💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 47 096
  • 857
  •   1
Отговори
# 255
Аз харесах повечето двойки и много се смях на това изпитание.
Не ми харесаха откровените селяци - двойката от Шумен, която се самопровъзгласи за кмет и кметица и двойката, която живее в Германия.
А за Лейля и съпруга - още отсега се вижда, че там куцат взаимоотношенията, макар че са заедно след развод. Личи си, че е само заради детето.

# 256
Аз съм от Шумен и за двамата всеки ще каже ,че са големи купонджии и готини хора. Не само изглежда Wink
На мен тези от Шумен супер забавни и сърцати хора ми се струват, грам злоба в тях не виждам. Милена ми харесва също, за разлика от мъжа й.

# 257
Изгледах и аз вчера новите участници, голям смях падна с "англичаните". Определено ще продължа да гледам как ще се развият нещата.

# 258
Визитката на тия от Перник ми е фаворитаа 😃

# 259
Оо, тези с голямата разлика за фрапантни, наистина.  Имам познати с разлика 17 години ама те ме впечатлиха

# 260
Салон Дуписима имаше в Стрелбище, ама никога не съм влизала в него, нищо, че ми беше на няколко крачки. Звучи гнусно, вулгарно и пошло, сякаш вътре е пълно с джуки и изтъртени задници Money
Радвам се, че предаването започна, чаках го с нетърпение. Засега нямам кой знае какви категорични мнения. За играта в следващия епизод, не мога да повярвам, че ще ги затрудни.

# 261
Интересни бяха и новите попълнения от снощи. Не симпатизирам на всички, но ще видим като започнат състезанията. Вероятно ще ги гледам на запис

# 262
  • ВАРНА
Миналият сезон пак беше така, само че спяха в каравана, все пак трябваше да имат едно наум. Все пак това е състезание, има печеливши и губещи.

Точно така е! 
 - на състезание за тръгнали с тлъста печалба в тази дива криза, а не на 7 звездна почивка Бурж ал араб.

Нищо трагично няма да спят една нощ в тази измислена палатка с ток!  
   Къде сте виждали електричество в нормална  палатка на къмпинг?  

Далеч по автентично щеше да бъде да им сложат една печка на дърва - един кибрит  и два едри пъна с брадва - да си цепят сами и да си палят огъня сами.

# 263
  • Sunshine state
Не знаех, че салоните на Тяна се казват така.. 😳 🤣

# 264
  • София
От мен след първите два дена

++
Стефания и Анжело

+
Яница и Момчил / Полина и Мохамед / Зорница и Валентин

=
Валя и Детелин / Тяна и Иво / Здравка и Миро / Деница и Николай / Лейля и Иван

-
Милена и Иван-Асен / Ралица и Жельо / Тина и Станимир / Денислава и Даниел

Разбира се всичко е по-скоро пожелателно. И както се казва, последните могат да станат първи. Но това са ми първите впечатления.

Като индивидуалности, от жените харесвам: Стефания на първо място, следват Тяна, Валя и Лейля / от мъжете харесвам: Момчил на първо място, следват Анжело, Мохамед, Вальо и може би Станимир, хм.
-
Антипатични са ми (но силно казано): Тина от жените на първо място, следват Ралица и Милена ; а от мъжете най-антипатичен засега ми е Иво, следват Даниел, Жельо и Иван.

Simple Smile

# 265
  • София
Харесват ми дотук двойките. Нямам още фаворити. Дразнят ме "англичаните" - нищо не им разбирам като говорят.
Момчил ми прилича на Веско от Игри на волята - визуално Simple Smile

# 266
  • До морето
Англичаните може да са добродушковци. Аз не ги отписвам засега. Дени и Дани също са ми симпатични, а гледам, че тук не се приемат добре. Стефания и Анджело, Тяна и мъж и  Фараоните са ми симпатични от останалите двойки.

# 267
Надявам се тази година при разпределението на стаите, тези които са първи и ще разпределят да слагат в палатката тези, които са били най-зле в съответната игра, а не по симпатии да си слагат там най-несимпатичните за тях.

# 268
  • Sofia
Фараона Мишо и жена му участваха няколко пъти в глупотевината Семейни войни .

# 269
  • Стара Загора
Здравейте, на мен Тяна ми прилича на актрисата от филма "Твъдре лично" - Маги Грейс

Общи условия

Активация на акаунт