Домакини 74/ Посрещаме пролетта с усмивка

• 58 966
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
  • София
И аз се помолих за ПИСЕТО. Дано преодолее тази проклета болест. Hands Pray
ЛЮСИ, а ти как си? Напиши за Бога макар само две думи и нека те да са "Добре съм".

# 571
Добро утро! кафето или това, което остана докато навън се размрази и става за снимки.
За pisenceto Hands Pray дано скоро разберем, че е по-добре.

# 572
  • София
Новините за Писето, които получих, продължават да не са добри.
Продължаваме да и пращаме добри мисли, за да се оправи бързо!

# 573
# 574
  • Бургас
Ще се моля с цялото си сърце!:praying_hands:

# 575
  • при късмета
Хайде, Писе, събери всичките си сили и се бори с тази проклетия, а ние ще помагаме Hug

# 576
  • Germany
И аз стискам, Писе!

# 577
Писе, кураж и от мен!

# 578

Добро утро момичета!
Изпратих Дългун на училище и се препичам с чаша кафе в двора, че вчера пак валя сняг.

Писе Kissing Heart

# 579
Лейди, въобще не забелязах кафето! Simple Smile
Аз чкам ММ за обяд, после момчето да приключи училище(той си е в холокухнята, де), да изведа кучето и ще размразявам фризерната част на хладилника + измиване на дограмата в кухненската част.

# 580
Мария това с кафето е гледна/гладна точка Laughing
Аз онзи ден правих козунак с подсладител изцяло в хлебопекарната - вкуса е перфектен, ама моите си искат да е сплетен и с бадемчета отгоре, та днес пак ще правя, като машината ще меси, а после аз ще оформям.

# 581
  • при късмета
Привет!
Успах се за пореден път, а и задачки имах. От как смениха времето, аз нямам време. От утре шефа има задача да ме буди.
Не спирам да мисля Писето и вече много се притеснявам.
Люска, драсни и ти някой ред
Калинче, на моята вълна си. Аз съм без хлебопекарна вече и меся на ръка, но се снабдих с брашно за козунак и мислех да направя предварително, да не съм забравила случайно Joy
Мария, на мен прозорците у майка ми се разминаха миналата седмица, ама останаха за тази, та и теб те разбирам
Вчера се разходихме до връх Шипка. Времето беше хубаво, горе има още сняг и шефа беше много щастлив. После до църквата в гр. Шипка, много красива сграда и се вижда въпреки, че камбанарията я хванахме в ремонт и беше опасана със скеле и до Казанлък до Тракийската гробница. Не бяхме излизали от София 7 месеца и много добре ни дойде. Повече хора имаше само при църквата, към върха и в парка на гробницата нямаше много хора. В книжката вече имаме 96 печата.
Отивам да готвя, че вечеря нямам.
Хубав ден на всички Hug

# 582
Отметнах фризерната част, измих кухненските прозорци, сега събирам сили за тези в холната част.
Лейди, имаше и рецепти за кето козунак.  Аз лично не съм ги запомнила, нито пробвала, но чрез гугъл лесно може да се потърсят.

# 583
  • София
Последното, което ми писа вчера обща приятелка за Писето, е че тя продължава да е зле.
Ще се оправи, знам аз!

Мими от днес е на училище присъствено. Мерки в училището- нула.
Бубка няма да я водя. Така решихме вкъщи. Тяхното училише работи, но пътуването с метрото в двете посоки ме плаши много. Това си е час на ден вътре в метрото. Айде няма нужда.
Отвратена съм от т нар ни общество по отношение на мерките в тая ситуация.
Искам на, село и да не виждам никой, освен съседите.
Но... Сме си в София. Бяхме цялата минала седмица на село. Чудно!

# 584
  • София/Севлиево
И аз мисля да подам молба Слави да остане онлайн до края,че нали съм му придружител,а хич не искам да ходя в училище...
Не съм пускала палците за Писето и вярвам,че ще я пребори тази гад.

Общи условия

Активация на акаунт