Паралелни връзки

• 15 148
  • 308
  •   1
Отговори
# 195
Важното е, че на Вас ви личи, уважаема Босилка. Simple Smile

# 196
Ой, радвам се, че емоциите ми личат, че се забавлявам с този форум и специално с Вас, уважаема. Simple Smile

# 197
Особено към чужди мъже, да. Много е интересно Simple Smile

# 198
Ти му подаряваш целия океан, а той се Плиска в чужда вада.

Що, ще го давиш ли?
Ех, Бази, кскво разбирам аз. Една квалификация не мога да направя, една диагноза като хората.
😀

Направо ги удавям...
Абе всички тук си говорим от опит ,какво се препирате? Най вече се забавляваме.

# 199
А какво ще загубите, ако сте бивши в цивилизовани и приятелски отношения? Поделяте си честно имотите, грижите се дружно за децата, къде е загубата?
Вие и сега сте приятели, не двойка. То ще е същото.
Освен ако мислите, че той всъщност ще има нещо против.

Не е чак толкова просто за повечето хора на 40+
Децата още са вкъщи и няма да им е добре да си нарушат комфорта с втора майка/баща, все пак си имат някакъв стандарт.
Разделяне на имоти, но колко точно семейства имат повече от едно жилище и евентуално една вила?
Този, който ще намериш и той ще си има неговия багаж, деца, бивши и т.н.
Като мине страстта е по-добре да не си делил нищо и да не си си нарушавал комфорта. После ставаш на 60+ и си гледате внуците, че иначе е много сложно кое на кого е и чие внуче точно на кого е 😁

# 200
Дренчето нещо ми се сърди. Simple Smile
Паралелни паралелни колко да са паралелни като въвличаш сума и народ в подобни игрички, замитания под килима, мижания. Сложно, много чужди мъже и жени, чужди животи и съдби. Нечистоплътно, егоистично и страхливо.

# 201
Босилка уж няма опит с такива, щото ги разчиства от обкръжението си, пък само за тях говори. Откъде тоя опит, може би усет - право в целта.
Хепи, ти питаш ли ги дали искат океани и морета? Щото аз например ги оставям сами да се давят в собствените си подаръци от подобен род Wink

# 202
Динчо, да се хвана за думата - не се знаело чие внуче на кого е? А като има двама партньори жената, не може да се стигне до тази ситуация, м - и с деца, и с внуци... кое на кого е?

# 203
Динчо, да се хвана за думата - не се знаело чие внуче на кого е? А като има двама партньори жената, не може да се стигне до тази ситуация, м - и с деца, и с внуци... кое на кого е?

Говоря за хора на 40+, там трудно се появяват деца.

# 204
Тоест, паралелни връзки над 40 само. Ясно. Wink

# 205
  • София
Съвсем по модата са си хората, на Запад е много популярна полиаморията, понякога и заедно си живеят 2 жени с един мъж или пък обратното, щастливи били, не задават въпроси кой кого обича повече.
Полигамията исторически май предхожда моногамията и е останала в много култури. Биха ми били по-интересни конфигурации, които си рахатясват в условията на полиандрия.

Тя хубаво педхожда, ама ако не си изядат боя. Wink

# 206

Преди това е голямата любов, която чака зад ъгъла 😋

# 207

Говоря за хора на 40+, там трудно се появяват деца.

Да добавя..И двамата да са обвързани..
Така де, да се пазят взаимно от залитания Simple Smile

# 208
Не, преди това скромно, скромно, а след 40 си разиграваме коня! Sunglasses

Рози, кои двама? Официалният партньор и той е човек, и той ще тръгне по чуждо...

# 209
Абсолютно, да, и аз това казвам!

Общи условия

Активация на акаунт