Домакини 74/ Посрещаме пролетта с усмивка

• 58 932
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Сега разбрах, Смърфи. Разбирам те. Дано поне там лекарите си свършат добре работата и нещата се наместят в правилната посока.
Иначе споделям, че това което си написала за витамините и добавките от лекари е дори по- доброто отношение. От опит го казвам.

O, знам за какво говориш... Докато работех, номерът им минаваше - стрес и бля, бля. Но като спрях да работя и започнахме да живеем по чужбините, много ги затруднявах - "Сигурно ви е много стресова работата и сте под голямо напрежение, нали?" - "Ами не, въобще не съм под стрес. Не работя!" И затова на сцената излязоха витамините и добавките, а то проблеми си е имало, но кой му се занимава с това...

# 121
А мен като ме питат за стрес отговарям- стесирам се само като мисля какво да наготвя за деня.

# 122
А мен като ме питат за стрес отговарям- стесирам се само като мисля какво да наготвя за деня.

JoyJoyJoy

Е, те това си е истинският стрес, при това ежедневен. Joy

# 123
  • Бургас
Писе,ако си зле и трябва болница,не се колебай!Мъжът ще се оправи!Не си му детегледачка!
Първо гледай себе си!Ти си стожера и опората и всичко в семейството!Трябва да си здрава най-напред ти!

# 124
Добро утро момичета!

Писе дано бързо преминете това!
Стискам палци за всички Kissing Heart
При мен нищо интересно, освен че супер Кратун да не е по цял ден в къщи Laughing

# 125
  • София
ПИСЕНЦЕ, успешно лечение и дано да е по-кратко боледуването! Hug

# 126
  • при късмета
Привет!
Днес чак сега сядам на спокойствие и идвам да видя Писето дали е писала. Ще ѝ пиша отатък, ако не се появи още малко.

# 127
Нареждам се и аз за новини.

# 128
Пазя леглото цял ден и спя,днес уж нямаме температура.Намерих си хапчетата са алергията и пих от тях,та сега следва да спре и кашлицата.
Благодаря ви момичета!

# 129

Добро утро!

Писе Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

Днес е дъждовно и ще имам тихи домашни занимания....
Семенцата ми за разсад за цветя направо са полудели. Ако успея да пренеса всички успешно в градината и цъфнат ще е като в райската градина Laughing

# 130
Добро утро.
Лейди, накара ме да се замисля. Бях садила семенцата от Валето, но не в парник или малки кутийки за разсад, а директно в градината. Всеки ден минавам и оглеждам, но до сега няма нито едно поникнало стръкче.

# 131
Моите са купешки. Посях ги в плитки, продълговати, прозрачни, пластмасови лонди/опаковки от големите гъби за пълнене Laughing/. Завити са със стреч фолио, че машината за изсушаване на въздуха работи без прекъсване и са поставени на южния прозорец. У дома поддържаме 20-22гр. и за седмица покълнаха.

# 132
  • при късмета
Добро утро!
Писе, как сте?
Смърфи и теб те мисля, да кажеш какво е казал доктора
И при нас е дъждовно и студено. Имам за изнасяне копър, магданоз и 2 саксии люти чушлета, ама ще изчакам. Едната има цветове вече, другата май е изсъхнала, ще видя. Купешки са и двете и другата така си мислех, че е заминала, пък тръгна

# 133
Сега, като те прочетох и много ме хвана яд. Дано не съм съсипала семената.

# 134
Не - не си ги съсипала, но ще поникнат по-бавно, защото почвата е студена.

Общи условия

Активация на акаунт