Домакини 74/ Посрещаме пролетта с усмивка

• 58 980
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Лейди е готова за учителка по домашен бит.

# 541
Лейди е готова за учителка по домашен бит.
LaughingLaughingLaughingLaughing

# 542
  • при късмета
Добро утро!

Калинче, супер са и яйцето и чантичката, браво!
Днес ние се събудихме със сняг. Омръзна ми, бе
Писе, какво става с теб, прибра ли се вкъщи? Измъчи се, месец ще стане
Люси, как си? Плами, мъжа ти надявам се още го кара леко
Ставам да действам по задачки, че днес сериозно се успах. Гушки на всички Hug

# 543
Добро утро и от мен!

Фло да си здрава и дълги години да озъбваш/усмихваш хората! Честит празник!

# 544
  • София/Севлиево
Добър ден станало вече.
Фло, рожденичка ли си?Честита да си.
Някои от вас вече знаят,но и другите да разберат-ще си имам още едно момченце.Малко си поплаках,ама ми мина,а и нали е живо и здраво,какво по-хубаво от това Simple Smile В къщи мъжкото присъствие става много осезаемо.Единствените жени сме аз и свекървата.Вчера ѝ предложихме да си вземе женска котка Simple Smile

# 545
Ели Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

Днес е деня на здравните работници - нека да са здрави, удовлетворени, че много зависим от тях!

# 546
  • при късмета
Честит празник, Фло!
Ели, важното е всичко да е наред
Като станах и видях, че карамфилите са затрупани и само връхчетата, които ще цъфтят се показват над снега, лошо ми стана. Те уж издържат и не им е за пръв път, но вчера изнесох чушлетата навън.Добре, че са на място където не ги е затрупало, но е доста студено. Искам хубаво време вече

# 547
Честит празник, Фло!
Ели, няма да се даваш на такива мисли. След бебето(тогава по- лесно и бързо се случват нещата) ще поработите и за момиченце.

# 548
Ели, когато аз забременях - много исках момиченце, но една приятелка ми каза "ти не можеш да възпиташ момиче - бог си знае работата"..... та така и стана Smiley Сега като се замисля - има много истина. Харесвам момиченца, фльорци, глезли, обаче... аз възпитавам по военному Laughing

Бях бременна и се разхождаме с друга приятелка. Вали дъжд, локви... Виждаме майка с момченце 3-4годишно, в бяло моряшко костюмче - вървят под чадър и заобикалят локви. Приятелката ми казва - "хубаво ги погледни. Никога не  съм виждала моето дете с бял костюм, чисто... когато има локви - и ти няма да видиш" Laughing
За ужас на комшиите аз и Дългун редовно скачахме в локвите по улицата като валеше LaughingLaughingLaughing

# 549
  • гр.Варна
Честит празник на Фло:heart:
ММ е много добре. Ден 7 от карантината ай хапнете. Изперках съвсем, вали дъжд а аз напук бърша прозорци. Те ще ми кажат на мен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 550
  • София
Някой има ли новини от Писето? Вчера и писах, не си влиза в месинджър.

Фло, здраве и много професионални успехи!

Ели, ще се карам, да, знаеш. Как ще плачеш запиша ба бебето, бре, толкова го чакате! За живо и здраво бебе не се плаче!

# 551
  • София
Мили момичета - ЛЕЙДИ, ЕЛИ, МА КО, МАРИЯТ, ПЛАМИ, ВАЛЕНЦЕ, благодаря за поздравленията! Heart В миналото много сериозно отбелязвахме този ден. Grinning
ЛЕЙДИ, толкова сполучливи са твоите изделия, че спокойно можеш да направиш бизнес. Не се шегувам!
ЕЛИ, хубава новина! Понякога сълзите са и от радост и щастие.
МА КО, днес си поспаланка, но пак не ни остави без кафе Stuck Out Tongue Winking Eye
МАРИЯТ, днес торбата с прегръдките е за теб. Hug
ПЛАМИ, добра новина - момчето ти леко се справя с короната.
ВАЛЕНЦЕ, как сте вие?
И аз чакам ПИСЕТО да се обади вече от дома.
ЛЮСИ, как си?
СМЪРФЧЕ, къде си?

До днес бях много против ваксината. Обади ми се мой колега и пациент и здраво ми се накара. С гаджето си направихме регистрация за 27.04. във Военна болница. Да видим до тогава дали няма да се откажа. Трудно решение...

# 552
Фло у дома изобщо не сме се и замисляли  - в момента в който дойде писмо и се ваксинираме Laughing
Майка и мм са с Пфайзер, а аз с АЗ - никакви странични реакции при никого.
То ние и против грип слагаме....

# 553
  • София
Фло, да го поздравиш приятелят, дето ти се е накарал. Трябвало е и да те набие. 😁
Положението с Ковид е толкова сериозно, че няма накъде.
Мои приятели, семейство, са заедно в болница. Приеха ги със сатурация75 преди седмица. Утре ги изписват, а те още дишат с маски. Казали им да си купят кислороден апарат за вкъщи...
Моята близка я изписана. Не че е здрава, поне няколко месеца ще се възстановява.
Едва ходи, няма сили за нищо, за нищо.
Майка ми и баща ми се ваксинираха. Те са постоянно заедно със стринка, която се разболя. В една къща живеят. Нашите не се разболяха.
Съседът ми на 35г почина. Млад, здрав мъж.
Не искам да плаша никого.
Но наистина не подценявайте това чудо.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 21:08 от Валенцето

# 554
  • София/Севлиево
Моята кума също още не може да се оправи напълно от изкаран по Коледа Ковид.С ниска сатурация е и все не ѝ достига въздух.На всичко отгоре май за втори път го изкара,защото и март 2020 бе много зле,с нещо като пневмония,дето едва го излекува.
ММ утре ще ходи да се ваксинира.С АЗ, въпреки че бе заявил ,че иска Пфайзер или Модерна,ама нямало.Колегите му и аз му казваме да почака,ама той си е решил.Казаха му да пие Аспирин-колко да му дам,моята доза от 150 мг дали е достатъчна за превенция?Свекърите вече са с двете дози на Пфайзер,девера си сложи АЗ, въпреки че не знам доколко е безопасна за него,т.к.е с високо кръвно и наднормено тегло.Засега се чувстват добре.Аз разпитвах и двамата си доктори и те казаха в никакъв случай да не се ваксинирам...

Общи условия

Активация на акаунт