Домакини 74/ Посрещаме пролетта с усмивка

• 60 432
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Бях излязла преди десет и се включиh мислено с пращането на положителна енергия. Сега сядам да видя за новини, но още няма. Дано днес имат подобрения и двамата. Дано!

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 13:44 от mariat

# 211
  • София
Момичета, продължаваме с положителната енергия за Писето.
Това ми писа наша обща приятелка:
В интензивното е ,няма подобрение ,има влошаване на показатели и днес ще и сменят лечение .Мъжът и е по добре и може да го изпишат към края на седмица -това разбрах

# 212
  • при късмета
Писе, мила, дръж се с всички сили Hug Дано новото лечение е по-ефективно и бързо Hands Pray

# 213
Толкова пъти не съм влизала в рамките на един ден не помня от кога. Докато приключа час и влизам да прочета добра новина, дано следващата е такава. Hands Pray

# 214
Някаквки новини?

# 215
  • София
Тя  въобще не влиза в месинджър. Новините са от съпруга и през трети човек. 😟

Редактирам се, в момента месинджър и е онлайн. Писала съм и, но ако няма сили надали ще отговори.

# 216
Писе Hands Pray Ти си силно момиче!

# 217
  • Бургас
Момичета,хайде пак в 8 ч.заедно всички за Писето!

Плами е писала,че не не по молитвите.Аз също не съм.Не говаря за молитви като в църква,а всички по едно и също време да насочим цялата си грижа,енелгия и мисъл за нея в едно!
Да обърнем каруцата на съдбата в нейна полза!
Лекарите се борят за нея и те са най-важните!Обаче чак ми иде да вия от безсилие и много искам да помогна на един толкова добър човек!

# 218
  • при късмета
Ще продължаваме докато получим добри новини. Както е казала Славето, кой както иска. Да можехме и повече да направим, но не можем. Само за това имаме възможност.
И все забравям да благодаря на Фло за идеята

# 219
Времето не ми стига за да отида и в храма, но си мисля утре следобед, че ще успея. Продължаваме Hands Pray  pisenceto  ще се пребори.
Flo 51 толкова време и тук с тези, които имат  ФБ няма опасност да се подминем на улицата.
Днес вече се свързах с дипломната ми ръководителка. Уговорихме се в сряда за онлайн разговор и вече започвам да работя. Имам още три курсови задачи да приключа. Важното е че лекциите приключиха, че от януари нямам почивни дни.

# 220
  • Бургас
Мисля те,въпреки че никога не съм те виждала!Дръж се,Писе!:praying_hands:

# 221
Писе, дръж се! Стискам ти палци и пращам всичката си положителна енергия!

# 222
  • София
Писа ми.
В интензивно е, лежи само и много лекарства и дават.
С маска за кислород е.

# 223
Вале благодаря!
Писе Kissing Heart

# 224
  • при късмета
Вале, и аз ти благодаря за новините. Така няма всички да я безпокоим.

Общи условия

Активация на акаунт