Любители на Котки - Тема 156

• 31 549
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Животът ми е в косми.
 😩
Реша я с четка, със зъбци, които събират козина,но пак много...
Всеки ден изяждам по някой косъм, аз... ами тя? Не искам да й давам пасти против образуване на косми в стомаха, но май ще трябва, само с ресане не става.
Облечена съм в черно, а тя легна да се къпе в скута ми... всичко в черни косми, не знам как, но се виждат.

А относно гъбичките и всякакви кожни алергични реакции - сок от лук. Изпитано е и дейсва. Върху хора, не върху котки - за тях е отровен.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 14:19 от Анонимен

# 136
Ох, Ред, и това ще мине.
Чакаме резултатите сега, но щом петното се увеличава, не е нещо нелечимо, ще се справите, разбирам те.
Уши:

# 137
И ние го играем: "Когато цъфнат тополите.." при нас целогодишно. Такъв космак се ръси, че, колкото и да чистя и обирам до след малко пак всичко е космясало. Ресането помага до известна степен, но.. Мая е дългокосместа и общо взето нищо не помага. Е, има моменти в които пухчетата и мъхчетата намаляват, но като цяло сме.. окосмени и така си живеем блажено обгърнати в котешки пух. Joy
Ред, стискам палци. Flowers Four Leaf Clover Дано, дано не са гъбички.
Пп Пожелавам всички болни котенца бързо да се възстановят. Flowers Four Leaf Clover

# 138
Това с космите...
Сега започва адът/)
Джуджи е Бяла и ...но пък обожава ресането
Шошо мрази гребена
Сивчо също обича...

Слагам ги на прозореца и така ...

# 139
Искам да ви покажа моя Хари (Mачо) какъв е бил като мъничък, скоро намерих тези снимки....

# 140
  • София
Рони и тиквата:

Поне на цвят си отиват ако не друго 😁

# 141
Мамин сладък!!! Heart Eyes Joy

# 142
Лелин сладък Simple Smile
Ама как се в наместил на плота

# 143
  • София
Лелин сладък Simple Smile
Ама как се в наместил на плота
Наместил се е, защото ММ работи в другата стая и не го вижда, иначе изхвърча веднагически. Но това е една друга тема...

# 144
Здравейте! Купих пипета Broadline за вътрешно и външно обезпаразитяване на моето коте, което  е на 4 месеца и няма 2,5 кг.
Много се притеснявам как ще и я сложа. Цялата пипета ли трябва да поставя на врата? Може ли някакви напътствия.

И аз на моето коте сложих същата и то нямаше 2,500 кг., няма страшно. Слагай цялата пипета, тя е за по-малко от 2,500 кг. Нищо няма да му стане.

# 145
Момичета, идвам с питане за фурминатора.
Още обмислям покупката но искам мнение дали си заслужава да оръся 50лв? Има ли разлика с обикновените четки или всичко е маркетинг?
За това някой дали има мнение? Визуално ми изглежда същото, и цената е по приемлива.
https://www.zooplus.bg/shop/kotki/koteshki_toaletni_poddrujka/ch … i_grebeni/1009488

И за къса или за дълга козина да взема, защото Кара е някъде по средата.  

# 146
Ехеее, изпуснала съм Ви.
Наваксах, стискаме палци бързо да се оправяте всички котьовци и котани сладурани.

Ние почваме да мързим
и мухи да броим Wink

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 17:20 от pinko

# 147
Аь имам опит само с фурминатор. Взех го за Фин за 35евро навремето. За къса козина, неговата пак беше лееко дълга. Той нямаше проблем. Зак се дърпа леко, но засега не съм редовна в ресането, козината си му си стои на него, все още. Когато започне да ръси, ще започна и аз.
Благодаря, дами, за съветите. Ще пробвам и сок от лук. Мисля, че дори го даваха и каъо маска за коса.

# 148
  • Варна
И ние си ходим с добре окосмени дрехи.
Колкото и да чистим с разни четки, все тая.
Особено си личат космите по черните металски тениски на мъжа ми.
Ох, с проблема на Женето пак дръпнахме назад. Въпреки подобрението от диетата. Караме я едно напред, две назад. Започна пак да дриска и то зловонно. Купих сега пуешко месо и го сварих този път.

# 149
  • Между гори и планини
Някакви котешки пробиотици няма ли? Звучи като от много  лекарства и е нарушен чревния баланс.

Общи условия

Активация на акаунт