Домакини 74/ Посрещаме пролетта с усмивка

• 58 925
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Писе, стискам палци. Hands Pray

Тук е почивен ден, навън пече едно слънце, но си е бая-бая студено и духа направо ураганен северен вятър. Та си стоим вкъщи, че не е много за излизане. Ще тръсим нещо за гледане - я сериал, я някой филм...

# 106
  • при късмета
Писе, стискам палци всичко да е наред. Снимката не става ли веднага? При нас още тези на рентгена ти казват какво се случва, независимо за каква снимка си и, че отиваш пак при доктора. Ама при личната още ги дават на плака, че не знаят кой век е и си я чакаш там
И при нас е хладно, сега претичах до месарницата, че да сготвя
Сдобих се с още една орхидея, шарена, ама не оцветена.

# 107
Стискам палци, Писе!

# 108
Писе стискам палци!
На Кратун му дойде резултата "–", та ще ходи на училище LaughingLaughingLaughing

# 109
  • София/Севлиево
После,силно стиснати палци за - резултат.

# 110
Ма ко снимките не са гаранция.Иначе са на диск.
Положителни сме и двамата,моите изследвания са по зле,иска да влизам в болница ама аз отказах.Не мога да оставя мм сам,като го знам как не сваля температурата,че и нищо не му изписа личната да пие....
Ще си стоим наказани така или иначе идва студ,ще си плета и да спре кашлицата само.Ама днес тая маска ме разката,не мога с нея да дишам.
Тормозих Валето одеве,че не мога да говоря по телефона.

# 111
  • София/Севлиево
Ех,Писе.Бързо оздравяване.

# 112
Ох, Писе, да минава без проблеми!
Как не е изписала за температура нищо? Поне парацетамол...
Но ти имаш придружаващи заболявания, не е ли по-добре в болницата? Не знам и аз, ако ни гепи тук как ще се справяме.

Утре съм на изследвания за сърцето... Май ще се навържат нещата при мен, но ще видим утре. Стиснете по едни палци за мен пак.

# 113
  • при късмета
Писе, бързо да минава, обаждай се честичко. Как на теб изписаха лечение, на мъжа ти не? Ако са преценили, че е по-добре да си в болница, а мъжа ти има само Т, без други усложнения, и аз не знам дали да не ги послушаш.
Смърфи, палци и за теб утре!
Моята манипулация за четвъртък си остава. Не е прием и не влиза в забраните

# 114
Писе, стискам паци да мине бързо и без последствия.
Смърфи, и на теб ти стискам палци. Дано да няма нищо притеснително. Не разбрах глаукомата има връзка със сърце ли? Питам защото моя приятелка се изследва често за глаукома(има в рода болни), но не е споделяла и за преглед на сърце.
Ма ко, ти за очите или гърдите беше? И на теб ти стискам палци.

# 115
  • при късмета
За очите. Не, че са опасни, ама тези образования ме дразнят и цяла година се каня да ги махна. Миналата година тъкмо бях записала час и направих синузит. Личната ме посъветва да изчакам, защото не знаеше как лазера ще се отрази на синузита и манипулацията е точно там. После като се оправих  ни затвориха и още си се каня

# 116
Честит празник момичета!
pisenxeto бързо възстановяване и на двама ви.
Смърфи, Елислава палчета за утре.
ма ко пропуснала за теб, всичко да мине успешно.
Едва сега сядам. Толкова много задачи имах днес. Добре, че сготвих вчера на скарата, сега само един таратор и едни картофки изпържих.

# 117
Смърфи, и на теб ти стискам палци. Дано да няма нищо притеснително. Не разбрах глаукомата има връзка със сърце ли? Питам защото моя приятелка се изследва често за глаукома(има в рода болни), но не е споделяла и за преглед на сърце.

При мен не е наследствено и затова търсят причината - високо кръвно, нарушен липиден профил, диабет, евентуални артериални нарушения и т.н. А аз си имам разни оплаквания, ама в БГ все ми казваха пий витамини и добавки, спазвай диета и т.н. А сега изследванията показват отклонения....

ма ко - моето изследване е чак в 19 вечерта, така че цял ден ще ти стискам палци. Какви са тези образувания?

# 118
Сега разбрах, Смърфи. Разбирам те. Дано поне там лекарите си свършат добре работата и нещата се наместят в правилната посока.
Иначе споделям, че това което си написала за витамините и добавките от лекари е дори по- доброто отношение. От опит го казвам.

# 119
Ма ко бързо да мине процедурата при теб.
Ами просто забрави личната за мм,а за температурата си пием нимезил,защото при него от това само пада.
Смърфи дано се разбере от какво е налягането.
Джей работна си ти ,а ние ще сме на мързел сега.
Дано бързо се оправим и утре рано рано да не ни събудят,както не си вземам тел при мен ,затваряме и вратата на коридора и не чуваме звънеца хахах.

Общи условия

Активация на акаунт