Домакини 74/ Посрещаме пролетта с усмивка

• 58 995
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • при късмета
Смърфи, щом капките помагат това е добре. Добре е и, че е само едното око. Не разбрах потвърдил ли е глаукома, но и това да е, щом може да се задържи на начален етап, също го смятам за положително.
С удоволствие бих приседнала на това одеяло.
Писето, все по-добре звучи отатък, сега видях и клип, че мъжа ѝ си е вкъщи. Най-после да свършва тази сага, че се измъчи
Люска, драсни някой ред
Аз каталясах днес с прозорците, сега съм си сипала едно вино и си суша косата

# 481
Смърфи звучиш добре Kissing Heart Гадни са изследванията, но пък са точни. Щом налягането спада, значи проблема е към разрешаване. Мм ходи на такива изследвания периодично, че нали му беше на границата кр.захар и го водят към диабет, че има и сем. обремененост. След 4-6 часа идва на себе си от разширяването на зениците.

Мако благодаря за добрите новини!

# 482
  • при късмета
Добро утро!

# 483
Днес имам повод за празнуване,моята щерка има РД.Да ви почерпя.  
https://images.app.goo.gl/LTRUMcBHtCiFmFzK7

# 484
  • гр.Варна
Привет банда. Да сложа кафето за обяд че съм рожденичка днес. И за честито теста на ММ е положителен. В петък ми сложиха 2 доза от ваксината и вече 4 ден съм с главоболие и болки в ставите. Сега не знам дали е от това или и аз коронясах:confused:

# 485
  • София/Севлиево
Честити рожденици и бързо оздравяване на болните.

# 486
Честити рожденици! Жива и здрави да сте! Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Плами, с коя ваксина си? Но дори и да си хванала ковид, първата доза би трябвало да намали силата на боледуването. Най-добре е да си направиш тест. С пср едва ли ще ти занимава, но с тези бързите от аптеките, може би ще е по-лесно. Бързо да се оправя тм! Той има ли поне първа доза от ваксината?

Ма ко - потвърдена е диагнозата. Всичко с очите е супер сложно, опитвам се малко поне да се пообразовам, ама хич не ми е лесно.

# 487
Писе, да е здрава щерката! Да има успехи в живота, в любовта да има  скъп човек, а вие да ѝ се радвате!
Плами, да си здрава! Какво друго да пожелая в такъв момент? Ти и близките ти да се здрави!

# 488
  • гр.Варна
Смърфи с Пфайзер съм. ММ не е ваксиниран изобщо. Чакам сега ЛЛ да каже какво да правим със сина. Почти на 100%съм сигурна че съм положителна и аз, просто се препокри ваксинацията и симптомите ми в събота.

# 489
Плами, сигурно са съвпаднали събитията. По принцип уж с Пфайзер има защитни антитела две седмици след втората доза, но имаш все пак някаква защита и след първата. Би трябвало да го изкараш леко. Дано само с леки симптоми се разминете! Hands Pray

# 490
  • при късмета
Писе, да ти е жива и здрава!
Плами, честита да си, много здраве и късмет! Дано мъжа ти го изкара леко, както и ти, ако си го пипнала. И твойта щерка май имаше РД преди ден-два, да е жива а здрава!
Смърфи, важното е да са адекватни предписанията на докторите и да облекчават положението, че с очите наистина е сложно
Имам малко прозорци за довършване, метнах пържолите да се готвят на слаб огън и съм готова за днес

# 491
Добър ден и от мен!

Писе много здраве и много да те радва щерката Kissing Heart
Плами здравето и късмета да са с теб! Освен да се изолирате и да си почивате друго няма какво да правите Kissing Heart
Люси как си?

Дългун пак е в парка - за вчера каза "язък за прическата и парфюма - нямаше готини момичета" LaughingLaughingLaughing

# 492
  • гр.Варна
Направихме си тестове с тийна и утре ще имам резултат. Добре сме иначе, само главоболие и болки в ставите имаме. Детето засега няма никакви симптоми и дано така си остане.
Ма ко запомнила си, щерката беше на 27.03 Heart

# 493
pisenceto честит празник на момичето ви!
плами76 честит рожден ден! Освен здраве друго няма да пожелавам на теб и всички твои близки

# 494
  • София
ПЛАМИ, Честит рожден ден на теб и на дъщеричката ви! Да сте здрави, да сте благословени, да живеете в хармония!

ПИСЕНЦЕ, Честит празник на вашето момиче! Да е здрава, да се сбъдват мечтите й!

ЛЕЙДИ, ами наистина жалко за прическата и парфюма!

Болничките дано по-скоро се оправят, а здравите да се пазят!

Общи условия

Активация на акаунт