Домакини 74/ Посрещаме пролетта с усмивка

• 58 967
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
  • при късмета
Добро утро!

# 556
Добро утро!

Ели за сега нито една ваксина не се препоръчва за бременни.
Аз не пия аспирин.
Тези редки тромбози са съчетани и с ниски тромбоцити - сиреч хем кръвта е "разредена", хем се образуват тромби - не виждам как аспирина ще помогне.
Това е специфична реакция на организма, подобна на алергичната.
Това са изключително редки събития  - за UK 1 на 2,5млн.
За огромно съжаление няма лекарство, което да няма странични ефекти, вкл. и аспирина. Ако прочетеш листовката на аспирина, ще видиш, че дой дава повече и по-тежки странични реакции от ваксината на АЗ......
За мен ненужно се раздухаха тези неща и хората се психясаха.
Най- добрата ваксина е сложената ваксина.
В UK има сложени мнооого повече ваксини отколкото в България, има 7 починали от такива събития след ваксина на АЗ, като е много трудно да се каже дали тези хора нямаше да ги получат и без ваксина, защото те се срещат от "преди ковид" епохата, но пък за сметка на това при правени масово тестове/безплатни - повече от 2млн. на ден/ има 2 000 новозаразени, в болница са 3 000, а починали 20....... това при близо 70млн. население..........
Младите хора не боледуват тежко/статистически/ и те могат да изчакат с ваксината, но хората над 50 би следвало да си преценят какво би им причинил ковид /инсулт, инфаркт, проблеми с кръвта, белите дробове/ и дали си струва да се предпазят с ваксина.

# 557
  • Бургас
Абсолютно съм съгласна с Лейди с всяка нейна дума!

Ели,като се роди живот и здраве бебето и го прегърнеш,вече ще си забравила че си искала момиченце.
Като бях бременна с втория син чак се разревах от яд ,както лежах на видеозона,че е момче.
Акушерката се възмути от реакцията ми,но много исках момиче.
После като гушнах Иванчо и край....Two Hearts

Момичета,имате ли вести от Писето?

# 558
Аз пък не исках да знам пола на детето и го научих при раждането.
Писе Kissing Heart

# 559
A ние не казвахме какъв ще е пола.
Писе, Люска, Плами, отчетете се!

# 560
  • при късмета
Отатък Писето не е публикувала нищо от 4 дни. Месинджър даже не ми показва кога е била на линия последно, значи е повече от 24 часа. Мислех си направо по телефона да ѝ звъня, обаче не знам. На мъжа ѝ нямам телефон и във ФБ не ми е приятел. Освен преди да звъня през нейния профил да се опитам с него да се свържа. Не знам какво да правим, но се притесних сериозно.
Предварително знаехме пола на шефа, но предпочитания и двамата нямахме. Като ни пита етървата какво искаме и двамата в един глас казахме "да е живо и здраво, изобщо не ми е гайле момиче ли е, момче ли е". Преди това изобщо не го бяхме обсъждали, че беше много в началото

# 561
Май Валето имаше някаква обща позната между нея и Писето. От нея Валето ни беше казала как е в един свой пост.

# 562
  • при късмета
Намерих профила на мъжа ѝ, но като гледам хич не е активен там. И по телефона ѝ звъннах, дава свободно, но не вдига

# 563
  • гр.Варна
Да се отчета набързо -  добре сме . Нямаме симптоми. ММ също се оправя и чакам да свърши карантината. Утре е 10 ден за нас със сина. ММ до понеделник включително ще е в къщи.
Влизам да видя за новини за Писето и все няма нищо. Дано е всичко е наред.

# 564
Привет, влизам и аз да видя има ли вест от болните.
плами76 това са хубвави новини, и аз проверихpisenxeto последно в неделя е била активна в ФБ, дано всичко с тях е наред.
Смърфиетка и тя се загуби ?

# 565
  • София
За съжаление не е наред с Писето. Разбрах от обща приятелка, че се е влошила, мъжът и казал, че била на системи, но и той нищо повече не знае....

# 566
Дано да е почнала да се оправя.

# 567
  • при късмета
Ох, все се надявах да има проблем с телефона или нещо подобно. Дано скоро се оправят нещата и е окончателно Hands Pray

# 568
Добро утро и от мен!
Писе моля се за теб Kissing Heart

# 569
  • Бургас
Дръж се,Писе!
Успокоихме се и рано ги пуснахме палците,душицо!:worried:

Общи условия

Активация на акаунт