Домакини 74/ Посрещаме пролетта с усмивка

• 60 387
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Писе, дръж се! Ще го проболедувате! Hug

Отвратителен е този вирус...

# 166
  • при късмета
Добро утро!

Във ФБ пи пише, че Писето не е била на линия от 12 часа. То не, че всеки път отчита вярно де. Дано се подобряват нещата
Аз като си гледам раните, май няма да съм във форма за РД, ама това да ми е кахъра

# 167
  • София
Даже 13 часа. Ако пише на някого тук, нека сподели.

Писа ми. Не е добре, на кислород е, няма никакви сили.
Но ние знаем, че скоро ще има добри новини!

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 11:29 от Валенцето

# 168
Добро да е утрото момичета!
Писе Kissing HeartKissing HeartKissing Heart
Ако може с нещо да помигнем - пишете!

# 169
  • гр.Варна
Влизам да видя за новини от Писето. Нямам фейсбук и затова следя нещата от тук.
За моите неща.... дълго, сложно и объркано е и не мога да пиша. Вино ли викате, че аз битов алкохолик станах вече бе хора. Иначе от седмица съм с първа ваксина срещу ковид 19 на Пфайзер, и на 26.03 следва втора доза. Родителите ми са вече с двете дози, поне тях да не мисля толкова.
Писе ако имаш сили и четеш тук- сила ти пращам за битката. И те прегръщам Heart

# 170
Писе, дръж се!
Плами, битов алкохолик, звучи по- добре от нервирана жена.

# 171
  • София
ПИСЕНЦЕ, и аз изпращам позитивна енергия. Дано вече се подобри състоянието ти. А как ли е съпругът на ПИСЕТО? За него кой ли се грижи?

# 172
Нямам идея. Може би дъщеря им.

# 173
  • Бургас
Момичета,Писенцето току-що ми писа!
Аз и бях изпратила съобщение още преди обяд,че всички я мислим и я обичаме и да пусне едно палче,ако има сили.Сега ми отговори,че знае,че сме с нея,но няма сили да пише.Все пак едно изречение толкова ме зарадва и бързам и вас да успокоя.Бори се нашата приятелка !Не пускайте палците!Не съм вярваща,но наистина вярвам в позитивната човешка мисъл и подкрепа!

# 174
Славче благодаря!
Стискам палци!

# 175
  • София
СЛАВЕ, добре, че написа няколко думи. притеснително е иначе. Искате ли тази вечер в 20.00 и утре в 10.00 да се помолим за нея всички заедно. Казват, че има смисъл...И аз стискам палци!

# 176
СЛАВЕ, добре, че написа няколко думи. притеснително е иначе. Искате ли тази вечер в 20.00 и утре в 10.00 да се помолим за нея всички заедно. Казват, че има смисъл...И аз стискам палци!

Присъединявам се!

# 177
Писенце, няма да ги пускам палците! Изпращам ти много сила и прегръдки! Hug

Ма ко - какво каза доФторът за тези рани? Кога се очаква подобрение?

Плами, битовият алкохолизъм отдавна го овладяхме! Stuck Out Tongue Winking Eye
Аман с този вирус....

Ние се гласяхме за ваксинация с новата онлайн система на записване, ама нямало Пфайзер. Викаме си хайде карай, дай тогава с АЗ. Те пък я спрели вчера. Ама че ситуация! По всяка вероятност ще изчакаме още, докато се появи Пфайзер или новата американска. Тази на АЗ нещо доста се компрометира, макар че всички около нас досега, които са ваксинирани с нея, не са имали някакви сериозни оплаквания.

# 178
  • София
Да!

Съпругът и също е в болница. Заедно са, но той е по добре.

# 179
  • Бургас
Същото мислех и аз да се помолим заедно!
Ще бъда на РД на близка приятелка и двете ще се помолим за Писето!

Общи условия

Активация на акаунт