Домакини 74/ Посрещаме пролетта с усмивка

• 58 994
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Честито на Писето на щерката и на Плами!
Здраве и пак здраве им желая!
Стискам палци на болните!
Плами,дано леко мине!
Ей,не можем да си отдъхнем в тази тема!Да минава лошото и да остане зад нас!

# 496
  • при късмета
Добро утро!

# 497
  • гр.Варна
Привет, да се отчита с отрицателен тест. Само ММ засега е коронован
Ние с тийна трябва да се опазим здрави. 10 дена тримата в къщи.... тежко ще е... за мен Stuck Out Tongue Winking Eye Само дано всичко мине бързо и без усложнения. Вчера забравих тортата към кафето, затова сега се поправям
За другите които не обичат торта, това Букета ми изненада от щерката и зетя организиран от Берлин със съдействието на брат и от тук. Мноооого ме изненада ха и разчустваха. И картичка имам с послание от тях. Heart Eyes

# 498
Леле, като видях кафето на Ма ко и започнах да мечтая. А Плами ме довърши! Да минава леко на ТМ, Плами.
Писе, Люска, как сте?

# 499
  • при късмета
Плами, браво за резултата! Тортата я отмъквам веднага
Днес мих прозорци с робота у моята приятелка, другата седмица е ред на майка. Що ми беше да го вадя Joy По чуждите къщи поне е само труднодостъпното
Сега се опитвам да избавя хризантемата от листни въшки с домашни пособия. След смяна на 3 препарата от миналата година, без никакъв резултат, в един магазин ме подсетиха за обикновенната сапунена вода.
Писе, Люси, драснете по някой ред. Писето виждам отатък, че публикува по нещо, все по-оптимистично и много ѝ се радвам, ама от Люси никаква активност и ще я тормозя на лични, ако не се появи

То стана "добър ден", вместо добро утро

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 12:25 от ма ко

# 500
Привет,едно уж оправихме,от вчера се стича алергичен секрет от робота ми и днес се давя..Забравих от мн лекарства,че ги пия.Вчера и кислороден апарат под наем ми донесоха,но дали ще ми потрябва,така нареди лекарката.Все още съм в болницата.

# 501
Добър ден момичета!
Писе Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Дано не ти потрябва апарата и скоро да си у дома!
Плами Heart Eyes
Мако днес кафето е божествено!

# 502
  • София
Момичета, какво става с Люси?
Плами, у вас как сте?

Писе. ❤️❤️❤️❤️

# 503
  • при късмета
Писах вчера на Люси в месинджър, не ми е отговорила.
Писе, дано само алергията ти остане проблема, с нея ще се справиш. Дано се прибереш скоро
Плами, как е мъжа ти?
Мария, и аз вече си мисля за козунаци. Чак мечтая не, ама си мисля Joy
За Великден ще си имам бели домашни яйца
Много обичам да напича слънцето, ама съдейки по кокалите ми, пак ще има влага. Да се оправя вече това време.
Поне другата седмица е ваканцията.
Да не ви хлъзнат днес, ей. Шефа ме изпързаля вече Joy

# 504
Писе, въпреки новите болежки те пиша 2 идеи по- добре. Надявам се скоро съвсем здрава да си.
Люската да се отчете и тя с добри новини. А за Плами очаквам семеен отчет, че всички са добре.
Ма ко, козунак много обичам. Всъщност всичко тестяно, шоколадово, тортово и т.н. са ми слабост. Ще направя един козунак да си изкарам мерака. Ще чакам и парче от на свекървата, която пак да си изям сама и ще се кротна. Започнах днес с подреждане на гардеробите, а покрай хубавото време хич не ми се иска да подхващам пролетното чистене. Пък за прозорците да не отварям дума. Много се радвам и на задаващата се ваканция на децата.

# 505
  • гр.Варна
Давам семеен отчет-ММ загуби и обоняние вчера но иначе няма промяна. Добре е. Ние също сме добре. Колко ще се опазим, ще видим. Аз разчитам на това че съм имунизирана, но пък е рано да имам антитела. Някой казват, че и след първата доза има файда, така че ще проверя на свой гръб. Kissing Heart

# 506
  • София
Здравейте, момичета.

Честито на всички празнуващи през последните 3 дена! Да сте живи, здрави и щастливи!

Да се отчета - добре съм, взех в сряда болничния. Нямам температура, днес свърших антибиотик.
Имам слабост и постоянно се изпотявам. В понеделник ще съм на работа вече.
Започнали са ми и лекциите... Не знам да намеря някой който да ми помага да напиша
поне някои неща... нямам сила физическа, а до 15 трябва да съм предала черновата... Simple Smile

Независимо, че бях болна, водих онлайн уроци на моите деца, добре, че 2 пъти по 40 минути.

Сега по-зле моят ММ, не знам дали е Ковид, но се чуства зле вече цялата седмица.
Затова от 2 дена и кучо разхождам, добре че ме слуша, че не осещам земята, плувам, ама няма как.
Та като цяло добре съм, щом и апетита се е появил - това е голям показател Simple Smile

Благодаря, че ви има, благодаря, че мислите за мен! Обичам ви, момичета!

# 507
Люска, нещо/текст трябва да се набере на компютър ли? Готова съм да помогна, ако е това.

# 508
  • при късмета
Добро утро!

Люска, не може ли малко повечко да поседиш вкъщи? От друга страна, щом са преценили, че може да се върнеш на работа, си добре, което е хубаво. Възстановяването е по-дълго време. Бързо да се оправя мъжа ти, а как е детето? Ако трябва нещо да се напечата и да ти се прати на фаил, и аз да предложа помощ. Мога и да го разпечатам, ако трябва на хартия. Кажи какво ти трябва
Писе, Hug
Плами, и ти пописвай от време на време.
Много ме боли главата, така си се събудих. И съм толкова схваната от известно време, че вече като робокоп се движа. Като съвпаднат ПМС и повишаване на влажността на въздуха искам изобщо да не ставам от леглото. Ще заведа следобяд шефа при майка, на връщане ще взема сготвена риба и днес нищо няма да пипам

# 509
  • София
Здравейте.

Благодаря, момичета. То да беше разпечатването. Имам тема: Анализ на актуални европейски политики и техните национални проекции / паралели, които се отнасят до един от водещите приоритети на европейското образователно пространство. В моят случай е приоритет чуждоезиковото образование... Просто мозъкът ми е все още не готов да мисли Simple Smile... Трябва ми 5 такива документа... намерих само 2, може би 3, каквото и да намеря - все е със старите дати. Трябва ми действащи Simple Smile Както и да е, трябва да се справя за тези 2 дена, че после няма да имам сили. Много съм слаба все още... аи като по цял ден съм на работа - направо от вратата в леглото Simple Smile.
Защото днес бях по магазините, банки... след 2,5 часа едвам дойдох, краката треперят, дишането затруднено, мокра от изпотяването... УжасТ. Дано да минава, много ми е некомфортно с тази слабост...

Магистратурата ми е сериозна, имаме 5 колеги, които не са се справили и се отказали. Тоз "сезон" ще имам 11 изпита. Те все едно не разбират, че сме на работа от 18 март по 26 май - постоянни лекции... Нещо не на ред с това задочно... Мрънкахме, събирахме се с ръководството, писахме, че не може задочно да сме заети през цялото време като редовни. Ама не. Сега ще съм на работа и която лекция ще е в събота и неделя - там ще присъствам.

Оздравявайте болнички, стискам и аз палци за всички, на когото му е нужно.
Обичам ви!

Общи условия

Активация на акаунт