Домакини 74/ Посрещаме пролетта с усмивка

• 60 347
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Ма ко - снощи минаха изследванията и резултатите са добри. Поне за тези изследвания.
Скрит текст:
Сега като направя втората консултация с кардиолог, ще се реши дали трябват още изследвания или ще започна веднага лечение. Като цяло имам лош, ама доста лош холестеролен профил, който е от години и диетата не помага. Имам и завишена долна граница на кръвното, което май идва точно от холестерола. Снощи лекарката каза, че вижда леки плаки по шийните артерии, които засега не са проблем, но трябва да се обърне внимание на холестерола задължително. Явно ще трябва пак консултация и с ендокринолог, защото с диета и лекарства, килограмите пак се качват. И става един омагьосан кръг - повече килограми - лош холестерол - високо кръвно и обратно.

Писе - как е днес положението?

# 136
  • при късмета
Много се радвам, Смърфи, това, че сърцето е наред е добра новина. За холестерола, дано там да измислят нещо ефективно, щом тук не успяват

# 137
E, браво, Смърфи. И без да искам да звуча саркастично (в предвид скорошните ни коментари относно хранителните добавки), има ли начин с лекарствата да се приемат и хранителни добавки. При доста от тях съм срещала в описанието им, че са насочени към липидния профил и сърдечно съдовата система....

# 138
Що хранителни добавки изпих... Wink При мен явно не помагат. Трябва си тежката артилерия, за съжаление. Поне временно да влезе в норма, защото прави големи мизерии, а при мен е така вече от много години. Няма закъде да се чака.

# 139
  • при късмета
Добро утро!

Писе, честит рожден ден, пожелавам ти само здраве, другото ще дойде!
Излизам след малко за манипулацията, стиснете по едни палци

# 140
Добро утро. Писе, да си жива и здрава!
Ма ко, стискам те!

# 141
Ма ко, стискам плаци. Успех!

Писе, Честита да си! Много здраве ти пожелавам! Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Сестра ми и тя е рожденичка днес. Да се почерпите за нейно здраве:

# 142
Смърфи, добре, че почерпката е само виртуална! Да е здрава сестра ти и да имате още много пътешествия заедно!

# 143
  • София
Момичета, Писето е в болница.
Много е кашляла, сатурацията и е била 77. Тая нощ е спала на кислород.
Не си помни паролата за форума.

# 144
Добро утро!
Стискам палци за Писе да премине бързо и успешно през това изпитание Kissing Heart

Вале благодаря за информацията! Дано следващата е да е по-добра!

Смърфи да е честита сестра ти!

# 145
  • София
На ПИСЕТО, честит рожден ден, И нека нашите пожелания й помогнат по-бързо и безпрепятствено да премине през короната. Дръж се ПИСЕНЦЕ!

Смърфи, да ти е жива и здрава сестричката. Да има късмет, успехи, обич!

МА КО, имаш стиснати палчета и от мен.

# 146
  • Бургас
Дръж се,Писе!
Бори се,миличка!

Ма-ко,стискам палци!

# 147
Писе, бързо оправяне. Дано и ТМ да е по- добре вече.

# 148
Писе, стискам палци днес да си вече по-добре и бързо да се оправиш!

# 149
  • София/Севлиево
Писе,пращам ти много положителна енергия.Бъди здрава съвсем скоро и ч.р.д.
Ма ко , и от мен силно стиснати палчета.

Общи условия

Активация на акаунт