Домакини 74/ Посрещаме пролетта с усмивка

• 60 402
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
В 8 ч. всички заедно за Писенце!

# 196
Hands Pray за pisenceto

# 197
  • Бургас
За Писе!:praying_hands:

# 198
Писе, кураж!

# 199
  • при късмета
Hands Pray за Писето и за мъжа ѝ! Надявам се бързо да излязат от тази ситуация

# 200
# 201
Писе, борете се! Hands Pray

# 202
  • София/Севлиево
Писе,дръжте се ,ще се оправите

# 203
  • Germany
Момичета, и аз не съм писала отдавна, но ви чета понякога. Много силно стискам палци за Писето и съпруга й! Дано утре има подобрение!

# 204
  • София
Чета и се удивлявам, как една такава форма на познанство може да изгради толкова силна връзка. Та ние болшинството не сме се виждали, ако се срещнем на улицата ще се разминем без да знаем, че виртуално се поздравяваме, пием си заедно кафето, радваме се с радостите на някоя от нас, тъгуваме и страдаме с притесненията на друга. Невероятно нещо е този вид приятелство.
Вижте сега, как секнаха всякакви други разговори. Всички сме се съсредоточили върху ПИСЕНЦЕТО, мъжа й и проклетата корона. Така преживявахме и с ВАЛЕНЦЕТО, и със СЛАВЕТО, и с ЕЛИСЛАВА, стискахте палчета за моите изпити, а сега стискаме палчета за ЛЮСИ. Вълнувахме се за МА КО и Шефчето, за ЛЕЙДИ и Кратун, за ДЖЕЙМИ, за МАРИЯТ и СМЪРФЧЕТО, радвахме се за  ПЛАМИ и дъщеричката й. Колко единни сме и сега, когато вечер в 20.00 се молим за ПИСЕТО и момчето й. Развълнува ме и това, че момичета, които отдавна не пишат се присъединиха към нас, с мисъл за нашето ПИСЕ. Трябва да успеем! Дано! А после пак ще станем предишните бърборани.
Лека нощ, милички! Дано е по-лека и за нашата дружка! Hug

# 205
За pisenceto Hands Pray Hands Pray

# 206
  • гр.Варна
За Писето има ли новини? Не съм по молитвите, но мисля за нея и съпругът и и се надявам на добри новини вече.

# 207
  • при късмета
Добро утро!

Да пием кафе и да подкрепим Писето и мъжа ѝ Hands Pray

# 208
Дано е добър ден за новни!
Писе Kissing Heart

# 209
  • София
За Писето има ли новини? Не съм по молитвите, но мисля за нея и съпругът и и се надявам на добри новини вече.
Няма.
Не е влизала в месинджър от вчера. Писала съм и  ако може две думи да драсне.

Общи условия

Активация на акаунт