Домакини 74/ Посрещаме пролетта с усмивка

• 58 984
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
  • гр.Варна
Плами, с бели гумени ботушки ли си? Добре си оборудвана.
Дааа. Голяяяям мерак за копане.

# 526
  • София
Мили момичета, благодаря за сърдечните ви пожелания. Макар и на 1000 км разстояние ние също празнувахме - тържествена трапеза, поздравителен транспарант на стената, видео връзка по скайп с братовчедите, вуйчо й, баба и деди. Рожденичката беше много щастлива.
А вие гласувахте ли? Ние свършихме тази работа машинно. Изобщо не е трудно. Нали сме компютърно грамотни старци разбойници.
Желая ви спокоен ден. Аз днес ще почивам, ще изгледам някое развлекателно филмче. Времето е подканващо за релакс и дрямка. Blush

# 527
Гласувах и аз преди обяд. Нямам доверие на машините и дадох своя глас традиционно.

# 528

Добър и усмихнат ден от мен!

До нас наблизо няма изборна секция, а и срам не срам - изобщо не съм наясно с политическите сили в България, а камо ли с тяхните предизборни платформи....

# 529
  • София/Севлиево
Този път ще пропусна да гласувам,заради короната.ММ ми е наложил вето да ходя където има много хора.Даже в парка се разхождаме по страничните алеи,а не по асфалта.И в магазин не съм влизала повече от месец.Всичко по интернет се купува и ми се носи до вратата.Сега положението ми тежи повече от миналогодишния локдаун...
Фло,с малко закъснение,да ти е честита внучката и скоро да се видите на живо,не само по мрежата.

# 530
Ели имаш приоритет Kissing Heart  Тук сега "отпуснаха" екранираните от март миналата година.... Изобщо не им е било лесно, но това е положението.

# 531
Flo 51 жива и здрава да е внучката ти. И ние гласувахме машинно. След това откарахме деня на село край печката, а когато дъждът понамаля снимах цветята- нещо за което вчера не остана време.

# 532
Джейми Kissing Heart а пилци имате ли?

# 533
Джейми Kissing Heart а пилци имате ли?
Ако питаш за бебета-  не, сега в петък ще вземем едномесечните кокошки- носачки. Нашите са вече трето поколение и са доста смесени и яйца не рискувам да събирам да люпя.
 Все още не сме решили дали да вземем пъдпъдъци или яйца за да излюпим. И двата варианта сме обсъдили с собственост на фермата в село. Трябва първо да се преместят и ремонтират клетките им.
Иначе от две седмици у дома са две токачки, които шетаха абсолютно свободно до тогава по улицата със братята и сестрите си и все още се срамуват и не застават спокойно за снимка.

# 534
Изобщо за пернатите питах Джейми, но ти си ми отговорила изчерпателно Kissing Heart Да ги снимаш! Токачките са много красиви! Като снимаш, да не забравиш петела!
Вале да се отчетеш и ти!
Писе как си?

# 535
  • при късмета
Добро утро!

Много е хубаво като тръгнат цветята
Болните да се обадят
Гушки и хубава седмица на всички Hug

# 536
Добро утро!
Събудихме се със сняг Laughing

# 537
Лейди, при вас поне бързо се топи.
Започнах пролетно/великденско почистване и съм много уморена.

# 538
Стопи се Laughing че и напече, но вятъра е силен. За сметка на това пък прането изсъхна за 2 часа Laughing
Второто ми яйце вече е по-добре
Скрит текст:
и втората чантичка
Скрит текст:

# 539
  • София
Привет, момичета!
ЛЕЙДИ, какви красоти си сътворила...поздравления!
Радвайте се на хубавото време.

Общи условия

Активация на акаунт