Домакини 74/ Посрещаме пролетта с усмивка

• 60 351
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • при късмета
Аз се прибрах. Имам още един чифт очи, както се изрази моята приятелка, която беше с мен Joy Изглеждам малко страшно, а доктора ме предупреди, че утре може да е още по-страшно на вид. Но ще мине, като обикновенни дълбоки рани и после не се очакват белези
Писе, всички сме с теб, нали знаеш Hug Пиши където и когато можеш, може да ми звъниш по всяко време. Дано и мъжа ти е по-добре, а ти по-бързо да излезеш здрава

Оф, че забравям какво съм щяла да пиша.
Смърфи, да е жива и здрава сестра ти!

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 13:05 от ма ко

# 151
Мерси момичета,инат съм и влязох от телефона.Смърфи пробвай Профихол форте,мм е така.Проблема при него е анемията и щитовидната.Мако,важното е ,че е минал тоя зор.Почерпка няма,защото не знам от телефона.В болница съм от снощи,обаче на моменти пак имам пристъпи.

# 152
  • Бургас
Писе,в сигурни ръце си.В болницата ще се оправиш.Стискам палци и те мисля непрекъснато!

# 153
Писе Kissing HeartKissing HeartKissing Heart много положителна енергия ти пращам, мисли само за хубави неща! Голяма, силна прегръдка от мен!

# 154
Писе , честит празник! Бързо възстановяване!

# 155
  • София
ПИСЕНЦЕ, хубаво е, че се обади. Герой си ти!
На рожден ден не може без тортичка и затова спретнах набързо една торта и я предлагам с Бейлис, за твое здраве.
Ти ще черпиш, когато се прибереш у дома като победител!

# 156
  • при късмета
Писе, радвам се, че писа. Дано пристъпите от на моменти, съвсем да ги няма. Надничаме и тук и отатък, обаждай се като можеш
Шефа си изкара акъла като ме видя, изобщо не му бях казала къде отивам, да не се притеснява и да си гледа уроците, а мъжа ми каза, че не било толкова зле. Не знам как трябва да изглеждам, че да му се види зле Joy

# 157
ма ко бързо възстановяване.
Научих  кой ще е дипломния ми ръководител, но и не толкова добра новина и сега всичко ми се е свило... А до преди 5 минути се шегувах с момичета в деветокласнатата тема. Колко кратък е живота...

# 158
  • при късмета
Добро утро!

Писе, чакам да се обадиш Hug
При мен положението не е по-зле от вчера, същото е.Само, че явно коричките са започнали да се оформят, защото малко ми дърпа като са ми отворени очите. Ще се връщам да спя Joy

# 159
  • Бургас
Чакам и аз вест от Писето!
Много болни има в Бургас и във фирмата на мъжа ми в Сф.Имам чувството,че пак ще ни удари отнякъде.
Писе,стискам палци,не съм ги пуснала!

# 160
  • гр.Варна
ПИСЕ дано със всеки изминал ден си по-добре.ЧРД на патерици.От здраве да не се отървеш занапред.
Ситуацията при мен е ........няма да ми стигнат псувните .....и ще се чува само тъъъъъъъъъъъъъъът . ,че затова многоточие.

# 161
  • София
Позволявам си да ви пиша за Писето, дано не се сърди.
Не е никак розово положението. Но вярвам, че утре ще ни зарадва с по - добри новини.
Плами, какво се случва?

# 162
Писе, дръж се. Дано утре почне подобрение! Дано!
Плами, пийни малко вино, дано те отпусне!

# 163
  • Бургас
Аз също не издържах и писах на Писето.Дано не съм я изморила или досадила.Още кашля,но и обясних,че много бавно минава този Ковид.Аз пих АБ близо 4 седмици.Отделно кортико и други екстри.
От все сърце се моля по-бързо да се оправи нашата приятелка!

# 164
  • при късмета
Писе, ще го преборите, знам. А ние ще помагаме, затова сме тук Hug

Общи условия

Активация на акаунт