💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 47 069
  • 857
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Доста колоритни двойки има в новия сезон, добър избор на предаването! Simple Smile

# 241
Аз пък намирам за доста добър пиар ход избора на име "Дуписима". Кой ти помни Елит, Ани, Мими, Диди? Дуписима не може да се забрави.

# 242
Ами, зависи. Това Дуписима не бих го и запомнила, че да го забравям.
На мене двойките този сезон ми идват твърде колоритни, но след представянето на всички май единствено харесах аниматорите.

# 243
А на мен ми е твърде неблагозвучно и на първо чуване никаква асоциация със салон за красота.

# 244
  • До морето
Аз Дуписима га свързвам със собственичка като англичанката. Някоя безмозъчна кукла дето са й дали пари да прави бизнес.
Тяна ми изглежда интелигентна жена, странен избор за име на салон.

# 245
Дуписима е било измислено баш така - дупе и белисима. Чувала съм го в интервю, мисля.
Cafelate, една част от хората тук я знаем Тяна от инфлуенсърската тема, защото там покрай Адри се гледаше това интервю.

Малко късно благодаря за темата Simple Smile Снощи гледах със закъснение.
Фараона и Нефертити са ми готини и на мен, тя ме спечели с арабистиката (исках да го уча това навремето).
Англичаните искам да поостанат малко, снощи чак съседите ме чуха как се смея.
Анжело и Стефания ме изненадаха с възрастта си, изглеждат ми по-големи - в смисъл, че дават вид на улегнали, сериозни. Наистина има разлика с останалите на техните години.
Здравка ми се струва, че е искала да си вземе мъж-кученце, което да командори, а той да й ходи по акъла.
И съжалявам, ако е грозно, но не знам митничарката какво е харесала у мъжа си. За сравнение у "лекарите" намирам повече причини да са заедно, тези тук не ми изглеждат на една вълна.  Ако си спомням правилно, Фараона  фемили също имат голяма разлика (45 на 31), но усещам хармония.
Лейля и....мъжа й не ме грабнаха с нищо засега.

# 246
Дуписима, путисима, цицисима - все незабравими!
Ама едва ли са подходящи...
На мен ми трябва време, за да си избера любимци.
Знам кои не харесвам- германците, англичаните, шуменлиите ми идват в повече, крачун и малчо също не ми харесват.
Но откровено антипатични са ми "докторите".
За другата двойка с голяма разлика засега съм без мнение.
Имаме близки познати с голяма разлика- тя на 36, той на 65. Той отново с 3 брака и 4 големи деца, от които има внуци.
Сега има и бебе с младата си жена.
Събира си всичките жени и деца, грижи се за тях, никой не се цупи и всички приемат това за нормално. Просто така си живеят.

# 247
Ми това като един харем Rolling Eyes Не,мерси съм аз.Simple Smile

# 248
Някъде назад стана дума, че българите са всичко друго, но не и толерантни. Мисля, че и аз не съм, и няма да се оправдавам за това. Всъщност, не ми пречи кой с кого живее и колко им е разликата в години, ръст, заплати, но на мен лично естетически не ми е хармонично и затова не ми харесва. Което не го прави автоматично не добре по принцип. Възрастните мъже, Николай запомних, защото прилича на един друг такъв Николай с млада жена, който си боядисва косата и бащата на Георги (когото много не харесвах) забравих как се казва, изглеждат по-възрастни за годините си. А вторият има вид на надзирател и вкъщи.
Съдейки от външния вид на Тяна и заявката, която дава с начин на говорене (не съдържание на казаното), никога не бих допуснала, че ще избеше такова тъпо (защото то е тъпо, няма какво да му търся друга дума) име на салона си, за каквото и да е той. Чувала съм реклами по радиото и всеки път се питах, що за идиот е измислил това име. Ами... започвайки разказа си с "най-хубавото нещо - изневяра" , което им се е случило, си отговорих на въпроса. Точно за този мъж нямаше да се боря да оставаме семейство след такива неща, но тя си знае защо си го причинява. Душевният мазохизъм е присъщ на много хора под една или друга форма.

# 249
Тяна е печелила "Бизнесдама на годината", 2019, знае 4 езика, учила е за магистър  диетично и здравословно хранене ( не разбрах дали е завършила)

# 250
Тези титли ги раздават на кило, така че нямат никакво значение за мен. Оказа се, че Прея и дъщерята на Ива от шоу Невада (забравих и фамилията), са носили титлата "Жена на годината"... Какво да коментирам?!

# 251
Само не разбрах защо изписват Дуписима на латиница с двойно "s" вместо с двойно "i" Thinking

Мерси за добре оформената тема, Smileys Flowers Cherry Blossom

# 252
Привет,
след като изгледах първите два епизода си мисля че Един за друг сезон 2 ще бъде много по-мащабен и надявам се още по-забавен.
За двойките които са подбрани мнението ми е че са много различни една от друга което нормално и според мен е невъзможно от сега да се определят фаворити.
Има такива които страшно много ме забавляват и двойки за които в момента не мога да кажа мнение от видяното.
Това което знам и очаквам е да гледаме много забавление в следващите епизоди.

# 253
В рекламата в края на предаването показаха играта в следващия кръг, отново се повтаря от предишния сезон, двойките сигурно наизуст знаят семейните дати и какво обича половинката им.

# 254
  • UK
Е, то няма как да се измислят напълно уникални игри за 13 двойки, особено в началото, когато все още представят всяка. Затова са тези игри с въпроси и дати, за да научим повече за участниците, после вече започват да наблягат на физическите и логическите.

Общи условия

Активация на акаунт