нея.
Или ни пързаля нещо или господина я е поканила за да има чистачка и готвачка.
А поведението му се е сменило, защото не е готов да бъде баща и затова се е отдръпнал.
Няма да се учудя ако след раждането я разкара.
Или тя ще го разкара. Нещата ще се влошат.
Като му писне от бебешкото реване, ще каже - айде жена, бягам да пийна с дружките, че това кресливото не се издържа Grinning

# 159
  • София
Ако всичко това е истина, юнакът си има стереотип- с нея и без нея, излиза вечер.
Явно, в началото и тя е излизала с него, ама да ставаш посред нощите и да е бременна, и да се клатушка по влаковете, е много в повече.
Тава не значи, че не иска да бъдат заедно и тя да е до задника му, дори и да не я ползва по предназначение.
Може да си носи представата за семейство от вкъщи.

# 160
Прочетох ти коментарите и ми се набиха няколко неща в очите.

- Ти искаш всеки уикенд да се ходи на гости у вашите. Имах преди години едно такова гадже. Разкарах го. Няма сила на света, която да ме мъкне при някакви си чужди роднини всеки Божи уикенд. Не съм мъж, но ако бях и някой ми поставяше такива условия щях да се науча да ловя риба.

- Ти си променила много, в името на връзката ви, а той нищо. О, колко интересно. Това не те ли притеснява? Мрънкаш, ревеш, ядосваш се, а нищо от това не му действа... Я вземи да изгледаш филма He's not that into you. Ама няколко пъти. И после се приготви ти да се нагаждаш изцяло по него и да се чувстваш сама, но във връзка.

- Забременяването не е от това, че той е уау, а предишният е бил проблем. Дошло е от спирането на противозачатъчните.

Оженихте ли се или сте още на гаджлък?

# 161
  • Пловдив
Оженихте ли се или сте още на гаджлък?
Тази глупост с жененето пък защо? Имай предвид, че аз съм абсолютно ЗА брака, не го намирам за безсмислен. Но в случая...

# 162
Точно затова питам. В случая е по-добре не.

# 163
  • София
И какво като е на 3 годишно? Това си е нейна работа.
Ти каква си? Майка ли си и, баща ли, леля?
Какво предлагаш тогава?
Да се гръмне ли?
На всяка страница само едно и също нещо повтаряш.
Целта каква е?
И да направи още едно дете от следващ непознат, просто ще си отвори нова тема Grinning
Да й налея малко акъл в главата при следващото запознанство, да ползва презерватив, а не да изтръска поредното дете, което да гледа без баща. Не е нормално да се праскаш с непознат без предпазни мерки, че и да му родиш. Детето не е виновно.

# 164
Не си ли научила, че в този форума рядко можеш да налееш акъл на който и да е било, особено в този раздел.
Хората си пускат теми и кой и каквото да им пише, те си правят каквото си искат.

Общи условия

Активация на акаунт