Любители на Котки - Тема 156

• 31 562
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Давах пробиотици. Сега давам от време на време паста с пробиотици. Пък изследванията ѝ са добри.
И телешко месо купих и замразих. Да пробвам с различни видове, ако има алергия към някое месо. Ограничих ѝ съвсем храната-все е гладна, милата.

# 151
  • Между гори и планини
Давах пробиотици. Сега давам от време на време паста с пробиотици. Пък изследванията ѝ са добри.
И телешко месо купих и замразих. Да пробвам с различни видове, ако има алергия към някое месо. Ограничих ѝ съвсем храната-все е гладна, милата.
Ох милата! Щом има апетит, това е добре! Нека яде, дори по често и по малко от другите. Разстройството изтощава организма и дехидратира. Пробвай със спринцовка да дадеш Смекта на кашичка.  Аз съм давала на мои разстроени котки.

# 152
Господин Панта след третата ракия. 😂

# 153
Ай какъв Панта-леймон Heart
Ето ни с принцеска Simple Smile залегнала на коляното ми пред ТВто.

# 154
  • София
Глезанката Еви

# 155
  • Велико Търново
Момичета, утре сме на кастрация с Пиги. Стиснете по едно палче всичко да е наред Simple Smile

Имате поздрави от Simantro. Те са добре вкъщи, Майки все още не приема малката сладурка, но растат и двамата и са здрави Simple Smile

# 156
  • Варна
Стискаме палци и лапи, bubalesa 👍
Ей ни нас на дивана:

# 157
  • Между гори и планини
Стискаме палци и лампички, всичко да мине гладко и Пиги бързо да се възстанови.

# 158
  • София
Днес минах през ветеринарната клиника за да запиша час за обезпаразитяване и да питам за кастрация. Отново ми заявиха, че преди годинка няма да го кастрират и да се обадя след април.
Бързо възстановяване на всички болни или оперирани котета.

# 159
Bubalesa,  стискам палци всичко да мине леко! Пиши после Simple Smile

Red soul, палчета и за вас утре! Чакаме добри резултати!

# 160
  • In the land of Never Never
И ние си ходим с добре окосмени дрехи.
Колкото и да чистим с разни четки, все тая.
Особено си личат космите по черните металски тениски на мъжа ми.
Ох, с проблема на Женето пак дръпнахме назад. Въпреки подобрението от диетата. Караме я едно напред, две назад. Започна пак да дриска и то зловонно. Купих сега пуешко месо и го сварих този път.

Пиши как е с пуешкото. Васко засега е добре с него, повече от месец му давам основно това.

# 161
Бубалеса, аз сискам палци, а Мъри стиска лапички всичко с Пиги да мине безпроблемно и както тя, така и вие да се успокоите (а вие и да се наспите спокойно).

# 162
Стискаме палци и лампички, всичко да мине гладко и Пиги бързо да се възстанови.
🤣
И ние стискаме лампички.

Не сте ли свикнали с космите вече?
Феликс е черно бяла. Черните ми дрехи са с бели косми, белите - с черни. Как става тоя номер? Не знам!

Ние пак имаме глисти в акото. Преди месец и нещо пак имаше. Празимек С май беше, едно хапче, след 10 дни - второ. Замислям се за Бродлайн.
Откъде ги хваща като е апартаментна и не излиза?

Голяма е хитруша - посрещна ме на вратата, гали ми се и се милва да й сипя храна в едната от купичката й. В другите две има, храната е една и съща, но трябва да й сипя в тази щото тя така е решила.  Наяде се и изчезна някъде да спи.

# 163
Имам казус. Гледаме в момента 4 котки. Майка, кастрирана от зимата(минали са поне 3 месеца от кастрацията ѝ), едно нейно дете на около година, друго нейно на 5 месеца и един котарак, който се присламчи към прайда преди година и половина, когато беше малко бебе. Котките си щуреят на двора, съседните дворове и улици. Храня ги редовно, получават милувки, имат подслон за мокри и студени дни и т.н. Тези дни забелязвам, че котаракът пришълец гони кастрираната женска, когато им слагам храна. Защо?

# 164
  • на брега на морето
Бубе, стискаме палци. Hands Thumbsup Много поздрави на Симантро. Nature Sunny

Мира, личният пример е заразителен. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт