💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 47 069
  • 857
  •   1
Отговори
# 225
  • Испания
Всички двойки с имена и снимки са в първия пост на темата. Има линк към снимките им в сайта на Нова ТВ, които са линкове към визитките.

Мъжът на Тяна и мъжът от Англия са като братя близнаци Wink
Гледам с голямо закъснение и още не знам кой кой е Wink

Тяна и Иво

Тина и Станимир

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 08:09 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 226
Сетих се Тяна управител на кой салон е. Те са верига и имам такъв близо до нас, преди съм го посещавала. Някъде пишеше в салона името и се чудих от къде съм го чувала.После навързах нещата.

# 227
  • Sofia
Дуписима 😁

Не намирам никаква прилика м/у двамата брадати

# 228
Точно..Като чух името и я видях се сетих в последствие от къде съм чувала името й Grinning

# 229
  • Испания
Кой ли болен мозък е измислил това име! Салон за красота и "Дуписима". Асоциацията е...

# 230
Боже, а аз помислих, че е някаква шега.
"Дуписима"?!? КажИ чеСно! Joy

# 231
Е, тя имаше обяснение някъде, че точно заради асоциацията го е избрала.

# 232
И на мен ми беше доста смешно това име. Чудех се от къде на къде точно "Дуписима"...

# 233
  • Испания
Елате в нашия салон за красота "Дуписима"! Тук ще направим от лицето Ви з.дник!

Дори още по-лошо - най-големия з.дник, защото -исима в испанския език е суфикс за превъзходна степен.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 08:49 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 234
Дуписима тясно го свързвам с канал 3.
Още от създаването на канала течеше реклама.
А отделно имаха ефирно време за да полазват процедурите, които извършват. Нищо не казвам, правя си връзка.
Как от едни визитки преценявате кои са ви симпатични.
Аз не бих могла само от едно представяне да кажа, че някои ми харесва.
Много са симпатични като визия Стефания и Анжело. Така ли се казваха с кученцето младите хора.
Червенокоската от Пловдив много ми прилича на една съфорумка.

# 235
  • Испания
Как от едни визитки преценявате кои са ви симпатични.

Визитки + вече една игра.

От визитката Тяна и Иво директно заминаха в графа "Антипатични". Не са ми по вкуса хора, които развяват кирливите си ризи насам-натам, а още по-зле - по телевизията и най-зле - при наличие на деца.

Пак от визитката Николай не ми е симпатичен, защото простее, не знае значението на думите. Поправя жена си: "По-респективно - четвърт век", вместо респектиращо.

Здравка и Мирослав - от първите думи: по-висока, на повече години и с по-висока заплата.

Яница и Момчил - той ми е симпатичен заради спокойствието му, граничещо с непукизъм, тя - обратното, заради бисерите, които ръси от първия епизод: "Така имаш едно самоуверие...",  "Аз влизам в жертва... Обирам багажа..." За много хора може да е маловажно кой как говори или пише, но за мен е от изключително значение и показател за интелигентост или липса на такава.

И да не изпадам в повече подробности.

Фаворити са ми Стефания и Анжело, интересни са ми Полина и Мохамед, + и - са Валя и Детелин /т. е. още не мога да кажа нищо определено/, разсмиваха ме Зорница и Валентин, но снощи видях, че може би при тях простотията ще е повече от положителното.

# 236
щях да се радвам повече, ако сложат на екрана един часовник, да гледаме кой как напредва в играта, а не накрая да си правим догадки коя е най-добрата двойка.
На полигона да бяха снимали отгоре, след толкова двойки не ми стана ясно през какви препятствия трябва да минат, има ли избор на траектория. Някак си липсваше ми някакъв поглед отгоре.

# 237
  • До морето
При положение, че тази Тяна вече е говорила публично за тази изневяра, най- логично беше да я спомене още с представянето. Иначе щеше да отнеме точно 20 секунди някой да изрови интервюто с Адри и да каже "Тази пък на каква се прави с лъскавото си жилище и перфектния си живот, нали я знаем!".

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 13:01 от Boho chic

# 238
  • Испания
Нали точно това казвам - публично. При това нееднократно. Както писах, драмата ѝ ми беше неизвестна досега и изобщо не ме вълнува. Но всеки избира с какво да стане известен. Кирливи ризи + "Дуписима".

# 239
Благодаря, Смайлко! Страхотно оформление на темата Flowers Hibiscus

Снощи преди старта на втори епизод изгледахме и първи, та всички 13 двойки са ми пресни и свежи като кокичета!
Цялостното усещание е за добър каст. Харесват ми всички в своята различност и "ексцентричност"...засега.

Само се чувствам живяла в хралупа след като ви прочетох и се оказа, че повечето сте я чували/виждали Тяна. Оказва се популярна личност, а изневярата е многократно публично обсъждана, разбирам защо и във визитката я коментираха. Честно казано - реклама! Черна точка от мен.

Сега! - приемете го като шега, но хоум офиса на почти всички се е отразил в разширен ханш и трудно закопчани ципове Smiley

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 09:40 от Cafelate

Общи условия

Активация на акаунт